reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Tak sie tylko zastanawiam bo nigdy nie kupowalam w ciuszkach jak wypiore raz w 60 st to bedzie ok? Czy dla maluszkow ze 2 razy pierzecie?

Ja dla siebie ostatnio tez robie zakupy przez neta wieczorami, niestety ale mieszkam 70 km od Lublina i nie mam jak nawet z malutkim jezdzic. Zreszta nawet tak mi na reke bo nie lubie tego tloku w galeriach............

Maz juz spi a malutki szykuje sie chyba do wstawania, znow bedziemy swirowac do 1 w nocy:tak:

reklama
Katka chyba najmłodsze dziecko lipcowe? :p
Ej i ja Cię czytam, trochę przdługo i nudno ale się można poświęcić:p
I żadnych zakupów już tym miesiącu, jak napiszę, że coś kupiłam to możecie mnie wychłostać:o

Kornela ja uwielbiam lumpiki, normalne zakupy tak nie cieszą:)

Witam sie juz nocnie.
Moje dziecko po prostu znecalo sie dzis nade mna, od wczoraj od tej wizyty gosci zachowuje sie jak nie moja L. Wpada w taka zlosc, ze az nia rzuca, a jak sie podchodzi do niej to najpierw sie przyglada kto to:/ od wczoraj moja szwagierka jest zwana przeze mnie czarownica:/ no niestety zasluzyla sobie na to miano:) jak tylko podchodzila do L., to byl pisk i placz:/ no kazdy mogl normalnie rozmawiac, a jak ona sie odezwala to mala oczy stawiala i zaraz zaczynala plakac. Dziwne to, naprawde:)

Moja wredota niby pobawila sie dzis troche, ale spala jak wrobel na galezi:/ wieczorem zaliczyla wielki placz, bo tak bardzo zmeczona byla, wykapalam ja a ona i tak dopiero przed chwila zasnela.
Dzis juz 3 noc byla kiedy przespala cala, o tak, lubie to! Nawet moja lewa piers nie byla taka pelna.

Ide spac, bo jestem dzis padnieta, caly dzien wisiala mi na cycku:/ zaproszenia na chrzciny robilam w sumie 8 godz, co normalnie pewnie zajelo by mi 30-40 min.

Spokojnych dzieciaczkow Wam zycze dzisiejszej nocy!

Aa co do lumpkow! Uwielbiam, szczegolnie cieszy mnie jak z kosza wygrzebie naprawde jakas perelke:) Laurze pamietam w Polsce kupilam cala duuuza reklamowke ciusKow i zaplacilam 46zl. Maz cztery razy sie mnie pytal czy ta pani na kasie sie nie pomylila i ze to chyba mialo byc 460zl:p

Ostatnia edycja:
Witam raniutko:) Bartek szaleje zjadl wczoraj o 19, zasnal o 22 i śpi do tej pory. Ja juz od godziny każe po domu, przygotowałam wszystko do karmienia a ten ma w nosie kurcze i spi:) nie spodziewałam sie ze tyle z was kupuje w lumpkach,ale spoko. Tylko powiedzcie mi jak to pierzecie? Raz w 60 stopniach w proszku dziecięcym? Dwa? Aha i body tez kupowalyscie tam dzieciom? W necie roi sie na forach jakie to karygodne bo to bielizna itd. Ja tam mam jednak dużo od siostry ktora wiem ze kupowala je synom w lumpku. Sama tez kupiłam wczoraj

Ostatnia edycja:
Kornela, ja normalnie pralam w 40st, ale fakt to z lumpka wypralam dwa razy, bralam pod uwage ze to jednak noworodek byl. Teraz chyba raz bym wyprala tylko. Wypralam w proszku dzieciowym. Body tez kupilam.

Oczywiscie pochwalilam sie na forum ze przesypiamy cala noc i co? Dzis pobudka o 3ej.. Ech:) nie wyspalam sie w ogole, teraz tez byl cyc, ale cos krociutko, to pewnie zaraz znow wstanie lobuziara.
Marzy mi sie jakies wyjscie, choc by do kina:/

Milego dnia!

Elifit, wspolczuje bolu, mam nsdzieje ze wyspisz sie jak juz usnelas;*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry