reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Karola to już mi tu planować- cóż za niedopaczenie!!

hsrlw4.jpg

Załączniki

• hsrlw4.jpg
    hsrlw4.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Doti, nareszcie ::) gratuluje :)

Karola, jedziesz rodzic wreszcie? ;)

Jagodka, obys miala racje, choc niestesty, czuje, ze maly wysoko i cudu nie bedzie.

Doti - super że już po :tak: umyłam okno, więc załatwię ci (i sobie też) deszcz i ochłodzenie :rofl2: chyba, że nie jesteś w Piasecznie - bo za inne miasta nie odpowiadam :laugh2:

Hubson, Jagódka - ja też w S nie wierzę, ale okna przynajmniej będą umyte :-D

Elifit - jak na końcu krostki jest malutka ropka to tak wygląda trądzik noworodkowy - niestety nic się na to nie robi, wiem bo N. miała i wyglądała jak muchomor :-( to podobno przez hormony matki

Melduję, że poszłam za Waszym przykładem i umyłam 2 ostatnie okna jakie mi zostały. Ja już nie mam co sprzątać nawet....chyba wyszoruję podłogę w kuchni :sorry:. aaaa i prasowanie na wieczór sobie zostawiłam i dzisiaj obowiązkowo na stojąco - nie ma taryfy ulgowej :rofl2:.

Karola no ja nie wiem, jak mogłaś tego nie zaplanować!!! Wstyd, normalnie wstyd :-D

Ka.wo mogę mieć pytanie natury zwierzęcej do Ciebie na priv?

Dziewczyny czy to skurcze przepowiadajace? Rano zaczął mocno bolec mnie brzuch i 2 godziny nie mijalo. Wzięłam prysznic i wszystko oslablo a teraz znowu sie to zaczyna ten bol raz slabszy,raz mocniejszy. W dodatku promieniuje do nóg i zalewa mnie wprost biala wydzielina. Czasem odczuwam tez klucie w kroczu. Pozdrawiam kolejna szczesliwa namusie.

Emyly przyślij mi deszcz, okna umyte, a tu ani kropli deszczu:-(
Kornela jeśli są nieregularne i przechodzą, to pewnie przepowiadające, jak kłuje w kroczu, to szyjka się może skracać i rozwierać.

reklama
Wlasnie po raz drugi obcielam synkowi pazurki. Za drugim razem poszło juz sprawnie bo za pierwszym troche sie bałam.

Do góry