reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Bellina mi malutka bardzo często "czka" .
Widzę,że jesteśmy w tym samym dniu ciąży. dzisiaj 37 tydzień i drugi dzień. Ciekawe, któa będzie pierwsza.
termin niby 27 ;-)

reklama
Ja mam termin niby na 29, ze względu na dłuższe cykle, ale owu miałam jak przy cyklu 28 dniowym. Nie przywiązuję więc aż takiej uwagi do terminu. Chyba nawet wg pierwszego usg wychodziłoby na 27.
No to zobaczymy :D

agaa czkwaka jest normalna.. przed porodem i po. to rozwija uklad pokarmowy dziecka.

Hudson ja tez myślę że przenosze i trza będzie na wywołanie jechać. mialam nadzieje tego uniknac. u mnie rodzinne jest przenaszanie...

bellina tak to jest jak ma sie wybór to się nie mozna zdecydować :) a i kaminskiego ma sprzety, maja 2 stopien referencyjnosci co starcza.

Ochłodziło się... mój mózg wraca do pracy, nawet przejście do łazienki i powrót nie powodują już zawrotów głowy. Piękna letnia burza... Sokoja to i u Ciebie powinno się coś już dziać ;)

Jagódko - jedź do szpitala i bez dziecka na ręku już nie wracaj :laugh2:powodzenia!

Hubson - uła! jelitówka jest nieziemsko męcząca. Ty też się kijowo czujesz czy na razie tylko młodego dopadło?

Jagodka, nadal powodzenia.

Michalina, tylko 1 chlopak chory. Drugi u babci, zeby sie nie zarazil.
Ja mam pancerny zoladek, mnie jelitowki omijaja.

Wlasnie, gdzie Catsun??

Hej
Leżę i oczywiście boli. Normalka ;) zjadlabym coś ;)

Jagódka trzymam kciuki &&&& sprawdza ci pH na pewno i będą wiedzieć. Kto wie może urodzisz jeszcze w tym samym dniu co ja :)

reklama
Do góry