reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

oj, zeby to tak dzialalo...
do porodu spakowana bylam juz od 1,5 miesiaca i ciul. Teraz musze sie przepakowac i kompletnie nie wiem, co zabrac, bo nie wiem, ile tam bede.

Od rana znow wyje. Takie wiesci jak ta od Emyly rozbijaja mnie na caly dzien... :(

Ewusia, szybkiego powortu do zdrowia dla syna.

Przytulam kochana.. Nic więcej nie mogę

Catsun tu są ludzie o słabych nerwach:p:p:p:p

Jagodka? Jeszcze Cię tu dziś nie widziałam?

Bo spałam jak zabita do 10:sorry2: W nocy budziłam się tylko 3 razy.

Dziewczyny, ja wiem, ze zle, ze jestem negatywnie nastawiona bardzo... Depresja i nerwica, z ktorymi walcze nie ulatwiaja tego. Plus nieobecnosc meza. Ciezko jest toczyc taka walke w ogole, a w samotnosci jeszcze trudniej...

No wlasnie, nie ma Jagodki. Wczoraj mialam takie przeczucie, ze ja wzielo... Ciekawe...

Miło, że ktoś we mnie wierzy;-)

Ewusiu, ja się w wieku 19 lat dowiedziałam, że mam uczulenie na pyralgin - i to bardzo nieprzyjemnie się dowiedziałam.. Przyszłam na SOR z okropnym bólem brzucha, więc dlai mi coś rozkurczowego i pyralginum przeciwbólowo w kroplówach. No i im odpłynęłam:shocked2: Od tamtej pory, nawet tabletki boję się brać. Zdrowia dla syna!

Emyly gratuluję, dużo zdrowia, wracajcie szybko do domku!

Nie chce mi się pisać... Idę śniadanie montować, może poprawi mi humor i się odezwę..

reklama
Jestem - stan bez zmian. Tylko dół większy :dry:

Emyly - jesteś moim idolem!

Graza - brzuch po cc wsysa się dopiero po jakiś 2-3 miesiącach, także spokojnie.

Hubson, kochana, pakuj się na spokojnie, głowa do góry, cycki w przód i wracaj z Bobaskiem już szczęśliwa ;-)

Dzieki babki za wsparcie...
Uzupelnilam zalegle sprawy zawodowe, napije sie zimniutkiego karmi, wykapie sie, dzieci do babci i jadymy...

Tak, Pola, zamiast sie cieszyc, ze kolejna z nas sie rozpakowala, zazdroszcze az mi gulka lata. I nie bede klamac, ze jest inaczej :(
I tak, od wielu wielu lat okres mialam jak w zegarku...

I tak, od wielu wielu lat okres mialam jak w zegarku...
ja też miałam jak w zegarku,w dniu kiedy dostałam ostatni raz bylam na koncercie,były procenty i sie wstrzymał,dostałam taki pożadny dopiero kilka dni pozniej i owulacja mi sie rozchwiała.Jeszcze chwilka i wszystkie bedziemy po,potem człowiek dopiero doceni nie raz jaki to był lekki stan:)

Witam :)
Dopiero oczy otworzyłam u mnie też nic się nie dzieje, oprócz skurczy przepowiadających, które nie odpuszczają....

Hubson - przytulam:* jeszcze chwila i będziesz miała maluszka przy sobie :)

Sokoja, jagodka - głowa do góry, ja też się niecierpliwie, ale jakby nie patrzeć nasze dzieciaczki mają jeszcze trochę czasu na wyjście ...

Idę coś zjeść, bo aż mnie mdli z głodu :/

Miłego dnia!

Hej.
Pierwsza nocka w domu za nami. Zuzia budzi się co 2 - 3 godz. Także nie jest źle. Mama może odpocząć. Nadal się źle czuje rana ciągnie. Mam nadzieje że po zdjęciu szwów będzie lepiej.
Cyce już miekną :D

Ktoś się widzę rozpakował? Idę poczytać.
Już. .

Emyly gratulacje ekspresie:) witamy po drugiej stronie ;)

Hubson ja też przytulam i ja cię rozumiem bo też tak skrycie zazdrościłam. Zaraz wszystkie będziemy po i będzie po nerwach:)

Ewusia zdrówka dla syna. Ja uczulenia na nic nie mam ale w szpitalu jak mi podali sól fizjologiczna w kroplowce to dostałam metalicznego oddechu i duszności :O

Ostatnia edycja:
dzień dobry!

niecierpliwym życzę cierpliwości i mało ciążowych dolegliwości.
Ewusia - zdrówka dla synusia
Emyly - poród ekspres ;) gratuluję :)
Elifit - moje cyce też miękną - ciekawe na jak długo

niedługo połowa lipca, więc za miesiąc na pewno wszystkie będziemy rozpakowane :tak:

współczuję Wam tego wyczekiwania i dolegliwości z końcówki ciąży, ale tak prawdę mówiąc, w ciąży matka natura kazała się oszczędzać, a po porodzie wręcz przeciwnie :-D

właśnie zmieniłam Adasiowi pieluszkę, nakarmiłam go, odłożyłam do łóżeczka i słyszę jak wali kupkę.
biedne dziecko - tyle roboty. spać przez te piardy nie może :eek:

zawsze po jedzeniu czekacie aż dziecko odbije? mój ulewa z przejedzenia, ale mogę go nosić godzinę i nic nie odbije, a jak kładę go do łóżeczka odbija albo ulewa :confused:

Ewusia zdrówka dla Krzysia i super tekst z jabłuszkiem..

a propos torby do szpitala.. uświadamiam sobie ostatnio, że w ogóle nie wiem co gdzie w niej jest ;)
wady pakowania się przedwcześnie ;) a jakoś teraz nie chce mi się w tym grzebać...

Tusiaczek no ja już ogarniam wszystko na siłę ;) chyba mi tylko lodówka do umycia została ;)

Catsun dobry kawał, dobry ;)

sokoja, jagódka, doskonale Was rozumiem, sama się miotam tu i tam..

agulam fajnie Cię znowu widzieć wsród nas :)

reklama
Do góry