reklama
Lilla My
Fanka BB :)
Elifit cudna biżuteria. Zajmujesz sie tym zarobkowo czy hobbystycznie?
Tez sie zastanawialam gdzie Tusia. Moje dziecko. postanowilo właśnie wstac, ale poki siedzi cicbo w lozeczku to się nie ruszam. myslalam ze pospi dzisiaj dłużej.
Tez sie zastanawialam gdzie Tusia. Moje dziecko. postanowilo właśnie wstac, ale poki siedzi cicbo w lozeczku to się nie ruszam. myslalam ze pospi dzisiaj dłużej.
Katka***
A ja się czuję fatalnie :-(
Rozkłada mnie albo już rozłożyło :-(
Rozkłada mnie albo już rozłożyło :-(
U
użytkownik 902
Gość
Oczywiście od rana biegam wkurzona, bo ten głupek nawet łóżeczka turystycznego nie potrafi złożyć i wszystko na mojej głowie..
elifit
Moderatorka
Dzień dobry
U mnie nocka dziwna . Pobudek chyba ze trzy. Aru standardowo przyszedł w nocy.
Katka zdrówka. Pij napary z lipy mleko z czosnkiem. Na gardło mi pomagają holsy czarne i hascosept koniecznie.
Jagódka głęboki oddech wiem że ciężko ale nie psuj sobie dnia. Śmiej się z tego bo szkoda nerwów
Lilla na razie to była biżuteria na mój ślub. Po niej zrobiłam komplet dla siostry a moja przygoda zaczęła się od potrzeby zrobienia broszek do mojego bukietu ślubnego.
Chciałabym robić to zarobkowo bo to daje mnóstwo satysfakcji
Poniżej komplet dla siostry:
U mnie nocka dziwna . Pobudek chyba ze trzy. Aru standardowo przyszedł w nocy.
Katka zdrówka. Pij napary z lipy mleko z czosnkiem. Na gardło mi pomagają holsy czarne i hascosept koniecznie.
Jagódka głęboki oddech wiem że ciężko ale nie psuj sobie dnia. Śmiej się z tego bo szkoda nerwów
Lilla na razie to była biżuteria na mój ślub. Po niej zrobiłam komplet dla siostry a moja przygoda zaczęła się od potrzeby zrobienia broszek do mojego bukietu ślubnego.
Chciałabym robić to zarobkowo bo to daje mnóstwo satysfakcji
Poniżej komplet dla siostry:
Załączniki
Lilla My
Elifit - naprawdę cudeńka tworzysz swemi rękami
Katka - zdrówka, zdrówka, zdrówka.
Jagódka - chill out, pośpiech nic nie da, zwolnij, aby szybciej poszło. Najwyżej łóżeczko na dachu postawicie
Katka - zdrówka, zdrówka, zdrówka.
Jagódka - chill out, pośpiech nic nie da, zwolnij, aby szybciej poszło. Najwyżej łóżeczko na dachu postawicie
limonka8721
Witam
Niby was doczytalam ale to było wczoraj i prawie nic nie pamietam :/
Udancyh i romantycznych rocznic życzę
Jagódka 3 głebokie wdechy No i udanej zabawy
Elifit śliczności ta biżuteria
Darunia dzieciaki rosną jak na drożdzach ja w pon idę zobaczyc ile mój bąbel waży
Córcia moja ostatnio ładnie śpi, o 21 kąpanie jedzenie, spanie i budzi się między 5 a 6 raz na jakiś czas i 7 sie zdarzy Gorzej w dzień no ale coś za coś hehe.
Moi rodzice już są, także trochę radośniej w domu się zrobiło Nie mam na razie za bardzo czasu więc mam nadzieję, że mi wybaczycie chwilową niedyspozycję
Miłęgo i spokojnego dnia
Niby was doczytalam ale to było wczoraj i prawie nic nie pamietam :/
Udancyh i romantycznych rocznic życzę
Jagódka 3 głebokie wdechy No i udanej zabawy
Elifit śliczności ta biżuteria
Darunia dzieciaki rosną jak na drożdzach ja w pon idę zobaczyc ile mój bąbel waży
Córcia moja ostatnio ładnie śpi, o 21 kąpanie jedzenie, spanie i budzi się między 5 a 6 raz na jakiś czas i 7 sie zdarzy Gorzej w dzień no ale coś za coś hehe.
Moi rodzice już są, także trochę radośniej w domu się zrobiło Nie mam na razie za bardzo czasu więc mam nadzieję, że mi wybaczycie chwilową niedyspozycję
Miłęgo i spokojnego dnia
graza06
Cze Kochane nie doczytałam Was niestety dzień koszmarny
moje dziecko do wczoraj ma chrypkę nie wiem z czego we wtorek miał szczepienie pomóżcie co mogę zrobić o co chodzi z inhalacjami jak je wykonać?
Karmienie piersią zaczyna przypominać mi horror od wczoraj mam guza w piersi a raczej w kierunku pachy już kreślę scenariusze nie mogę go rozmasować a jest sobota nie wiem co zrobić boli jak cholera
Dziecko nadal nie zrobiło kupki od poniedziałku. W poniedziałek pojedziemy do pediatry w związku z jego chrypką i kupką. Mam strasznego dołaa przepraszam ale już nie daję rady
moje dziecko do wczoraj ma chrypkę nie wiem z czego we wtorek miał szczepienie pomóżcie co mogę zrobić o co chodzi z inhalacjami jak je wykonać?
Karmienie piersią zaczyna przypominać mi horror od wczoraj mam guza w piersi a raczej w kierunku pachy już kreślę scenariusze nie mogę go rozmasować a jest sobota nie wiem co zrobić boli jak cholera
Dziecko nadal nie zrobiło kupki od poniedziałku. W poniedziałek pojedziemy do pediatry w związku z jego chrypką i kupką. Mam strasznego dołaa przepraszam ale już nie daję rady
Lilla My
Graza trzymaj sie. Karmisz piersia wiec. kupa moze byc nawet jedna na 10 dni. Moja Z. tez przez tydzień kupy nie robila i zdarzylo sie dwa czy trzy razy a potem zaczela robic dwie dziennie..
reklama
angelika2014
Graza tez miałam grudę aż pod pache dwa dni bolało nic nie pomagało,masaże, ściąganie laktatorem pod ciepłym prysznicem;-) i w nocy mały ssak w końcu wyssał;p