reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzień dobry :-)

Nie wiem czy bb działało, bo spałam ;-):zawstydzona/y: Czyli wczoraj w nocy Natalia miała po prostu zły dzień ;-)
Moje dzieci też cudownie zdrowieją w drzwiach przychodni ;-)

Zamówiłam sobie fryzjera do domu i czekam :-) mąż stwierdził, że zajmie się dziećmi i nawet obiad zrobi - pide będzie :-) Obiadek jak za dawnych czasów - wtedy to mnie kulinarnie rozpieszczał, oj taaaak :-D

Dobry:)
Chyba zainfekowałam forum:eek:
W nocy faktycznie jak Wam nie działało to my smacznie spaliśmy;)

Pogoda z dupy. Mały smarka ja kaszle, wesoło.
Dziewczyny czy jak nam się trochę polepszy, tzn szczególnie jemu, to możemy wyjść? Czy przez całą antybiotykoterapię niet? Jakoś sobie nie wyobrażam że ponad tydzień mielibyśmy siedzieć w domu:banghead: zwłaszcza że brak świeżego powietrza strasznie wpływa na buzię mojego dziecka:rolleyes:

Dzień dobry

Niewyspana. Do 3 jęczenie ale ns szczęście potem już do 9 spała.
Mąż się boi z nią samą zostawać po wczorajszym. Nie umiał sobie poradzić z takim rykiem.

Dziś akcja mycie okien.

Tusiu ja bym poszła jakby wyglądał zdrowiej.

Doberek:)

U mnie też akcja cd mycia okien i sprzątanie,czyt.robienie w wszystko naraz:-D

Miłego dnia potem nadrobie :)

Zdrówka chorowitki :)

Dobry dzień :-)
Jakby mi się chciało jak mi się nie chce to dom by lśnił, pranie byłoby wyprane i wyprasowane i obiad dwudaniowy by się robił... A mnie się nie chce!!!
Znacie to uczucie??? :-D :-D :-D

Chyba pojadę na szoping...

Czy któraś z wrocławskich mam ma ochotę wyskoczyć na Bielany?? ?? ?? :-D

Elifit - jednak jesteśmy niezastąpione :-)

Tusiaczku - staraj się wietrzyć mieszkanie. A co lekarz powiedział o spacerach?? Hehehe ty jesteś SuperŁomen :-D :-D

Haust - aaale ci fajnie z tym fryzjerem... A co chcesz robić? Mnie by się przydało podfarbować włosy. Bo oczywiście na chwilę obecną ostro zapuszczam.

Sokoja współczuję. Spróbuj w miarę możliwości w dzień naładować bateryjki ;-)

Lilla - ja śpię ostatnio jak zabita. A karmię na autopilocie hehe.

GiB - ja za to wątków pobocznych nie ogarniam. Ja też ostatnio mam sporo latania. Tyle się dzieję. Czasem jestem zmęczona a potem sobie myślę że może i dobrze że tyle spraw mam na głowie bo nie mam czasu myśleć o smutnych rzeczach. A ich ostatnio u mnie sporo :-(

Katka niestety nie ma kiedy naładować bateryjek.... :no:. kataru i marudzenia ciąg dalszy, a Starszemu się adhd włączyło i jest nie do ogarnięcia. Aktualnie włączyłam Mu eskaTv i kazałam tańczyć aż będzie bardzo zmęczony :rofl2:. Młodszy padł...pierwszy raz dzisiaj sam i bez ryku. Chwilo trwaj......

Ja się z mężem pokrzyczalam i jedziemy do sklepu ogrodniczo gospodarczego oglądać drzewka i ozdoby. Glowa mnie boli. paracetamol wzięłam i czekam aż zacznie działać.
Sokoja fajny pomysł z tym tańcem.
Katka siły na walkę z debilizmem.

reklama
cześć

Widzę spokój dzisiaj na forum.

tusia jak nie ma gorączki to chociaż na szybki spacerek bym wychodzila.
Lilla o co z mężem się popykałas?
Katka ja mam non stop "żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce" :/ A poza tym głowa do góry poukłada się wszystko :)
Sokoja ten taniec dobry patent :D

Ja jestem mega zmeczona. Wczoraj była ta imprezka chłopaki oczywiście poadali a ja z kolezanką siedziała prawie do 4:szok: Jakoś tak zleciało nie wiem kiedy. No i teraz widać efekty bo padam a z Julką się nie zdrzemne bo ona tylko 30 min:/ Muszę to jakoś przetrzymac, może w końcu mi przejdzie zmęczenie :)
W domu nic dzisiaj nie zrobiłam:/ Wczoraj ogarnęłam chatę a teraz czeka na mnie stos naczyń po imprezie i nie mam chęci się za to wziąć. Mąż w pracy do 22 także lipa.

Zegnam się bo Julce się buczenie włącza.

Do góry