reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Kornela - mi włosy też garściami wychodzą, niedługo będę łysa. czuję już jak złapię włosy w kucyk, że jest ich dużo mniej:(
My robiliśmy badanie na witaminę D z krwi, teraz czekamy na wynik ok. 5 dni.
Dziś gotujemy pierwszego ziemniaka, zaraz blendujemy i podajemy - ciekawe co będzie:)
Lilla - my podajemy ok 150ml mleka z kleikiem kukurydzianym i tym się najada. W trakcie karmienia tak mu smakuje, że płacze, bo chce szybciej, żeby mu podawać łyżeczkę. A czasami sam mi dociska rękę z łyżeczką, żeby szybciej mieć w buzi. Więc może Twoja niunia chciałaby więcej tej kaszki?

Głupi kot. Zniszczył mi pazurami firankę bo nie dałam mu mięsa... Co za menda!!! A suchej karmy jeść to nie łaska???

Ja zaraz zeświruję zanim mój mężu wróci do domu... Zaraz mu moje mleko z zamrażarki wyjmę i jak tylko wróci to spadam na szoping. Ale nie taki jak sobie myślicie. Spożywkę będę kupować.

Lilla ty najlepiej wiesz co może dolegać twojemu dziecku.

Haust ja nienawidzę prasować ojjj strrrasznieee... Bleee. No ale jak mus to mus.

Kornela ja tam myję jak mi.w danej.chwili pasuje i serio nie było z tego powodu jakiś problemów.

Włosy - mi nie wypadają. Jak już wspomniałam - zapuszczam. Znów zaczęły mi się kręcić. Myślałam że będzie gorzej.

Tusiaczek - rozrywki u lekarza nie znajdziesz :-D i co tam ciekawego wam lekarz naopowiadał?

Michalina dobry pomysł z tym oddawaniem włosów.
To trzeci raz się wybierasz do fryzjera? Tak zrozumiałam.
Dawno temu za dzieciaka mama mi kazała ścinać na boba. Tzn fryzjerce kazała. Ehh. Nienawidzę tego. Jeszcze przy moich kręconych włosach. No wyglądałam strasznie. Ale mamie się podobało :-D

Kornela a po co takie mycie? Co to za różnica?
Kornela mi włosy już nie wypadają. Teraz łamią mi the paznokcie na potęgę, taka zamiana.

Katka Młody ma antybiotyk, mam i ja.
Wkurza mnie ta służba zdrowia to szok. Męczy mnie gorączka, może na nocnej będę mieć więcej energii. W co wątpię

Kornela to co z tym myciem? Ja pod kranem wszystko.

Głowa mi pęka. Idę zaraz spać.

Mąż przywiózł do domu choinkę, żywą, cięta. Chcialam sztuczną albo w doniczce. Kupil cięta. Stwierdziłam że mamy w domu umierające drzewko wokół którego będziemy świętować narodziny. Ironia. Mężowi było przykro. Bitch. Zwalam na ból głowy. Żal mi go teraz. Pięknie pachnie i wygląda cudownie.

Kot i firanki to nigdy nie jest dobre połączenie. Podobnie jak kot i sweter, kot i nowa wykładzina lub kanapa. Można mnożyć.

U fryzjera byłam raz, muszę iść do poprawki.

Tusiaczku wy się leczcie bo głupio tak nq święta chorować :p

Mój tel doprowadza mnie do szału, rusza się jak mucha w smole.

Dobranoc.

Melduję się dzisiaj dzień z tych do d...., Mż mnie zostawił uciekł na "szkolenie" zwariować idzie, gdyby on sie tak męczył na pewno nie pojechałabym na wyjazd integracyjny pt. szkolenie. padam na twarz ciężka noc za nami ciężki dzień ciekawe jaka noc/ Wielki apel czy któraś brała Norprolac na zahamowanie laktacji? dobrej nocki

reklama
hej.

Małgorzatka powiedz mi ile razy w tygodniu chodzisz na basen z Zuzią? Ola wtedy z Tobą też chodzi? Mąż też? Jak miałam jedno dziecko to umiałam to ogarnąć, a teraz rozgryzam logistycznie i próbuję się zapisac na kurs.

Odmeldowuję się, bo me dziecko jest dzisiaj jak Aleksandra - szalejący, nieobliczalny i nieposkromiony :baffled:
Mimo wszystko spokojnej nocki życzę sobie i Wam.

Do góry