reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

O matko zaraz padnę ze śmiechu! Właśnie też to do mnie dotarło, że 5 mm to mniej niż 11 :-D wybacz, troszkę dzisiaj zakręcony dzień :-) ale mimo wszystko gratuluję :-) chyba czas iść spać bo zaraz znowu czymś zabłysnę :-D dobrej nocy mamuśki

Ostatnia edycja:
reklama
Anulka198424 a w ktorym tygodniu jestes?

Ehh u mnie juz drugi raz tzn z pierwsza ciaza mialam to samo dwa terminy o roznicy 2 tyg i teraz sytuacja sie powtarza...na suwaczku mam z om a gin dzis powiedzial ze jest 7t i plus minus 2 dni...i termin mi zmienil z 4go z om na 17 z usg...
Rowne 3 lata temu mialam taka sama sytuacje tylko usg mialam 22.11.10 a Fabi mierzyl 5 mm

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzisiaj w koncu mam bardziej pozytywne nastawienie, odstawilam luteine i zmierzylam temperature i pieknie poszla w gore, zrobilam tez test z pieknymi grubymi krechami :-)

lusia tym bardziej gratuluje! widze ze troche nas tu jest, staraczek po przejsciach... obysmy tym razem wszystkie urodzily zdrowe dzieci w lipcu!

kopacz tak jak dziewczyny pisaly, od przebywania z kotem w jednym pomieszczeniu raczej nie powinnas sie zarazic.

kropka&paczek a ja mam jeszcze pytanie co do kotow, ale nie toxo. zastanawialismy sie z mezem wczoraj jak to rozwiazac z raczkujacym malenstwem ktore bierze wszystko do buzi, a tu wlosy kocie sa wszedzie! no wiadomo ze czesciej sie sprzata ale zupelnie tych wlosow sie nie uniknie chyba.
Anulka skoro drugi raz tak masz to dobrze wiesz ze nie ma sie czym martwic! :tak:

Susel ja choc tez po stracie pierwszej fasolki, nie zamartwialam sie z Fabim...trzeba sie cieszyc z ciazy a nie zyc w stresie...tym razem tez nie mysle o zlych rzeczach tylko pozytywnie sie nastawilam:)

Innym tez tak radze bo to tylko dla dobra fasolki i nas,cieszcie sie bo macie serduszka pod swoim sercem bo to jest wspaniale ze sie udalo a nie wyszukujcie zlych rzeczy...

dzisiaj w koncu mam bardziej pozytywne nastawienie, odstawilam luteine i zmierzylam temperature i pieknie poszla w gore, zrobilam tez test z pieknymi grubymi krechami

Czemu odstawiłaś luteinę tak wcześnie?

Anulko po prostu masz później owulację niż standardowa kobieta. I wtedy faktycznie lepiej trzymać się terminu z usg

Jagodka z fabim cala ciaze prowadzil mbie z usg mialam na 25 lipiec a w czerwcu jak ladowalam w szpitalu z om szli mialam na 8go dzidzius chyba nadrobil i wody odeszly 4go:)

Anulka masz racje napewno tylko czasem nie tak latwo sie nie stresowac, zwlaszcza przy ciazowych hormonach ;-)

jagodka przerzucilam sie na duphaston, a on temperatury podobno nie zaburza.

Anulka masz racje napewno tylko czasem nie tak latwo sie nie stresowac, zwlaszcza przy ciazowych hormonach ;-)

jagodka przerzucilam sie na duphaston, a on temperatury podobno nie zaburza.

Tak, duphaston nie zaburza temperatury. Myślałam, że całkiem odstawiłaś progesteron.. Mi niedługo skończy się duphaston i będę musiała przejść na luteinę dopochwową.. Niebardzo mi to pasuje, ale 40zł tygodniowo tylko na dupahston to trochę za dużo..

Cześć Dziewczyny od wczoraj Was nadrabiam :D i właśnie się udało :D hehe. Zazdroszczę wszystkim Wam które nie wymiotują bo ja zaraz będę wymiotować codziennie 2 tyg i już mam powoli dosyć, ale obiecałam sobie że nie będę narzekać bo wszystko zniosę dla mojej Dzidzi :D Od dwóch dni układam puzzle z Kubusiem Puchatkiem, które będą wisieć na ścianie u Dziecka :D jest ich tylko 500 ale tyle takich samych elementów że nawet mój mąż nie daje rady ich ułożyć hehe ale tak przynajmniej czas mi szybciej leci :D
Miłej niedzieli :D

reklama
kubusiowata witaj w klubie ja jakos po cichutku liczylam ze moze w tej ciazy nie bede ciagle wisiala nad muszla...... ale nie...... wczoraj sie zaczeło... i tak ciagnie mnie do teraz z małymi przerwami, w pierwszej ciazy wymiotowalam do 7 msca ciazy!!! juz tak sie przyzwyczailam do tego ze bylo mi dziwnie jak jeden dzien mialam przerwy.. :confused2: teraz widze u mnie bedzie powtorka z rozrywki.....
miłej niedzieli dziewczynki, ide nadrabiac bo mam zaległosci...

Do góry