reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

hahaha dzieciaki mają niezłe hasła, a pomysły jeszcze lepsze!

mamusie dziewczynek 4-5 letnich potrzebuję pomysł na prezent na urodziny. Tak do 100 zł dla bliźniaczek. Mój Syn dostał zaproszenie na urodzinki.

reklama
U nas też ciężka noc, pobudka o 2, 4:20 z kupa więc poszedl spac o 5:30, potem 6:30 ale to mąż ogarnął i o 7:40 koniec spania. Jak są ciężkie noce to ja się staram spać w dzień, teraz spróbuje.

hahaha dzieciaki mają niezłe hasła, a pomysły jeszcze lepsze!

mamusie dziewczynek 4-5 letnich potrzebuję pomysł na prezent na urodziny. Tak do 100 zł dla bliźniaczek. Mój Syn dostał zaproszenie na urodzinki.

Koniki Pony:-D Ale tak serio serio. Albo lalki My Little Pony Equestria girl. Albo coś z Littlest Pet Shop, ewentualnie coś z Barbie. U nas takie zabawki rządzą, wśród przedszkolnych koleżanek z obu grup również.

Makota Oli raczej nie znudzily sie potrawy, bo w domu staram się różnie gotować, a w przedszkolu to już w ogóle codziennie co innego.

Zuzia budzi sie koło północy, potem po 3 i koło 7 i wtedy albo usypia, albo jak Ola już też wstanie, to gadaja obie i oglądają bajki na tablecie....Zuzia miała dziś rehabilitację, splakala się mocno, ale to chyba od brzuszka, bo baki szły straszne. U nas ładna pogoda, idziemy na spacer, wieczorem może basen, zobaczymy jak dziewczyny będą miały humor

Mamo Bobasa akurat w tej kwestii nie jest moim marzeniem aby moje dziecko było najlepsze:thumbdown:

Kornela nie chcę wyjść na złą Ciotkę forumową ale myślę że to się zmieni. Szymek za tydzień kończy cztery miesiące i z dnia na dzień śpi coraz mniej.

Katka kto to jest Ada Szulc?:what: o hinduskach widziałam potem już nie.
Na mm zdecydowanie są kryzysy! Też mam nadzieję, że to minie.

Przyszła moja Vombati, piękna jest. Ruszam na zakupy póki nie pada.
Miłego dnia dla wszystkich

Sokoja, potwierdzam to co napisała Jagódka. Pony, pet shopy.
Wystarczy włączyć dzieciowy kanał w tv i obejrzeć reklamy:tak:

Wiadomość dnia. Mój mały ma katar. W końcu uległ biedaczek tłumnie napływającym wirusom :-(

Makota Oli raczej nie znudzily sie potrawy, bo w domu staram się różnie gotować, a w przedszkolu to już w ogóle codziennie co innego.

Zuzia budzi sie koło północy, potem po 3 i koło 7 i wtedy albo usypia, albo jak Ola już też wstanie, to gadaja obie i oglądają bajki na tablecie....Zuzia miała dziś rehabilitację, splakala się mocno, ale to chyba od brzuszka, bo baki szły straszne. U nas ładna pogoda, idziemy na spacer, wieczorem może basen, zobaczymy jak dziewczyny będą miały humor
Gosiu a dlaczego Zuzia ma reha? Gdzies mi ta informacja umknela.

Lilla bo była skrecona w prawo, poszłam do neurologa , który stwierdził, zr skoro przyszłam, to da mi skierowanie na trzy wizyty u fizjo :) jeszcze dopatrzył zbyt sztywna główkę i mocno zacisniete pięści. Ale zasadniczo nic złego nie było, jakbym nie miała w pakiecie rehabilitacji, to by mi nie kazali chodzić, tylko po prostu samemu przekładać na lewo

reklama
Do góry