reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Kum dzieki za info o odżywkach. Mi też się przyda.

Tusia skoro pazury robisz to już zdrowa jesteś :D

Mika moja mama też cierpliwości nie miała żebym jej pomagała gotować czy szyć a gdy byłam nastolatką to pretensje że nie umiem. Ehh. Teraz gdy coś gotuję to na łączu z nią jestem :)

Pola zaszalalas. Ja dzisiaj nakarmilam młodzież kaszka ryżowa z butli i zasnęła, wiec idę do łazienki się ogarnąć bo od jutra na basen wracamy. Trzy tygodnie przerwy miałyśmy bo chore albo fizjo miałam w tych godzinach co basen dla maluszków. Dobranoc juz raczej mowie :*

reklama
Dobry wieczór:)

Pola pokaż kalosze:)

W końcu i mnie rozłożyło i gardło bardzo boli, faszeruje się lekami i liczę, że nie zaraże malego. Za to z cyckami jakby lepiej, może nowy lek działa&&&

Limonka, Sokoja, Lilla współczuje problemów z kregoslupem :(

U nas w weekend festiwal lodu, więc ogladałam rzeźby z lodu i widzialam się ze znajomymi, całkiem miło, gdyby nie to gardło

hej dawno sie nie odzywalam mam pytanko jaknodpieluchowc syna bo zakladanie ulubionych majtek i pieluch tetrowych nie pomaga i codziennie robi kupe w majtki i nie chce nocnika tak robi odkadd sie wiki urodzila moze ktos mi da rade?

Głowa mi pęka....masakra.
Mąż próbuje ukołysać malłego a ja mam chwilę żeby napisać.
Ze światecznych dań to dla mnie najlepsza jest ryba po grecku. Nie wyobrażam sobie świąt bez niej.Nie znoszę za to kaszy z sosem grzybowym....

W środę planowaliśmy szczepienie przeciwko pneumokokom i prawdopodobnie dupa bo Bartek obudził sie z mega katarem i latam ciagle i mu ściągam a i tak chyrczy....

Dzisiaj doznałam wizji, że chce zrobic remont u siebie na górze.... jeszcze nie teraz bo bartek malutki, ale mam plany zeby troche inaczej zagospodarowac gore....Pokoj goscinny i lazienka bez zmian, ale mam tez 2 mniejsze pokoje i w jednym jest nasza sypialnia w 2 to mial byc przyszly pokoj Bartka, ale mam w planach swoja kuchnie a pokoj Bartka chce zrobic na poddaszu. strasznie duzo roboty, ale chcialabym zeby sie w nie za dalekim czasie udalo to zrobic. W sumie tez nie spieszy mi sie bo narazie bedzie na pewno z nami w pokoju.Wkurza mnie latanie na dol do kuchni i chce miec swoja.

Mam nadzije na spokojna nocke i Wam rowniez tego zycze...

Dobry wieczor!

Das spi od 21. Jest 23:30. To bardzo mila informacja ;)

Zamiast spac pakowalam prezenty :p

Ta zupa o ktorej pisze Sokoja jest mega ciekawa. Pierwsze slysze

Ja tam lubie barszcz i uszka. Ryb wigilijnych nie lubie. Niby nad morzem wypadaloby gustowac w rybach, ale tu caly rok mozna gustowac w mrozonych rybach

Tusia - ja mam regenerum do paznokci

Branoc

Kornela, u mnie ten sam problem ze szczepieniem w środę. Mały miał przez chwilkę katar, teraz już niby ok, ale coś tam jeszcze charczy lekko no i nie wiem czy szczepić czy nie. A jeśli nie teraz to kiedy bo za tydzień wigilia a za dwa sylwester...

Undomiel, mi na przeziębienie pomógł prenatal grip care. I *spam* gardło.
Oto moje kalosze:
ImageUploadedByTapatalk1418596727.087164.jpg

Wyłożyłam wszystkie zabawki na stół i stół jest cały zapełniony [emoji5] okazuje się że same fisher price'y kupiłam. To coś cudownego kupować zabawki swojemu dziecku [emoji5]

Załączniki

• ImageUploadedByTapatalk1418596727.087164.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1418596727.087164.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 41
Dobry wieczór :)

Ja po wyczerpującym weekendzie... Byłam na imprezie firmowej wczoraj i jestem mega zadowolona. 6h poza domem bez dziecka, pierwszy raz gdzieś sama wyszłam. Co prawda pod koniec cycki już lekko dokuczały, ale super było :) To się pochwaliłam :-p

Sokoja nie obraź się, ale na hasło moczka mnie ciarki przeszły. Brrrrr.... Tylko to chyba zależy jaką kto robi. U mnie w domu tego nie dają, ale u mojego A. już tak. Za to kluseczki brzmią smakowicie.
Ja sobie nie wyobrażam kolacji wigilijnej bez smażonych grzybów suszonych ( w tym roku chyba będę musiała się jednak obejść :-() i bez śledzia w śmietanie z ziemniakami.

Ehhh dzieć mi się wierci... cdn. :-p

Znowu pisze po nocy :)
Dobry wieczór :)

Sokoja pierwszy raz o takich potrawach słyszę :) ale ta zupa brzmi ciekawie:)
Pola super ze zakupy udane, ja tez uwielbiam kupować zabawki :)
Lilla, mika ze mnie tez żaden master chef :) w sumie to dlatego ze mój rzadko jest w domu w porze obiadowej a wieczorem nie jest głodny bo je w pracy a dla siebie samej nie chce mi się gotować. No i taka sytuacja.
Makota fajnie jak dziecko tak czasem zaskoczy mamę :d
Tusia,undomiel,Kornela i tym o których zapomniała ( przepraszam) zdrowia życzę :)

U nas dzień taki sobie młoda znowu miała dzień " nic mi się nie podoba, mamo wymyślaj dalej i wysil się troche ". Juz na uszach prawie stawalam. Za to w koncu i tacie pokazała pazurki, teraz mi wierzy jak to jest jak siedze z nią sama cały dzień. Może to skok :d chyba tak mniej więcej wypada.
Dzisiaj licytowalam zabawki dla juli niestety przegralam obie aukcje :( muszę jeszcze te puzzle na podłogę kupić. Powiem wam ze w pl jak dla mnie jest więcej fajnych zabawek.

No nic uciekam spac Dobranoc :)

reklama
Do góry