reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Karola to już mi tu planować- cóż za niedopaczenie!!

hsrlw4.jpg

Załączniki

• hsrlw4.jpg
    hsrlw4.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Doti, nareszcie ::) gratuluje :)

Karola, jedziesz rodzic wreszcie? ;)

Jagodka, obys miala racje, choc niestesty, czuje, ze maly wysoko i cudu nie bedzie.

Doti - super że już po :tak: umyłam okno, więc załatwię ci (i sobie też) deszcz i ochłodzenie :rofl2: chyba, że nie jesteś w Piasecznie - bo za inne miasta nie odpowiadam :laugh2:

Hubson, Jagódka - ja też w S nie wierzę, ale okna przynajmniej będą umyte :-D

Elifit - jak na końcu krostki jest malutka ropka to tak wygląda trądzik noworodkowy - niestety nic się na to nie robi, wiem bo N. miała i wyglądała jak muchomor :-( to podobno przez hormony matki

Melduję, że poszłam za Waszym przykładem i umyłam 2 ostatnie okna jakie mi zostały. Ja już nie mam co sprzątać nawet....chyba wyszoruję podłogę w kuchni :sorry:. aaaa i prasowanie na wieczór sobie zostawiłam i dzisiaj obowiązkowo na stojąco - nie ma taryfy ulgowej :rofl2:.

Karola no ja nie wiem, jak mogłaś tego nie zaplanować!!! Wstyd, normalnie wstyd :-D

Ka.wo mogę mieć pytanie natury zwierzęcej do Ciebie na priv?

Dziewczyny czy to skurcze przepowiadajace? Rano zaczął mocno bolec mnie brzuch i 2 godziny nie mijalo. Wzięłam prysznic i wszystko oslablo a teraz znowu sie to zaczyna ten bol raz slabszy,raz mocniejszy. W dodatku promieniuje do nóg i zalewa mnie wprost biala wydzielina. Czasem odczuwam tez klucie w kroczu. Pozdrawiam kolejna szczesliwa namusie.

Emyly przyślij mi deszcz, okna umyte, a tu ani kropli deszczu:-(
Kornela jeśli są nieregularne i przechodzą, to pewnie przepowiadające, jak kłuje w kroczu, to szyjka się może skracać i rozwierać.

reklama
Wlasnie po raz drugi obcielam synkowi pazurki. Za drugim razem poszło juz sprawnie bo za pierwszym troche sie bałam.

Do góry