reklama
Katka***
Fanka BB :)
Dzień dobry. Czemu noc jest taka krótka?????? Dziś zdecydowanie za krótka. A muszę zaraz wstać i już się nie położę. :-(
GiB dobre to było
Lilla moja dziś przespała nocną zmianę. Cyce mam jak kule armatnie ;-) teraz nadrabiamy.
Limonka trzeba było snajpera ustawić jesli ci zależało na tych zabawkach. Choć licytowanie samemu to taki dreszczyk emocji
Bellina ja na firmową idę w tym tygodniu i bardzo żałuję że się zapisałam :-( już mnie telepie na samą myśl!
Nie doczytam dalej bo muszę lecieć...
GiB dobre to było
Lilla moja dziś przespała nocną zmianę. Cyce mam jak kule armatnie ;-) teraz nadrabiamy.
Limonka trzeba było snajpera ustawić jesli ci zależało na tych zabawkach. Choć licytowanie samemu to taki dreszczyk emocji
Bellina ja na firmową idę w tym tygodniu i bardzo żałuję że się zapisałam :-( już mnie telepie na samą myśl!
Nie doczytam dalej bo muszę lecieć...
Tusiaczek2402
Moderatorka
Dzień dobry
Mika u mnie w domu z gotowaniem było podobnie. Mama twierdziła, że wprowadzamy chaos w kuchni
A potem zdziwiona, że wszystkie córki po kolei po wyprowadzce z rodzinnego domu dzwonią z głupimi pytaniami, jak zrobić ogórkową
Eee marzenia o kocu z rękawami sobie nie przypominam, ale ostatnio gorączkuje, więc mogłam coś majaczyć.
Lilla inaczej, żeby pazurów nie zrobić musiałabym być martwa
Walki z katarem cd. Od tego siedzenia w domu dostanę do głowy. Na szczęście Małż jest jutro w domu to się wyrwę na miasto:thumbup:
Niech ta zima się już skończy:banghead:
Mika u mnie w domu z gotowaniem było podobnie. Mama twierdziła, że wprowadzamy chaos w kuchni
A potem zdziwiona, że wszystkie córki po kolei po wyprowadzce z rodzinnego domu dzwonią z głupimi pytaniami, jak zrobić ogórkową
Eee marzenia o kocu z rękawami sobie nie przypominam, ale ostatnio gorączkuje, więc mogłam coś majaczyć.
Lilla inaczej, żeby pazurów nie zrobić musiałabym być martwa
Walki z katarem cd. Od tego siedzenia w domu dostanę do głowy. Na szczęście Małż jest jutro w domu to się wyrwę na miasto:thumbup:
Niech ta zima się już skończy:banghead:
Lilla My
Dzień dobry, podpisuje razem z Katką petycję o wydłużenie nocy tzn przespanych godzin.
Tusia mnie zainspirowała do pomalowania pazurów. Niestety mam mega krótkie wiec tylko neutralne kolory wchodzą w grę.
Pogoda u nas pod psem. Czarno i pada, ale mimo to wybieramy się dzisiaj na basen
Graza jakie są postępy cyckowo-butelkowe?
Wesołego dnia
Tusia mnie zainspirowała do pomalowania pazurów. Niestety mam mega krótkie wiec tylko neutralne kolory wchodzą w grę.
Pogoda u nas pod psem. Czarno i pada, ale mimo to wybieramy się dzisiaj na basen
Graza jakie są postępy cyckowo-butelkowe?
Wesołego dnia
makota89
Dzien dobry!
Belina - ja sie tak wypuscilam w piatek. Bylam nieco dzika, bo bylo ok 250 osob
Pola -30 to dobra promo... Ja wczoraj bylam w realu, ale nie zauwazylam :/
U nas szczepienie 30.12. Jutro usg brzuszka. Strasznie nie chce mi sie tam isc, bo nie lubie tej przychodni i lekarki :/
Chyba sie wyspalam
Milego dnia
Belina - ja sie tak wypuscilam w piatek. Bylam nieco dzika, bo bylo ok 250 osob
Pola -30 to dobra promo... Ja wczoraj bylam w realu, ale nie zauwazylam :/
U nas szczepienie 30.12. Jutro usg brzuszka. Strasznie nie chce mi sie tam isc, bo nie lubie tej przychodni i lekarki :/
Chyba sie wyspalam
Milego dnia
sokoja
Dobry wieczór
Ja po wyczerpującym weekendzie... Byłam na imprezie firmowej wczoraj i jestem mega zadowolona. 6h poza domem bez dziecka, pierwszy raz gdzieś sama wyszłam. Co prawda pod koniec cycki już lekko dokuczały, ale super było To się pochwaliłam
Sokoja nie obraź się, ale na hasło moczka mnie ciarki przeszły. Brrrrr.... Tylko to chyba zależy jaką kto robi. U mnie w domu tego nie dają, ale u mojego A. już tak. Za to kluseczki brzmią smakowicie.
