angelika2014
Fanka BB :)
Tusiaczek i przy okazji wyrwanie dziecku cycka z buzi;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i ja jEstem. butla wciągnięta,odciągam na następne karmienie i spać. Mam nadzieje ze do tego czasu dziec juz zaśnie
Co tu tak cicho od rana? Czyżby wszystkie dwupaki poszły rodzić?
Przyszłam sie przywitać, humor nie pasuje do ogółu, więc idę sobie
Przyszłam sie przywitać, humor nie pasuje do ogółu, więc idę sobie
Makota, Gosia chyba pisała że jak dziecko ulewa to żeby potem chyba półtorej godziny nie karmić. O ile dobrze pamiętam. Mój Mały jak jest tak gorąco to się domaga co jakaś godzinę. Ciągnie jakieś 15-20 minut.
Jak je tak często to też częściej robi kupy. Mniejsze ale częściej. Czemu podejrzewasz że coś mu mogło zaszkodzić? Jak robi kupy to chyba lepiej niż jakby nie robił? Nie nakręcaj się
Kciuki żeby obyło się bez zabiegu:thumbup::thumbup:
Małgorzatkar Jagodka nie idźcie, może trzeba nas ogarnąć, a może przy okazji i Wam się humor poprawi jak się wygadacie:sly: