reklama
U
użytkownik 902
Gość
hahaha dzieciaki mają niezłe hasła, a pomysły jeszcze lepsze!
mamusie dziewczynek 4-5 letnich potrzebuję pomysł na prezent na urodziny. Tak do 100 zł dla bliźniaczek. Mój Syn dostał zaproszenie na urodzinki.
Koniki Pony

Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Tia syrenka 
malgorzatkar
Makota Oli raczej nie znudzily sie potrawy, bo w domu staram się różnie gotować, a w przedszkolu to już w ogóle codziennie co innego.
Zuzia budzi sie koło północy, potem po 3 i koło 7 i wtedy albo usypia, albo jak Ola już też wstanie, to gadaja obie i oglądają bajki na tablecie....Zuzia miała dziś rehabilitację, splakala się mocno, ale to chyba od brzuszka, bo baki szły straszne. U nas ładna pogoda, idziemy na spacer, wieczorem może basen, zobaczymy jak dziewczyny będą miały humor
Zuzia budzi sie koło północy, potem po 3 i koło 7 i wtedy albo usypia, albo jak Ola już też wstanie, to gadaja obie i oglądają bajki na tablecie....Zuzia miała dziś rehabilitację, splakala się mocno, ale to chyba od brzuszka, bo baki szły straszne. U nas ładna pogoda, idziemy na spacer, wieczorem może basen, zobaczymy jak dziewczyny będą miały humor
Tusiaczek2402
Moderatorka
Mamo Bobasa akurat w tej kwestii nie jest moim marzeniem aby moje dziecko było najlepsze:thumbdown:
Kornela nie chcę wyjść na złą Ciotkę forumową ale myślę że to się zmieni. Szymek za tydzień kończy cztery miesiące i z dnia na dzień śpi coraz mniej.
Katka kto to jest Ada Szulc?:what: o hinduskach widziałam potem już nie.
Na mm zdecydowanie są kryzysy! Też mam nadzieję, że to minie.
Przyszła moja Vombati, piękna jest. Ruszam na zakupy póki nie pada.
Miłego dnia dla wszystkich
Kornela nie chcę wyjść na złą Ciotkę forumową ale myślę że to się zmieni. Szymek za tydzień kończy cztery miesiące i z dnia na dzień śpi coraz mniej.
Katka kto to jest Ada Szulc?:what: o hinduskach widziałam potem już nie.
Na mm zdecydowanie są kryzysy! Też mam nadzieję, że to minie.
Przyszła moja Vombati, piękna jest. Ruszam na zakupy póki nie pada.
Miłego dnia dla wszystkich
Lilla My
Gosiu a dlaczego Zuzia ma reha? Gdzies mi ta informacja umknela.Makota Oli raczej nie znudzily sie potrawy, bo w domu staram się różnie gotować, a w przedszkolu to już w ogóle codziennie co innego.
malgorzatkar
Lilla bo była skrecona w prawo, poszłam do neurologa , który stwierdził, zr skoro przyszłam, to da mi skierowanie na trzy wizyty u fizjo
jeszcze dopatrzył zbyt sztywna główkę i mocno zacisniete pięści. Ale zasadniczo nic złego nie było, jakbym nie miała w pakiecie rehabilitacji, to by mi nie kazali chodzić, tylko po prostu samemu przekładać na lewo
reklama
Lilla My
ok, i płacze bardzo bo jej się nie podoba. Powodzenia...