reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Dzień dobry

Dziś w planach oglądanie świątecznej iluminacji na starówce. I podobno rekolekcje mamy, wiec kościół też w planach, przynajmniej na trochę, dopóki dziewczyny pozwolą...

reklama
Dzień doberek kartofelek - jak to mówi mój Synek :-D

Widzę, że w nocy humorki dopisywały ;-)

U nas dzisiaj totalny brak planów. Tzn ja mam ich milion, ale realizację utrudnia humorzastość i choroba Maluszka więc ograniczam się do spontaniczności. Aktualnie konstruuję jakiś obiad, Starszaczek z Tatą w kościele, a Maleństwo jęczy....

Dzień dobry :)

Doti :thumbup:
Limonko gratuluję pół roczku:) u nas wypadnie w Wigilię:)

Katka dasz radę, kroplówka z kawą i w drogę:thumbup:

U mnie noc spokojna wiec nie zaglądałam. Teraz u nas sielanka niedzielna, Szymek śpi, Teodor śpi, z mężem oglądamy kabaret. W planach na obiad pstrąg z brokułami w sosie śmietanowym, problem w tym, że sam się nie chce zrobić:eek:
Miłej niedzieli:)

Doti oficjalnie oznajmiam ze cie nie lubię za te pierniczki, a raczej za to ze ich nie mogę spróbować bo wyglądają smakowicie :D

Słońce u nas świeci pełną parą więc zaraz po karmieniu zabieram psy o dziecko na spacer.
przesyłam wam trochę słońca.

Dobry. Lillu i Limonko najlepszego dla pociech z okazji 6- ciu m- cy. :D.
Doti piekne.
Ja dzisiaj sie czuje jak potluczona. Spalam do 10 z dzieciakami. Oni ubrani ja w pidzamie. Mam czerwone poliki, opadajace powieki.. czuje bezmoc. Czyli ze spaceru nici.. Dobrze, ze mam ogrodek dla psa...
Milej niedzieli.

Ale faajnie :) Dostałam bilans zużytego ciepła i 608 zł nadpłaty :) :)

Doti oooo ściągam pomysł z cb :)

Katka rodzisz? ;) ;)

Muszę powoli planować co będę robić na święta. Jakie placki itp.

A wy bez jakich potraw nie wyobrażacie sobie świąt?

Ostatnia edycja:
reklama
Hehe na szczęście moja ciąża trwała tylko 10 miesięcy :-D do grudnia to bym leżała ale w wariatkowie :-D

Elifit lubię takie wiadomości typu że jest nadpłata :-)
Ja kocham pierogi!!!!! Inne dania mogą nie istnieć :p

GiB chciałabym cały dzień w piżamie przeleżeć i tylko by mi Oliwię na kp donosili i jedzenie i picie :-D
Marzenia....

Lilla mi prześlij słońce! I trochę więcej niż trochę!! Na opolszczyźnie ciemne chmury :-(

Doti mniam mniam :-)

Tusia ty.lepiej pisz jak tam ze zdrowiem u was?? ??

Sokoja na nocnej zawsze wesoło ;-) wpadnij czasem :-D

Idę na ciacho :p :p :p

Do góry