reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Katka ja tez nie bardzo kumam z tymi skurczami.... ja odczuwam skurcz na calym brzuchu takie uczucie tez jakby mi braklo tchu ale nie boli. Za to te okresowe jyz mniej przyjemne, ktorych w tamtej ciazy nie zaobserwowalam.... tylko w dzien porodu

reklama
takie dolne brzucha na okres to nie wiem keidy boli, ale przed porodem :)

najpierw miewałam lekkie skurcze, brzuch mi twardniał mocno, spinał sie i bolało na środku ale dolne część. teraz jak mam skurcze to zaczyna sie spinac od góry ale bolec od dołu do góry. i trzyma zawsze około40sek.

Już ją pionizowali, ale nie chcą dać jeść. Natalkę miała przy sobie kiedy był mąż, teraz zabrali. Jak będę coś więcej wiedzieć to napiszę :tak:

Prosiła również żeby przekazać GRATULACJE DLA KOPACZ :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kopacz i Haust GRATULUJĘ!!!!

Ja umieram... pojechaliśmy chyba do największej galerii w Lublinie. Łaziliśmy prawie 3 godziny. Kręgosłup, miednica,stopy i dosłownie WSZYSTKO mnie boli:-( Wyć mi się chce z bólu...
Ale sukienkę kupiliśmy, Klaudia będzie wyglądać lepiej niż panna młoda:-p

Do góry