reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

halo halo:):):)witam kolejne lipcoweczki..ja również na chwilke:):)oiecuje jutro nadrobię wszystko...

blue...szok....dopiero na 2 grudnia??????!!!!!!!!a może skusisz się na prywatna wizyte?????

Adrianno witam i trzymam kciuki oby wszystko było dobrze:):) dotrwamy wszystkie zobaczysz:):):)&&&&&&&&&

ja ide w przyszłym tygodniu się umowic na pierwsza wizyte...zobaczymy co i jak...

pozdrawiam serdecznie:)

reklama
Witam wszystkich:)
Ja również pragnę do Was dziewczyny dołączyć:) dziś po raz pierwszy ujrzałam dwie kreseczki na teście...:rofl2: czekaliśmy na to z mężem 2,5 roku... jeszcze nie mogę w to uwierzyć:) z kalkulatora wynika, że termin wypada mi 5 lipca:)

witajcie, widzę mamy nowe lipcówki, ale faaajnie!!! ja mam termin na 11.07

dziś w nocy obudził mnie straszny ból gardła, a w sumie prawego migdałka, cała się spociłam aż musiałam się przebrać, o 1.50 płukałam gardło wodą ze solą, teraz ciut lepiej ale nadal pobolewa. W sumie to nie wiem, czy to gardło mnie boli czy mam zgagę, możecie się ze mnie śmiać ale nigdy w życiu nie miałam zgagi i nawet nie wiem jakie to powinno być uczucie. :eek: jak przełykam to czuję taki kwaśny smak ale nie wiem czy to przez gardło czy to właśnie zgaga. :confused:

chyba zaczyna to do mnie docierać powoli, że jestem w ciąży, dziś test nie pozostawia już wątpliwości:

Zobacz załącznik 591814

a to porównanie wszystkich testów, które robiłam:

Zobacz załącznik 591815

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wiem co czujecie bo ja też nie mogę uwierzyć w te dwie kreseczki :D Dlatego zrobiłam 3 testy ostatni w czwartek heheh :) Ja za to objawy mam od samego początku zgaga bolące piersi tak że jak wieczorem ide sie kapac i sciagam biustonosz to musze trzymac piersi w rece bo inaczej nie wytrzymam z bolu heheh. Brzuch mnie pobolewal jak na @ ale gin kazał brac No - Spe 3 x 1 wiec tak bralam i teraz to juz tylko pojedyncze uklucia po prawej albo lewej stronie :D Troche sie denerwuje na mysl o wizycie u gina, bo nie wiem co mi powie......

Hej dziewczynki chcialabym i ja sie w koncu do Was przylaczyc dzis tydzien jak jestem po terminie @ i dopiero dzis zobaczylismy II kreseczki:) niektore dziewczynki znaja historie bo jestesmy razem na staraczkach od jesieni 2013... nam udalo sie w drugim cyklu staran termin wypada mi na 6 lipca najlepsze to ze to beda 3 urodzinki naszego pierwszego synka ktory sie urodzil w 2011 r

mam nadzieje ze szybko zadomowie sie tu :) i was poznam:)
blueberry cieszysz sie??:-)

Hej dziewczynki chcialabym i ja sie w koncu do Was przylaczyc dzis tydzien jak jestem po terminie @ i dopiero dzis zobaczylismy II kreseczki:) niektore dziewczynki znaja historie bo jestesmy razem na staraczkach od jesieni 2013... nam udalo sie w drugim cyklu staran termin wypada mi na 6 lipca najlepsze to ze to beda 3 urodzinki naszego pierwszego synka ktory sie urodzil w 2011 r

mam nadzieje ze szybko zadomowie sie tu :) i was poznam:)
blueberry cieszysz sie??:-)

Anulka i to jak sie ciesze!!!!
Nawet nie wiesz jak mi sie buźka uśmiecha! :) i witam witam z otwartymi rekami! ;) miałam dobre przeczucie :)
Kochana!

Anastazi może wytrzymam do tego 2 grudnia a jak nie to pojde prywatnie. :)

Jutro wszystko nadrobie kobietki, bo dziś zajęcia niedzielne.. Zaraz idę obiad dokonczac i podaje do stołu! ;)

witajcie kobietki! :-)
nie było mnie tutaj tylko niecałe trzy dni, a tutaj już tyle nowych lipcóweczek - witajcie!!! :-))

blue wizyta faktycznie późno... ale wiesz ja myślę, że musimy nauczyć się teraz tej cierpliwości bo na pewno będzie nam potrzebna ;) a jak już faktycznie nie będziesz mogła wytrzymać to umów się może na prywatną?

anastazi super urodzinki się udały !!!! :-)))

ja dziewczynki weekend spędziłam u rodzinki no i odbyły się pierwsze imprezki bezalkoholowe ;) tzn. oczywiście tylko dla mnie hehe :D z objawów w zasadzie nie doszło nic nowego tylko tyle, że czuję się tak strasznie ciężkaa ;) ojj to co będzie później? ;)

ściskam Was kobietki i do jutra !! :-)

Dzien dobry! Ja nadal bez objawów, nawet piersi mnie nie bola. Chciałabym jednak cos juz poczuć bo ciagle niedowierzam, ze jestem w ciąży.
Dla pewności powtorzylam bete i ładnie rośnie :)

reklama
Pola cieszmy się, że tak spokojnie póki co przechodzimy te nasze ciąże :-)
wczoraj rozmawiałam ze znajomą, która opowiadała mi o swoich objawach - mdłościach i wymiotach, które nie dały normalnie funkcjonować i groziły odwodnieniem. tego wolałabym naprawdę nie doświadczyć... tak więc jest dobrze :-) a ponoć to pierwszy trymestr jest taki właśnie dokuczliwy - my w zasadzie jesteśmy już prawie na półmetkach ;)

Do góry