reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Aaa pomocy ktos mi dziecko podmienil! Juz nie pamietam kiedy wstawalam w nocy w celu nakarmienia ssaka.

Elifit, piekna biżuteria. Czekam na fotki tej nowej.

Gdzie jest Michalina?

reklama
Elifit cudna biżuteria. Zajmujesz sie tym zarobkowo czy hobbystycznie?

Tez sie zastanawialam gdzie Tusia. Moje dziecko. postanowilo właśnie wstac, ale poki siedzi cicbo w lozeczku to się nie ruszam. myslalam ze pospi dzisiaj dłużej.

Oczywiście od rana biegam wkurzona, bo ten głupek nawet łóżeczka turystycznego nie potrafi złożyć i wszystko na mojej głowie..:angry:

Dzień dobry

U mnie nocka dziwna :dry:. Pobudek chyba ze trzy. Aru standardowo przyszedł w nocy.

Katka zdrówka. Pij napary z lipy mleko z czosnkiem. Na gardło mi pomagają holsy czarne i hascosept koniecznie.

Jagódka głęboki oddech wiem że ciężko ale nie psuj sobie dnia. Śmiej się z tego bo szkoda nerwów ;)

Lilla na razie to była biżuteria na mój ślub. Po niej zrobiłam komplet dla siostry a moja przygoda zaczęła się od potrzeby zrobienia broszek do mojego bukietu ślubnego.
Chciałabym robić to zarobkowo bo to daje mnóstwo satysfakcji :)

Poniżej komplet dla siostry:

Załączniki

• 1410591089136.jpg
    1410591089136.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 49
Witam:)
Niby was doczytalam ale to było wczoraj i prawie nic nie pamietam :/

Udancyh i romantycznych rocznic życzę :)
Jagódka 3 głebokie wdechy :D No i udanej zabawy :)
Elifit śliczności ta biżuteria :)
Darunia dzieciaki rosną jak na drożdzach ja w pon idę zobaczyc ile mój bąbel waży :)

Córcia moja ostatnio ładnie śpi, o 21 kąpanie jedzenie, spanie i budzi się między 5 a 6 raz na jakiś czas i 7 sie zdarzy :) Gorzej w dzień no ale coś za coś hehe.
Moi rodzice już są, także trochę radośniej w domu się zrobiło :) Nie mam na razie za bardzo czasu więc mam nadzieję, że mi wybaczycie chwilową niedyspozycję :)

Miłęgo i spokojnego dnia :)

Cze Kochane nie doczytałam Was niestety:( dzień koszmarny
moje dziecko do wczoraj ma chrypkę nie wiem z czego:( we wtorek miał szczepienie pomóżcie co mogę zrobić o co chodzi z inhalacjami jak je wykonać?

Karmienie piersią zaczyna przypominać mi horror od wczoraj mam guza w piersi a raczej w kierunku pachy już kreślę scenariusze nie mogę go rozmasować a jest sobota nie wiem co zrobić:( boli jak cholera:(

Dziecko nadal nie zrobiło kupki od poniedziałku. W poniedziałek pojedziemy do pediatry w związku z jego chrypką i kupką. Mam strasznego dołaa przepraszam ale już nie daję rady:(

reklama
Graza tez miałam grudę aż pod pache dwa dni bolało nic nie pomagało,masaże, ściąganie laktatorem pod ciepłym prysznicem;-) i w nocy mały ssak w końcu wyssał;p

Do góry