reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Nawet nie mówicie mi o śniegu, aż się boję brrr ziomo uciekaj w góry.

My właśnie wróciłyśmy z męczącej podróży po Amazonii. Ciężko było, najpierw na koniku, później samochodem terenowym a na koniec na rowerkach! Ło matko, moje nogi :rofl2: Mel też się zmęczyła bo zasnęła mi w ramionach przy dźwiękach leśnej polany. Pozytywnie.

O 13 szczepienie :blink:

5 miesieczniakom - gratulacje ale większe gratulacje dla mam za wytrwałość :-D

4gift.pl - ja na tej stronce kiedyś kupowałam jakieś bajery na prezent.
Kubek obiektyw Lite
Kubek ninja
A to dla mnie idealne Koc z rękawami

U nas też co rano charczenie w nosku ale w ciągu dla spokój. Na porannej pielęgnacji zawsze daję sól i odwracam na brzuszek, coraz rzadziej coś wypływa ale chyba rozmiękcza glutki, bo później wychodzą katarkiem ściągane.

Ostatnia edycja:
reklama
Michalina weszłam w ten link i poszukałam prezentu dla m i od razu rzucił mi się w oczy ten CYCEK !! HAHA :D

Powodzenia na szczepieniu.

A tak w ogóle dzień dobry
Byliśmy dzisiaj na usg. Mała płakała bo zmęczona a jeszcze się ktoś z służby zdrowia wpierdzielił w kolejkę przed nas :/

Ej no i chyba trza kupić te żyrafe skoro tak chwalicie

Ostatnia edycja:
Undomiel nie tylko Ty nie potrafisz odciągnąć mleka! I tak szacun za te 10 ml, bo ja tylko podczas nawału tyle potrafiłam odciągnąć.

Szaro-buro-i-ponuro - ogólnie - spaaaać. Starsze dziecko w przedszkolu, Młodsze cos marudne, ale jakoś to ogarniamy.

Ręczny czy elektryczny? Kurcze ja nie mam problemu z odciąganiem. Nawet nie potrzebuje bodźca. Ta faza stymulacji świetnie działa.
Dziewczyny może wam pożyczyć? U mnie leży na razie.

Jaki śnieg?
W centralnej Polsce wiosna trwa:D

Byliśmy z Szymkiem załatwić Becikowe. Bez komentarza to zostawię. Trafiliśmy na Panią urzędniczkę starej daty, która tak mnie wyprowadziła z równowagi, że nas poniosło. Za karę zrobiliśmy jej atak terrorystyczny :p
Wzięłam papierki jutro mężu pójdzie, tylko oby się nie przyznawał że żona była:p

Elektryczny mam. Dziękuję serdecznie za chustę. Sobie :) Młoda w pięć minut zasnęła. Teraz sobie pol-lezymy

Tusia ty to musisz pyskata być :D lubię takie

Ostatnia edycja:
reklama
My po spacerze, poszliśmy do rossmanna po papier toaletowy i chyba jakaś wojna będzie, bo pustki na półkach z papierem....
Zuzi z noska leci, ale na szczęście sama " woda ", u mnie gorzej, ale żyję :-)
Tusiaczku brawo za atak terrorystyczny>:D<

Do góry