reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

blue no i super! :-) mi z początku też się wydawało, że moja wizyta w 8 tygodniu to jakoś tak strasznie późno, a tutaj już tydzień został i nie myślę wcale więcej, że to za późno. pozytyw z tego taki, że już wszystko powinno być jasne i pewne, a nie będę musiała za tydzień znowu lecieć :)

zresztą co ma być to i tak będzie więc bądźmy dobrej myśli !

miłego dnia kobietki!!

reklama
blue no i super! :-) mi z początku też się wydawało, że moja wizyta w 8 tygodniu to jakoś tak strasznie późno, a tutaj już tydzień został i nie myślę wcale więcej, że to za późno. pozytyw z tego taki, że już wszystko powinno być jasne i pewne, a nie będę musiała za tydzień znowu lecieć :)

zresztą co ma być to i tak będzie więc bądźmy dobrej myśli !

miłego dnia kobietki!!

Dokładnie co ma być to będzie.
Czas szybko zleci. Z wami na pewno plus jeszcze dodac jakieś obowiązki to już wogle.
Będę miała prezent dla rodzinki na mikołaki, hehe.

Tez życzę Wam miłego dnia! :*:tak:;-)

wlasnie wrocilam z miasta...trochę zakupow plus lody:):):)mmmmm.....:):):)

a i bylam zapisac się na wizyte....wiec...moja pierwsza wizyta z fasoleczka za tydzień w piątek o 12;30:):):):):):):):)

Anastazi, czyżby pierwsza zachcianka ciążowa? :)
Ja tez sie wlasnie zapisałam na przyszły wtorek.

pola wlasnie tak mi się wydaje...:)bo kupiłam tez sobie czekolade na kanapki:) a lody az mi zapachnialy jak obok przechodziłam:):)

A ja właśnie pożeram śledzie. :D
Anastazi, Pola to czekamy na relacje z Waszych wizyt.
Czyli idziesz 15.11 Anastazi? :)
Super! :*

Ja niby nie mam jeszcze zachcianek ale jak przeczytałam o tych sledziach blue to slinka mi pociekla :)

No my mieliśmy trzy pudełeczka z koreczkami śledziowymi i zrobione domowe śledzie w 3 litrowym słoju..
Z przykrością stwierdzam, ze od piątku koreczkow juz nie ma.. A śledzi została miseczka :zawstydzony: :D

reklama
Do góry