reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Dzien dobry!

Das w nocy byl nieodkladalny... Tulil sie do mnie pol nocy. Odlozylam go do lozeczka, wstal o 7 :o dostal wit. D i probiotyk, zwalil kupe i zasnal. Dalej spi. Chyba jesien mu sie udziela...

Mam problem z cycowaniem. Raz mam wrazenie, ze jest glodny, a innym razem ciagnie pol godziny i zwraca...

Podobno w lidlu nie ma szalu na pieluchy - M kupil caly karton. Mysle, czy nie kupic drugiego, bo to sie przeciez przyda...

Milego dnia

reklama
Hej, to musiała być męcząca kupa lub ból brzuszka po kropelkach. W nocy nie pozwalała odłożyć się na brzuszek tylko spala na boku a rano po tej kupie zasnela na macie na brzuchu i spalysmy do 10. Teraz cycujemy i znowu przysypia. Wymeczyla się bidulka w nocy :(

IMG_20141112_114156.jpgtakże ten...:-D

Załączniki

• IMG_20141112_114156.jpg
    IMG_20141112_114156.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 54
to teraz można sikac na całego.

Moja córeczka wróciła :) Normalnie się poplakalam. Gadamy sobie właśnie. Uśmiechnięta się obudziła i leżała sobie w łóżeczku, a jak ja wzięłam na ręce to jakby słoneczko się obudzilo taki piękny uśmiech i małe "haha" otrzymałam.

reklama
Hej,
My, dopóki Zuzia takie rzadkie kupy będzie robić, zostajemy przy premiumach, bo ta siateczka jest i nic nie wypływa.. A w zielonych pływa wszystko... No nic, odliczy się od kieszonkowego :-) w końcu jest różnica około 50gr zielone a około 65 gr białe ;-)
Byłam z Zuzia u neurologa, mamy dalsze rehabilitacje, ponieważ jedna dłoń się zaciska za mocno, druga jakoś się wykreca i ogólnie napięcie nie zeszło do końca...ehhh
Ola w przedszkolu, badamy kupę na robaki ale na szczęście nic nie wkryto.w dwóch próbach, wiec trzecia tez pewnie będzie czysta. Uff
Szaro buro dziś, po obiedzie lecę do rossmanna bo jest promocja na kosmetyki do makijażu 1+1 gratis, trzeba uzupełnić co nie co

Ps. Noc okropna, Zuzia jeczala i płakała pół nocy nie wiadomo czemu, rano przyszła Ola do nas, Zuzia spala z nami przez te marudzenie, i Ola przez przypadek usiadła jej na głowę...i ryk, obie, nic się nie stało, tylko się przestraszyły, ale jak jedna przestawała płakać, to druga zaczynała, i tak przed dłuższy czas...

Ostatnia edycja:
Do góry