reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Makota coś w tym jest bardzo myślałam, że tylko mój tak ma. Mogę nosić w nieskończoność a odbić nie chce, przynajmniej bardzo rzadko. Zasypia mi na rękach a jak kładę słyszę jak się meczy. Fakt, że ulewa bardzo rzadko ale słychać jak go to męczy.

Mój dzieć dzisiaj przechodzi jakiś kryzys. Mógłby jeść cały czas:eek: i praktycznie tak je. Od 7 rano już nawet nie wiem ile razy:what::what::what:

Aplikacja na telefon w końcu pozwala na kliknięcie Lubie przy poście. No super:D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja posprzątałam dwie łazienki, poogarniałam górę i obrałam ziemniaki, mąż kroi piersi z kuraka, a ja sobie odsapnęłam na kanapie, bo jedyne co mi dało to sprzątanie, to skok ciśnienia i mega zgagę od wdychania tych domestosów:sorry2:

Cześć Dziewczyny!

Bez zbędnych żartów melduję się 2w1 :-D:-D:-D
Mam gościa, więc mało czasu na bb. Odezwę się po weekendzie. Czy u was też taka paskudna pogoda - dla odmiany mam prablem, bo żadne buty nie pasują oprócz japonek, a jak je założyć w ulewę :confused:
Emyly - super hiper szybka mamusia z ciebie :-D
Hubson - nie mogę więcej niż tulić :zawstydzona/y:
Ewa - zdrówka dla synka, ostatnio syn koleżanki to samo miał :dry:

Lecę obiadek montować, miłego dnia :-)

hej kochane:) 4 lipca urodziłam malenka Nadusie:) przepraszam ze wcxesniej nie dalam znac ale nie miałam kiedy:) maala przyszla na swiat SN, 50 cm, 3300 waga.....:) pierwsze skurcze miałam o 21.00 a malutka była już na swiecie o 02.50....także nawet nie było czasu na znieczulenie bo do szpitala pojechaliśmy dopiero o01.00:):)

Kolejna ekspresowa, gratulacje :)

Pada u nas cały dzień, nic sie nie chce robić...dziewczyny śpią, mąż wziął sie za książkę a mi sie nudzi...

U.mnie ani Ola ani Zuzia nie odbijają...podobno niektóre dzieci tak.mają. Ola ulewala czasami, Zuzi raz sie zdarzyło

Anastazji gratki !! :)

malgorzatkar- skorzystaj z chwili dla siebie, pewnie ostatnio ich niewiele :)

Ja miałam dzisiaj mieć aktywny dzień, a snuje się po domu w piżamie i co chwila się pokładam do łóżka, m pojechał do kolegi, może jak wróci to rusze cztery litery :D

reklama
Do góry