Ja sobie nie wyobrażam kolacji wigilijnej bez smażonych grzybów suszonych ( w tym roku chyba będę musiała się jednak obejść :-() i bez śledzia w śmietanie z ziemniakami.
Ehhh dzieć mi się wierci... cdn.
Bellina ja wiem, że nie każdemu to smakuje, ale tak jak pisałaś zależy jak kto zrobi, bo ja tej robionej u Męża w domu nie tknę fuuuuj, zawsze jadę do mojego domu rodzinnego i przywożę tylko dla mnie ;-)
Kum
dzien dobry wszystkim! mamom i bobasom!!
słabo się czuję. chyba za duzo cukru... glowa boli. masakra. staram nauczyć się małego zasypiac samemu - odłożyłam do na drzemkę, już leżał spokojnie, a tu domofon, kurier przyszedł... jeden z zamówionych prezentów. no zobaczymy jak dalej pójdzie.
ciężki dzień dziś. a jesce lekarz i szczepienie.
słabo się czuję. chyba za duzo cukru... glowa boli. masakra. staram nauczyć się małego zasypiac samemu - odłożyłam do na drzemkę, już leżał spokojnie, a tu domofon, kurier przyszedł... jeden z zamówionych prezentów. no zobaczymy jak dalej pójdzie.
ciężki dzień dziś. a jesce lekarz i szczepienie.
Gosia i Bartek
Dzien doberek. Milego dnia
Kum mowisz, ze to cukier? Oby ten dzien byl dla Ciebie lekki.
Lilla milego basenowania.
Ja wlasnie odebralam " mikolaja" z pl. Paczka priorytetowa idzie tydzien, ale draniom paczki z amazona nie chce im sie dostarczyc. Dranie jedne.
Pola swietne kalosze.
Kum mowisz, ze to cukier? Oby ten dzien byl dla Ciebie lekki.
Lilla milego basenowania.
Ja wlasnie odebralam " mikolaja" z pl. Paczka priorytetowa idzie tydzien, ale draniom paczki z amazona nie chce im sie dostarczyc. Dranie jedne.
Pola swietne kalosze.
Kum
a bo sie nawpieprzałam słodyczy na śniadanie.. cisnienie skoczyło... no i tak to wygląda...
priorytet międzynarodowy powinien iść 3 dni....
Lilla miałam dokładnie tak jak ty. mama nigdy nie chciała gotować ze mną, a potem zaskok że ja nie umiem. sama nie lubi gotować. pamiętam poszłam na studia i jedyne co umiałam to ziemniaki ugotować..ale teraz człowiek się nauczył. obiecałam sobie że dzieci swe nauczę, synka też. nie tylko dziewczynki.
priorytet międzynarodowy powinien iść 3 dni....
Lilla miałam dokładnie tak jak ty. mama nigdy nie chciała gotować ze mną, a potem zaskok że ja nie umiem. sama nie lubi gotować. pamiętam poszłam na studia i jedyne co umiałam to ziemniaki ugotować..ale teraz człowiek się nauczył. obiecałam sobie że dzieci swe nauczę, synka też. nie tylko dziewczynki.
reklama
Gosia i Bartek
Kum najdluzej to on szedl w Polsce od wyjscia z Wawy to 3 dni
Slodycze na sniadanie. Uwielbialam kostke czekolady.milka cream. : 0 ale powodowalo to ospalosc i wielki zad
Gotowanie. Ja ojca podgladalam jak gotuje. Matuli robilam na zlosc. Jak kazala mi obiad gotowac to tak jej stluklam kotlety i je przypalilam, ze wiecej nie chciala : P
Slodycze na sniadanie. Uwielbialam kostke czekolady.milka cream. : 0 ale powodowalo to ospalosc i wielki zad
Gotowanie. Ja ojca podgladalam jak gotuje. Matuli robilam na zlosc. Jak kazala mi obiad gotowac to tak jej stluklam kotlety i je przypalilam, ze wiecej nie chciala : P