reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Kopacz super ze juz masz to za soba!!! Zostalas mamusia!!!! Wielkie gratulacje, zbieraj teraz sily buziak kochana dla malego wielkiego czlowieka

Kopacz- Gratuluję:)) cudownie że już po i synek duży i zdrowy:) Ale dlaczego był siny:(? Przecież to cc było..

Dziewczyny ja dziś po lodach i małych zakupach.. Położyłam się bo brzuch boli.. Wkurzyłam się bo wchodząc do marketu pies był przywiązany na samym słońcu taki maluszek.. A jak 45 min później wychodziłam dalej tam był i konał a ludzie znieczulica i przechodzą.. A ja w ciąży go odpiełam z twgo słońca i przepiełam w cień.. U mnie dziś b gorąco.. Taką główke miał ciepła biedny:/ Gdybym nie była w ciąży to bym zaczekała na tą/tego mądrale i nawbijała.. Biedna psina..

Sokoja jeju wiem a "ja nie jestem jeszcze gotowa" (cyt. S.michalina) ;):D :D

hahaha, to się uśmiałam ;) ale nie martw się ja też nie jestem gotowa, ale robię wszystko żeby już się zaczęło, bo i tak mnie to nie ominie...

Dziewczyny sprzątające zapraszam do siebie. Szymek dzisiaj od rana nie pozwala wypuścić się z rąk. Więc jakby któraś mogła to trzeba pranie wyjąć, załadować nowe, ogarnąć łazienkę i ewentualnie obiad zrobić.
Tylko się nie pchac :p:thumbup:

mogę ja, mogę ja? :-D
umyłam 3 okna, zrobiłam 2 prania, wyczyściłam torebki, odkurzyłam dom, wyczyściłam wszystkie buty, wycinałam krzaczki w ogródku i co??? dostałam skurczy.....ale łydek wrrrrrr :baffled:

Zobacz załącznik 632313

Na Karolkowym forum sprawdzałyśmy i działa

no to się tak mniej więcej sprawdza. Przynajmniej u mojego Synka to działało.

Hej...umieram...cc zamiast o 9 mialam przed 11.nie wspominam az tak dobrze.zabrali mnie najpierw ok 10 na sale tam.wenflon.kroplowki.ktg.cewnik(masakra).po jakiejs godzinie zabrali na cc.muskalam sama dojsc na bosaka z cewnikiem miedzy nogami.z 10min probowala mi zrobic znieczulenie.po czym stwierdzkla ze jak tym razem nie wyjdzie to narkoza...udalo sie.najgorsze bylo smarowanie tym gownem pomaranczowym.cc nie czulam.
Franio cudowny.byl caly siny jak go wyciagneli.i zrobil kupe i siku.wazy 3700 i 56cm ;) to taki maly wielkolud nasz.porczylam sie oczywiscie.byl pozniej ze mna na sali.mama go przywiozla probowalysmy karmic.cos tam ssal cyca.J tez pomagal nam sie karmic.bral go na rece.

Malego zabrali..a ja zdycham z bolu w pokoju...

Kopacz gratuluję. Cewnikowanie dla mnie też było straszne. Proś zaraz o przeciwbólowe, bo będziesz się męczyła niepotrzebnie, a potrzebujesz siły na wstawanie.

Moje dziecko uparte...no cóż skorzystam z Jego niechęci do wyjścia i jadę na grilla.

Kopacz super że już po wszystkim :) gratuluje synka :)

Ja leże, jakiś bol mnie złapał pod lopatką i nie wiem czy to promieniuje od kręgosłupa czy od serca, ale czuje się fatalnie, do tego boli mnie głowa i jest mi niedobrze :/ przepraszam że tylko o sobie :(

kopacz gratulacje!!!! duży chłopak z Frania!!! trzymaj się jakoś, jak dostaniesz coś przeciwbólowego to na pewno poczujesz się o niebo lepiej!

kopacz gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super chłopak :)
poproś o przeciwbólowe, z nie którymi można karmić np po ketonalu.

reklama
Do góry