reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Nieochrzczone dziecko na cmentarzu... pffff.. Jak to jest, że ci wierzący, praktykujący wierzą w gusła? Pogaństwem zalatuje ns kilometr:sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej :-)

Moja biedna Natalka całą noc się dziś męczyła - męczył ją i kaszel, i katar. Jutro idę raz jeszcze do lekarza (tym razem do pediatry) może w końcu coś innego jej zapisze :-(

Matiemu skoczyła gorączka, ech.... :-(

Mika proszę o zdalną poradę ;-) Matiemu rusza się dolna 1. W sierpniu byliśmy u dentysty i ząbki ma zdrowe. Czy to możliwe, żeby 4 latkowi wypadały już mleczaki? Idzie się to wyrywać do dentysty czy co?

To ja mam chyba jakieś wypaczone wyobrażenia jeśli chodzi o zęby mleczne :-)

Właśnie odwiedził mnie pan policjant. Policja! U mnie! :szok: Ale będą gadać na wsi :-D:-D Pan zbierał dane na temat mojego sąsiada, bo jakieś skargi na niego były, a on ubiega się o licencję ochrony (czy coś w tym stylu) i go sprawdzają. Przystojny był ten policjant, oj przystojny :-):cool2::-D

Tusiaczku mam nadzieję ze wam pomoże. A tak to jest,ze na dobrego pediatrę ciężko trafić...

Ja idę z Zuzia na cmentarz, normalnie w wózku ją biorę jakby na spacer szła. Chyba ze będzie padać,to wtedy w domu zostajemy

Jagodka ja na każdy przesad mojej mamy odpowiadam, ze nieh sie zastanowi, czy jest wierząca i chodzi do kościoła,czyw gusla wierzy

Zmęczona jestem. Na fitnessie coś mi sie zrobiło w ranę wewnętrzna...i to nie na ćwiczeniach, a jak na piłkę się kladlam, strzeliło coś i boli,lekko napuchlo. Dodatkowo prowadząca, ona ist fizjo ,wysłała mnie do chirurga,ho według niej moja kresa biała rozeszła się za mono i żebym się nie uszkodziła...żegnaj płaski brzuchu....

reklama
Do góry