reklama
2411magdalenka
mamy lipcowe'07
joł, jestem z Wami, opisałam wizytę tam gdzie trzeba, jestem nieżywa, daję tylko znać że w dwupaku
kopacz GRATKI
kopacz GRATKI
Kopacz- Gratuluję) cudownie że już po i synek duży i zdrowy Ale dlaczego był siny? Przecież to cc było..
Dziewczyny ja dziś po lodach i małych zakupach.. Położyłam się bo brzuch boli.. Wkurzyłam się bo wchodząc do marketu pies był przywiązany na samym słońcu taki maluszek.. A jak 45 min później wychodziłam dalej tam był i konał a ludzie znieczulica i przechodzą.. A ja w ciąży go odpiełam z twgo słońca i przepiełam w cień.. U mnie dziś b gorąco.. Taką główke miał ciepła biedny:/ Gdybym nie była w ciąży to bym zaczekała na tą/tego mądrale i nawbijała.. Biedna psina..
Dziewczyny ja dziś po lodach i małych zakupach.. Położyłam się bo brzuch boli.. Wkurzyłam się bo wchodząc do marketu pies był przywiązany na samym słońcu taki maluszek.. A jak 45 min później wychodziłam dalej tam był i konał a ludzie znieczulica i przechodzą.. A ja w ciąży go odpiełam z twgo słońca i przepiełam w cień.. U mnie dziś b gorąco.. Taką główke miał ciepła biedny:/ Gdybym nie była w ciąży to bym zaczekała na tą/tego mądrale i nawbijała.. Biedna psina..
sokoja
Fanka BB :)
Sokoja jeju wiem a "ja nie jestem jeszcze gotowa" (cyt. S.michalina)
hahaha, to się uśmiałam ale nie martw się ja też nie jestem gotowa, ale robię wszystko żeby już się zaczęło, bo i tak mnie to nie ominie...
Dziewczyny sprzątające zapraszam do siebie. Szymek dzisiaj od rana nie pozwala wypuścić się z rąk. Więc jakby któraś mogła to trzeba pranie wyjąć, załadować nowe, ogarnąć łazienkę i ewentualnie obiad zrobić.
Tylko się nie pchac :thumbup:
mogę ja, mogę ja?
umyłam 3 okna, zrobiłam 2 prania, wyczyściłam torebki, odkurzyłam dom, wyczyściłam wszystkie buty, wycinałam krzaczki w ogródku i co??? dostałam skurczy.....ale łydek wrrrrrr
no to się tak mniej więcej sprawdza. Przynajmniej u mojego Synka to działało.
Hej...umieram...cc zamiast o 9 mialam przed 11.nie wspominam az tak dobrze.zabrali mnie najpierw ok 10 na sale tam.wenflon.kroplowki.ktg.cewnik(masakra).po jakiejs godzinie zabrali na cc.muskalam sama dojsc na bosaka z cewnikiem miedzy nogami.z 10min probowala mi zrobic znieczulenie.po czym stwierdzkla ze jak tym razem nie wyjdzie to narkoza...udalo sie.najgorsze bylo smarowanie tym gownem pomaranczowym.cc nie czulam.
Franio cudowny.byl caly siny jak go wyciagneli.i zrobil kupe i siku.wazy 3700 i 56cm to taki maly wielkolud nasz.porczylam sie oczywiscie.byl pozniej ze mna na sali.mama go przywiozla probowalysmy karmic.cos tam ssal cyca.J tez pomagal nam sie karmic.bral go na rece.
Malego zabrali..a ja zdycham z bolu w pokoju...
Kopacz gratuluję. Cewnikowanie dla mnie też było straszne. Proś zaraz o przeciwbólowe, bo będziesz się męczyła niepotrzebnie, a potrzebujesz siły na wstawanie.
Moje dziecko uparte...no cóż skorzystam z Jego niechęci do wyjścia i jadę na grilla.
Kopacz super że już po wszystkim gratuluje synka
Ja leże, jakiś bol mnie złapał pod lopatką i nie wiem czy to promieniuje od kręgosłupa czy od serca, ale czuje się fatalnie, do tego boli mnie głowa i jest mi niedobrze :/ przepraszam że tylko o sobie
Ja leże, jakiś bol mnie złapał pod lopatką i nie wiem czy to promieniuje od kręgosłupa czy od serca, ale czuje się fatalnie, do tego boli mnie głowa i jest mi niedobrze :/ przepraszam że tylko o sobie
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
kopacz gratulacje!!!! duży chłopak z Frania!!! trzymaj się jakoś, jak dostaniesz coś przeciwbólowego to na pewno poczujesz się o niebo lepiej!
reklama
Tusiaczek2402
Moderatorka
Sokoja jesteś pierwsza, zapraszam.