reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Ja ostatnio za czesto zostawiam Dasia tesciowej... Jutro poprosze mame i skocze na szoping. Popakuje prezenty i moze obejdzie sie bez tlumow.

Malgo - to wina maki. Juz nie pierwsza osoba mowi o tej mace

Das dzis duzo spi... Dziwne rzeczy

reklama
Jejuuu dzisiaj mi nóg w dupe wlaza chyba... Chalupa wysprzątana,pranie qyprasowane,maly wykapany,tata właśnie karmi...maly tez dzisiaj tylko raczki albo stoj mamo nade mną ciągle....

Doti coreczka-mistrz:-)

Chorym zdrowka. Dobrze ze Was doczytalam chociaż. Później pewnie napisze bo juz maly się domaga mnie....

Dobra uszka i pierogi maz zrobil. Co prawda bedzie musial dorobic pierogow, ale.. sa. Caly dzien cos robilismy... mamy choinke, chyba najmniejsza od 7 lat, ale jak to mowi starszak jest najlepsiejsza bo sam ja wybieral. :) Maz od rana struty jak kobieta w ciazy po imprezie firmowej, ale nie marudzi bo jutro caly dzien go nie ma. Ja wsio ogarnelam aby miec jutro czas dla dzieciakow. ;)
Tusiu zdrowka dla Was.
Doti az powiedzialam mezowi.
Lillu hmmm moj dalej skacowany :p ale ze ma zone zouze... :)

Hej

Doti córka wymiata :)
Lilla fajnie ze wyjście się udało a co do zupy to twój maz chyba lkyzka z wiaderka jadł :)
Katka gratuluje zakupów :)
Gib juz widzę mojego jak lepiej pierogi hehe. Fajnie ze ci pomaga :)

Ja tez dzisiaj wykończona jestem. Niby Julka była grzeczna ale cały czas trzeba było kolo niej być a najlepiej posadzić miedzy nogami dac zabawki i dziecka nie ma. Cale mieszkanie dzisiaj zwiedzone i w każdym pomieszczeniu zabawa no oprócz łazienki :)
Ja jeszcze odczuwam skutki wczorajszego plotkowania ale uprosilam męża i on jutro wstaje do niuni :)

Dziewczyny z moim kręgosłupem coraz gorzej chyba. Cały czas mnie bola plecy, normalnie bolaly na samym dole jak dużo chodzilam albo cos robilam. Teraz nawala mnie ntak w połowie pleców a jak się dotykam w tym miejscu to boli jakbym siniaki miała :/ czasem tez zakuje mnie pod prawa łopatka. Nie wspomne juz o bólach nog , tak jakby mnie wszystkie mięśnie bolaly. Mam nadzieje ze nic mi nie jest bo tu jak pójdę do lekarza to powiedzą ze paracetamol mam wziąć. Ehhh masakra.

Dalej mam problem z julki jedzeniem, tzn z obiadkiem. Ewidentnie mały sloiczek to za malo od dwóch dni dorabaiam mleko ok 90 ml i jeszcze to zjada. Glodomor mój mały.

No i jesteśmy juz razem z moim skarbem 6 miesięcy :)

IDE cos jeszcze poczytać i spać. Spokojnej nocki :)

Dziecko spi to mi wali cos i nie mogę. Leze od 23 i czytam nasze narzekania z czasów ciąż na bb:-)
Dziewczyny zapytam przy okazji kiedy danie ze sloiczka zastępuje pokarm mleczny?
Jak Wy wprowadzacie owoce? Ja narazie daje warzyw tylko i co mam zrobić przerwę i dac np jabluszko czy razem z warzywami?

reklama
Do góry