reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Moja mama też wylewna w Kocham Cię nie była ale czułam się kochana więc jej wybaczam.

Ja Zuzi mówię często, mówię też za nią że mnie kocha i w ogóle mówię w jej imieniu hehe :p

reklama
Czy mowię ze kocham swoje dziecko? Heh. Jesli o mnie chodzi to pytanie powinno brzmieć czy mowię mu co innego niz to ze go kocham :)

Kasiuchna, dla nas cmentarz to drugi dom dlatego takie przesady mnie nie tylko irytują ale i smucą.

Jagódka, ja tez dziękuje za info o sinsayu. Zamówiłam koszule dżinsowa. Zobaczymy jak z jakością bo jeszcze nigdy nic tam nie kupowałam.

Ostatnia edycja:
Ja mowie, ze go kocham i ze ma pamietac, ze do mamy zawsze mozna sie przytulic :)

A za niego mowie: mamo, ale Ty ladnie wygladasz, albo mamo, ale masz piekna bluzeczke (to przy cycu) :D

Mój K jest chyba czasami przytłoczony naszą :-)miłością, razem z Mż zawsze mówimy że go bardzo Kochamy. Zawsze dostaję milion całusów aż czasami robi taką śmieszną minę i zaczyna gwiazdorzyć:-D

Ile razy w ciągu doby karmicie maluszki? chodzi mi o kp.Miłej nocki ogarnęłam pokoje zrobiłam prasowanie idę spać:D do zobaczenia na nocnym karmieniu chyba że pójdzie na śpiocha:D

reklama
Do góry