reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

A ja standardowo wstalam o 6,a zasnelam po 1. Teraz czekam az maluszek wstanie. Dzisiaj mam w planach mycie okien-zobaczymy co wyhdzie z tych planow.
A kto mi dziewczyny wytlumaczy czemu przed tylko nocnym spaniem w trakcie usypiania sa takie piski ze az sie zachodzi? Oczka ma zamkniete i nagle taki pisk jakby cos go zabolalo. Bezsensu.
Tak w ogole to tylko noje dziecko parzy w pupcie lozeczko? W dzien kima w wozku bo musi byc bujanie a w nicy spi ze mna na lozku.
Z dobrych newsow katar sie chyba zmniejszyl,zapuscilam mu kropelki nasivin wczoraj i juz wieczorem bylo o niebo lepiej.
Czy tylko ha jestem tak zorganizowana,ze jeszcze ani jednej fotki synka nie mam? Musze zgrac na plyte i iddac do fotografa bo album czeka a fotek brak.

reklama
Ja tylko na moment i tylko o sobie. Mój syn postanowił mnie wykoczyc. Od wczoraj piszczy tak, że żyć się odechciewa a niczego mu nie brakuje. Nie placze tylko się drze lub piszczy na cały głos. Nie chce się ktoś zamienić na dzieci?;)

Hej
Undomiel - u nas kilka dni temu było to samo, Piski z całych sił przez cały dzień. Przeszło. Cierpliwości życzę
Biedna Jadzinka wczoraj miała pecha, brat postanowił ugryźć ją w czoło i pa "pięknie" odbite zębolki.
Nocka w miarę, czekamy na słonce
Podziwiam Was z tym wstawaniem o 6. Dla mnie 7.30 to zabójcza godzina

Mamo Bobasa Lusia też nie miała usg przez ciemiaczkowego. Nie robi wszystkiego co jest napisane dla jej wieku i się nie nakręcam bo to widać czy dziecko dobrze się rozwija. Jak będziesz w PL to zajdz do do fizjoterapeuty, albo jak usłyszysz o dobrym neurologu ze Sztokholmu. Nie martw się na zapas. Laura dobrze się rozwija!

Agulam - przespane nocki i czas na aerobik - taka to pożyje...

Kornela - Dziękuję w obu przypadkach

Limonko - chyba takie odchylanie się do tyłu w lezeniu na plecach to wstęp do obrotu na brzuch, (kolejna rzecz którą Zola kiedyś zrobiła, a teraz przestała) wiec się nie denerwuj.

Elifit - ja bym wybrała hiszpański.

Pola - nie pomogę w rozwiklaniu zagadki archiwum X :)
Lilly grunt to dobra organizacja,uwierz im więcej obowiązków=dzieci tym mniej czasu na myślenie tylko od razu działanie;)szczerze łatwo nie jest ale coś się od życia należy:)koleżanka była u mnie ostatnio i nadziwić się nie mogła ze dom wysprzatany,ciasto,rogaliki upieczone,4 dzieciaków ogarnięty(siostry synek często u mnie jest).jedno dziecko to pikuś:);)

Emyly to braciszek szaleje,te ząbki odbite to pewnie mocniejszy całus:)

Kornela ja nie mam odbitej fotki od 5 lat więc ostatnia nie jesteś.Hania wózek tylko na spacerze,noc łóżeczko a w dzień albo łóżeczko albo mata

Undomiel przejdzie:)

U nas kolejna przespana nocka:)pobudka po 6 ale chyba nie do końca pospala bo teraz już kima

Wczoraj miałam dzień nic nierobienia wiec dziś nie ma bata,trzeba się za coś zabrać.
O dziwo nic mnie nie boli po aerobiku,tylko głowa od rana napitala:-S

Miłego dnia

Dzień dobry:D

Ostatnio tylko z doskoku czytałam pozostałe wątki a na główny już energii brak. Mojemu dziecku idą ząbki, objawia się to krzykiem i wrzaskiem po kilka razy dziennie.
Wrzasku nie da się uspokoić niczym, jedynie bieganiem, bądź skakaniem, które też nie pomaga,0powoduje jedynie padnięcie małego terrorysty ze zmęczenia i pobudkę znów w podobnym stanie.
Żeby było zabawniej mamy jeszcze przeprowadzę.
DZIŚ! Jestem ledwo żywa w dodatku na kartonach, walizkach i workach. Poddaję się i wywoże dziecko do mamy, chociaż w takim stanie to obawiam się że0szybciej go przywiozę niż zawioze.
Proszę trzymać kciuki żebym przeżyła ten dzień:eek:

Mój też okropny. Byliśmy tydzień temu u pediatry skontrolować kaszelek- wszystko ok, ale idą 4 górne zeby jednocześnie, sam pediatra powiedział, ze lekko nie będzie [emoji51]
Zreszta jak patrzę na jego górne dziąsło to aż mnie boli [emoji26]

elifit jesli niemeicki ci nie jest potrzebny np do pracy, to ja bym wolała hiszpański. na swiecie jak ktoś nie mówi po angielsku to mowi po hiszpańsku :) lub chińsku :) hehe

reklama
Dzień dobry

Byłyśmy na badaniu biiderek. Wszystko dobrze :) kontrola jak będzie miała pół roku :)

Teraz karmie ją w aucie pod moja firmą i jak zjemy to idziemy w odwiedziny. Korzystam z okazji że usg było niedaleko firmy. Karmie w aucie bo tam dużo zamieszania będzie.

W weekend mam szkołę i tata będzie dyżurować.

Do góry