reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Kopacz powodzenia w kształceniu się, podziwiam i trzymam kciuki

Lilla ja też lubię chinszczyznr, szybkie jedzenie do zrobienia i dobre :)
U mnie dziś ryba w sosie smietanowo zerowym była. W ogóle to zostało mi trochę ryby z dziś, trochę takiego a'la leczo z wczoraj, mam nadzieję, ze sie nie zepsuje...
Jutro jak nie będzie padać robimy wycieczkę do Lichenia. A dziś kupiłam sobie okazyjnie spodnie sztruksy za 50zl w big starze :) tylko muszę na nie poczekać, skracaja sie...

Kornela nie nakrecaj sie az tak, trochę musisz wrzucić na luz :)

Kopacz ech..studia. Fajnie, zazdroszczę i trzymam kciuki:tak: Moim marzeniem są studia w Lubelskiej Szkole Fotografii, ale póki co mogę zapomnieć..za droga impreza..
87 dzień życia Adasia - kolki brak.. Boże błagam, oby częściej!

Jagodka nalesniki robiłas normalne czy takie dla nas? Muszę przepisu poszukac.

Ja przesunelam szczepienie na przyszłą srode.

U nas dziś marudny dzień, mały po
10 min zaczyna się rzucać przy cycku, mam nadzieję, że to jeszcze nie kryzys 3 msc, bo nie jestem jeszcze gotowa na maraton karmienia.

U mnie 3 dzien jest marudny.. Ale teraz wszedl w skok rozwojowy i ciagle jest rozdrazniony:/

Mi juz 22 pazdziernika zaczynaja sie zajecia na uczelni.. Nie wiem jak moj maz poradzi sobie z Hubim:/ Bardzo sie martwie... A 25.10 urodzinkiii!! I to nie tylko moje tu na forum:D ;)

Jagodka- Cieszy mnie brak kolki. Mowilam Ci ze 3 miesiac coraz blizej i niedlugo pojda w zapomnienie bo juz albo ich nie ma albo sa delikatniejsze:) Glowa do gory:)!

Angelika- Lubie ta reklame! Dobry tekst mamy i sama prawda:D

Kopacz- Super ze cos sie znalazlo.. Mam nadzieje ze nie masz daleko.

Teraz juz padam wiec ide spac! Praca napisana, maly spi.. Wiec Dobranoc!

P.S.: Dzis pelnia!! Oby sen mimo wszystko byl spokojny..... Kiedys balysmy sie ze bedziemy rodzic:p A teraz phi.. Ksiezyc nie robi wrazenia:D Smieje mu sie w "twarz" xD - nie nic nie pilam:p

A czy ktoras z was pamieta jeszcze te czasy;)? Ja milo wspominam nasze rozmowy -jeszcze te brzuszkowe:))

Ostatnia edycja:
Elifit, dziękujemy za życzenia i przypomnienie że to dziś:-)
Dla Zuzi też najlepszego.

No to muszę Wam powiedzieć,że mój mąż uważa ,że jak nie minęły 3 h od karmienia to dziecko śpiące jest, bo przecież nie wypada częściej karmić.:tak:
Więc wkłada małego do leżaczka i buja. Wpadnie też na to ,że pieluchę trzeba wymienić, czasem nawet zbyt często;-)

Dziś został z nim 2,5 h , ja z córką na tańce pojechałam. Wróciłam, dziecko przebrane po mega kupie, ubranka przeprane :szok: I stwierdził,że świetnie się bawili:tak:

reklama
Do góry