reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Czesc kobitki :-D Widze ze o wizytach mowa. No ja narazie chodze na usg z cora hehe:-D moja rzeczniczka smieje sie razem z gin. Planuje isc do gin po 20.12 i wtedy tez wezme meza niech zobaczy babelka na zywo:-D . No ja za tydz mam powtórzyc IgG i IgM I awidnosc czy po tym leku spada i 18.12 na 9.20 wizyta w Krakowie na konsultacji. Trzymajcie kciuki aby było ok:tak:
kopacz zobaczysz ułozy sie a gdyby nawet nie to bedziesz miec dzidzie ktora przesłoni Ci cały swiat :tak:
aNilewe bidulko współczuje mdłosci mnie odpukac muli jak jestem głodna wiec :-D nie dopuszczam do głodu hehe

reklama
dziewczyny a w 13 tc jak robi się USG to będzie dopochwowe czy takie na brzuszku????

Anastazi, powinno już być przez brzuch, ale jest garstka lekarzy, którzy do 14 tc wykonują badania tylko dopochwowo.

Witajcie :)
Ja po wczorajszej wizycie mam dobry humorek :) w końcu!
Wczoraj po wizycie zadzwoniłam do kolegi z pracy i go poinformowałam... Połowa sukcesu za mną. Jeszcze tylko rozmowa z prezesem.... chyba najbardziej stresująca...
W tym tygodniu nie jeżdżę do biura tylko pracuję zdalnie w domu. Chciałabym, żeby już tak pozostało. Mam nadzieję, że prezes nie bedzie miał zastrzezeń do mojej propozycji.

Miłego dzionka kobietki!

Pola gratuluję. Cieszę się, że wczorajsze wizyty przebiegły pomyślnie. Ja zaczynam odliczanie, jeszcze tydzień do wizyty:-p Niestety mój katar się nie zmniejszył, powiedziałabym, że jest gorzej, bo zrobił się zielony:-( czyli jakieś zakażenie bakteryjne. Ale walczę dalej, *spam* mimo wszystko trochę pomaga, bo lepiej się czuję. U mnie dziś piękne słońce, aż chce się zabrać aparat na spacer i coś pstryknąć, ale póki co zasmarkanego nosa za drzwi nie wystawiam, pooglądam słoneczko przez okno.:-p

dobry,

Wczorajszy dzien to dzien udanych wizyt i neich każdy taki będzie.
Usg na brzuchu mialam jakoś od 12 tyg, to zalezy pewnie od sprżetu lekarza.
U mnie mdłości pełną parą. A taka mam ochotę na kopytka, że dziś męzowy po pracy ma mi kupić :) o niczym innym do jedzenia wole nie myśleć bo mi niedobrze

Hej Kobietki :-)

Gratuluję wszystkim udanych wizyt i super zdjęć, ciesze się, że Bałwanki i Misie Haribo czują sie dobrze ;-)

Anastazi usg w 13tc robi się najczęściej przez brzuszek, jeszcze chyba nie spotkałam się z usg dopochwowym w tym "wieku" ciąży ;-)

Venus jak tam Twoja wizyta????? Czekam na relację!

Zazdroszczę Wam, Dziewczyny... Już szykujecie się na usg przezierności, a ja nawet jeszcze karty ciąży nie mam :sorry2: Większość z Was zacznie II trymestr przed Bożym Narodzeniem - ja w połowie stycznia :eek::cool2: No ale może w końcu zacznę "wierzyć i czuć", że jestm w ciąży, jak się zacznie ta cała machina lekarska kręcić, czyli od jutra :-p Najpierw wizyta u położnej i karta ciąży, a w sobotę (prywatnie) usg :tak:

anastazi ja z synem to 1 11 tyg miałam dowciapne i pewnie teraz też tak będzie, i nie dlatego że mają zły sprzęt, ale dlatego że badanie jest dokładniejsze. U mnie to też zależy od mojej budowy...
sergeena nie będziesz sama w swoich oczekiwaniach :D będę z Tobą., fakt miałam już USG i mam kartę ciąży, ale na serducho wciąż czekam :D

Ostatnia edycja:
reklama
witam,

boli mnie gardło, a tantum verde powoduje wymioty.... buuu

sergi, ja miałam w poprzedniej ciąży dowcipne prenatalne. lekarz stwierdził, że tak lepiej będzie widział i dokładniej wszystko. więc to zależy od lekarza

powiem wam, że jak do przedwczoraj na nic mlecznego nie mogłam patrzeć, tak teraz mięso mnie odrzuca, a same słodkie i mleko mogłabym jeść...

Do góry