reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Graza- bardzo mi przykro i mam nadzieje ze juz lada dzien poczujesz sie lepiej i ciezie dni minal. Ja tez zawsze wyczekuje kupki mojego maluszka i ciesze sie jak wariat jak zrobi:D Ale skoro nie placze i mie boli go brzuszek to kupa w koncu nadejdzie mam nadzieje

Liminka- Milego rodzinnego weekendu:) Pozazdroscic! :*

Elifit- Ladne bizu:) Rob zarobkowo:) Przyjemnosc i jeszcze miec za to jakas kaske to zawsze super polaczyc!

Jagodka- To tak jak u mnie.. Ja zawsze pakuje malego itd... No ale coz my mamy tak mamy:/ :p Dobrze ze chociaz my mamy do tego wszystkiego glowe a nasi mezowie to powinni nas wielbic za to jak mort krola juliana stope w pingwinach z madagaskaru:p

Katka- Tak mi przykro.. Zdrowiej mamusiu .. :* tule. Oby to dlugo nie trwalo. Zdrowka!

Darinia- Cudnie dbas o maluchy to przybieraja:) Super ze tak pieknie sie rozwijaja:)

reklama
Graza łącze się w bólu. Ja mam guza od 2 tyg i nic nie pomogło. W czwartek idę do gin. Ale też mnie już nie boli. Mój mały sapie a kupy robi ale śliskie i błyszczące. A ostatnio jak przewijałam to trzeci rzut był płynny. Masakra z tymi dziećmi:/

Catsun no właśnie tę branzoletke co wczoraj zrobiłam myślę na zarobek przeznaczyć. Zainwestowałabym w materiały i mogłabym robić na zamówienie. Ale jak zacząć taki biznes :? Chyba najlepsza poczta pantoflowa.

Wreszcie mam żyrandol w sypialni. Mała rzecz a cieszy :D

Elifit- Moze zaloz takie konto na fb i zrob ram sprzedaz.. Wiesz my na bb na pewno polubimy twoja strone to wyswietli sie automatycznie naszym znajomym i moze cos sie rozniesie.. No i Allegro! Nie lubie Allegro bo te nowe to porazka ale niestety to najpopularniejszy portal w PL.

Elifit właśnie ja też nie wiem jak zacząć taką sprzedaż... nie mam nikogo, kto by mi ładnie sfocił kolczyki, a ja nie umiem zrobić tak zdjęcia, żeby wyglądały cudownie... póki co sprzedaję dla koleżanek i koleżanek koleżanek

Załączniki

• 1410641060107.jpg
    1410641060107.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Spód. Jest dwustronna. Można ją nosić jak się chce.
Zapięcie dorobie indywidualnie bo są różne.

Nawet nie wiem jak ją wycenić. Ile byście zapłaciły za takie cuś?

Małgorzata ja też nie umiem sfocić :/ w rzeczywistości widać kryształy mieniące. Jest idealna na wyjście a nawet ślub.

Załączniki

• 1410641086566.jpg
    1410641086566.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 49
Do góry