reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Kopacz powodzenia w kształceniu się, podziwiam i trzymam kciuki

Lilla ja też lubię chinszczyznr, szybkie jedzenie do zrobienia i dobre :)
U mnie dziś ryba w sosie smietanowo zerowym była. W ogóle to zostało mi trochę ryby z dziś, trochę takiego a'la leczo z wczoraj, mam nadzieję, ze sie nie zepsuje...
Jutro jak nie będzie padać robimy wycieczkę do Lichenia. A dziś kupiłam sobie okazyjnie spodnie sztruksy za 50zl w big starze :) tylko muszę na nie poczekać, skracaja sie...

Kornela nie nakrecaj sie az tak, trochę musisz wrzucić na luz :)

Kopacz ech..studia. Fajnie, zazdroszczę i trzymam kciuki:tak: Moim marzeniem są studia w Lubelskiej Szkole Fotografii, ale póki co mogę zapomnieć..za droga impreza..
87 dzień życia Adasia - kolki brak.. Boże błagam, oby częściej!

Jagodka nalesniki robiłas normalne czy takie dla nas? Muszę przepisu poszukac.

Ja przesunelam szczepienie na przyszłą srode.

U nas dziś marudny dzień, mały po
10 min zaczyna się rzucać przy cycku, mam nadzieję, że to jeszcze nie kryzys 3 msc, bo nie jestem jeszcze gotowa na maraton karmienia.

U mnie 3 dzien jest marudny.. Ale teraz wszedl w skok rozwojowy i ciagle jest rozdrazniony:/

Mi juz 22 pazdziernika zaczynaja sie zajecia na uczelni.. Nie wiem jak moj maz poradzi sobie z Hubim:/ Bardzo sie martwie... A 25.10 urodzinkiii!! I to nie tylko moje tu na forum:D ;)

Jagodka- Cieszy mnie brak kolki. Mowilam Ci ze 3 miesiac coraz blizej i niedlugo pojda w zapomnienie bo juz albo ich nie ma albo sa delikatniejsze:) Glowa do gory:)!

Angelika- Lubie ta reklame! Dobry tekst mamy i sama prawda:D

Kopacz- Super ze cos sie znalazlo.. Mam nadzieje ze nie masz daleko.

Teraz juz padam wiec ide spac! Praca napisana, maly spi.. Wiec Dobranoc!

P.S.: Dzis pelnia!! Oby sen mimo wszystko byl spokojny..... Kiedys balysmy sie ze bedziemy rodzic:p A teraz phi.. Ksiezyc nie robi wrazenia:D Smieje mu sie w "twarz" xD - nie nic nie pilam:p

A czy ktoras z was pamieta jeszcze te czasy;)? Ja milo wspominam nasze rozmowy -jeszcze te brzuszkowe:))

Ostatnia edycja:
Elifit, dziękujemy za życzenia i przypomnienie że to dziś:-)
Dla Zuzi też najlepszego.

No to muszę Wam powiedzieć,że mój mąż uważa ,że jak nie minęły 3 h od karmienia to dziecko śpiące jest, bo przecież nie wypada częściej karmić.:tak:
Więc wkłada małego do leżaczka i buja. Wpadnie też na to ,że pieluchę trzeba wymienić, czasem nawet zbyt często;-)

Dziś został z nim 2,5 h , ja z córką na tańce pojechałam. Wróciłam, dziecko przebrane po mega kupie, ubranka przeprane :szok: I stwierdził,że świetnie się bawili:tak:

reklama
Do góry