reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Tusiaczku, trzymam kciuki&& i za Twoja mame tez trzymam kciuki co by tak szybko nie dzwonila po Ciebie:D

Doti cztery zabki jednoczesnie! Szok! To musi go naprawde bolec:( biedactwo:(

reklama
Witam

Tusiaczek chwaliłas się nowym lokum czyżbym coś ominęła? Kciukam
Tobie i Doti współczuję ząbkowania.

Mnie też od rana głowa boli. Pewnie ciśnienie.
Aruś mi nerwy szarpie od rana. Zuzia katarzy ehh

Mamy starszaków myślicie już o prezentach dla dzieci na Mikołaja? Aru od ciotek dostanie. Ja nie kupuje. Kupię pod choinkę

Lilla Kum hiszpański jest łatwy do nauczenia. Tym bardziej że ja znam frencha. Ale w kwestii praktycznej lepiej znać niemiecki bo się do pracy może przydać. I niemiecki to w sumie kwestia przypomnienia bo gramatykę znam ze szkoły.

Ostatnia edycja:
Hehehe. Moj 5 latek pragnie omnitrix- ben 10. To jest n mikolaja. Pod chcialabym mu kupic radio na plyty do pokoju- on uwielbia sluchac audiobooki. Tym samym polecam radyjko overmax. Mamy takie teraz. Jest na pamiec sd, lub pendrive i mozna zalozyc sluchawki, ma radio i mikrofon. Mlodszy dostanie drobna zabawke i pewnie szczeniaczka uczniaczka. Chyba, ze moj wredny maz stwoerdzi, ze lozeczko tirustyczne to prezent dla dziecla :p

Dzień dobry

Byłyśmy na badaniu biiderek. Wszystko dobrze :) kontrola jak będzie miała pół roku :)

Teraz karmie ją w aucie pod moja firmą i jak zjemy to idziemy w odwiedziny. Korzystam z okazji że usg było niedaleko firmy. Karmie w aucie bo tam dużo zamieszania będzie.

Jeszcze by ci ktoś do toalety kazał iść....

Tusia. GOOD LUCK z przeprowadzka. Oby Malutek nie dał się babci we znaki i żebyście spokojnie się przenieśli.

Elifit to zrob kurs przypominający z niemieckiego, a potem na hiszpański się zapisz :)

Znowu nie pamietam czy coś pisałam od rana. Chyba nie.

Wstalysmy o 7, ale do 8.20 udalo się jeszcze oko zmruzyc podczas gdy córeczka gadala do sufitu.
Kolo 9.20 była już tak zmęczona że zasnela tylko przy piersi. Spala niecała godzinkę i znowu harce na macie. Dzisiaj przypominalo to atak na wszystkie zabawki na macie i próba ich zjedzenia, dodatkowo masakrycznie się wsciekala gdy nie mogła jakiejś dosięgnąć. Wyrodna matka oczywiście nie pomagała. Teraz znowu karmie i planuje na spacer iść, a po spacerze wymiana garderoby bo rekawy body są już ¾, a dekolt zbyt duzy jak na taką panienke :p

Dzień dobry!

Prezenty od Mikołaja - starszy - lego, Maleństwo - hmmmm grzechotka?
Prezenty pod choinkę- starszy - właśnie chyba też to radio overmax, Maleństwo - hmmmm takie coś mam https://www.google.pl/search?q=fish...Fbrowse%2Fproduct%2F206%2C872432.html;483;410

ale się właśnie objadłam i leżę obok śpiącej dzidzi. Na obiad dzisiaj zrobiłam gofry ze śmietaną i owocami. Jak dobrze, że to wszystko w cycki idzie :-D

reklama
Do góry