A
Anulka198424
Gość
Dzieki dziewczyny za pocieszenie :*
Anulka mama juz wie.szczesliwa jest![]()
Widzisz mowilam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki dziewczyny za pocieszenie :*
Anulka mama juz wie.szczesliwa jest![]()
Widzisz mowilammialam bardzo podobna sytuacje jak ty:* rodzice pomoga,uda sie...a jemu daj czas,moze zrozumie i dorosnie:* jedni w wieku 18 lat postepuja jak starzy(odpowiedzialnosc)inni potrzebuja wiecej czasu...a moze jesli masz mozliwosc zabierz gk na usg...moze bijace serduszko go zlamie...
Termin wypada na 6 lipca.
Czyli podobnie jest i u Ciebie.
Ja za tydzien idę na badania.
Po badaniach (nie wiem czy wyniki odrazu, czy pozniej) będę czekać na USG, a potem wizyta..
A lekcja u położnej z opieki nad dzieckiem zaczyna sie w 32 tyg ciazy.
No ja USG pochwale sie dopiero 23.12.
Mam nadzieje ze wszystko dobrze.
z tym podnoszeniem rąk do góry i schylaniem się to przesada
ja mam po pierwszej ciąży spodnie dżinsowe, kupię sobie jeszcze rurki, bo mi w tamtych pas się popruł trochę i się sprały, więc wyrzuciłam. na święta kupię sobie jakąś spódnicę czy sukienkę, ale taką żeby od razu na wielkanoc była. jak cię ciśnie, kup sobie już spodnie ciążowe, rajstopy wystarczą biodrówki (pas jak najniżej powinnaś mieć, nie nad pępkiem), ja przynajmniej nie kupowałam żadnych typowych ciążowych, tylko biodrówki. póki co mieszczę się w swoje spodnie, mam niskie, więc nic mnie nie uciska, chociaż pasek musiałam poluźnić o jedną dziurkę. swetry/bluzki mam niektóre trochę szersze, więc póki co będą pasowały
aNilewe tak wszystko się zgadza z suwaczkiemDziękuję dziewczyny za miłe słowa! Super, że jestem tu z Wami! Już na "wizyty" daję zdjęcie, tylko jest bardzo złej jakości i dzidziul wygląda jak bałwanek
![]()
Byl ze mna na usg.co prawda serca nie slyszal.ale widzial na ekranie naszego szkraba...niby sie cieszyl.i raz na jakis czas pyta sie jak sie czuje ale to wszystko.a ja potrzebujw tulenia.albo zeby sie zapytal czy czegos nie potrzebuje![]()
Dobra koniex o mnie bo jeszcze jakis scenariusz napiszecie hehe.ale mnie zablokujexie na forum bo zrzedze![]()
Byl ze mna na usg.co prawda serca nie slyszal.ale widzial na ekranie naszego szkraba...niby sie cieszyl.i raz na jakis czas pyta sie jak sie czuje ale to wszystko.a ja potrzebujw tulenia.albo zeby sie zapytal czy czegos nie potrzebuje![]()
Dobra koniex o mnie bo jeszcze jakis scenariusz napiszecie hehe.ale mnie zablokujexie na forum bo zrzedze![]()