reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Miałam dziś iść wcześniej spać - jak tu zasnąć :szok::tak:

Catsun - masz racje z tą nogą :-D
Doti - kota vel bobra ;-):-D

Hubson - ja ogólnie mam nadzieję, że ktoś ze mną zostanie na lipiec, ale szczerze mam nadzieję, że to nie będziesz ty kochana :tak::-(

reklama
Ale miałam czuja by tu wejść pomimo złego samopoczucia!!!!
I do tego cudem jakimś net w komórce pozwolił.....

To się dzieje!!!!! Strach tu wchodzić..... Tzn cieszę się razem z wami ale przy tym stresa mam giganta!!!!

Dotrwa któraś ze mną do lipca???? Ładnie proszę :-D

Pola trzymam kciuki za szybką akcję i wieści!!!

Ianka mam fajną kolekcję którą kupuję dla mojej Nati. Ładne, wyraźne rysunki i łatwe rymowanki. Natalka z chęcią je przegląda i szybko się uczy tych rymowanek. Jutro ci napiszę na priv bo teraz nie dam rady się już podnieść.
A co do zamieszkania to u mnie sporo przedszkoli dookoła i jest w czym wybierać więc nie jest to totalne zadupie no i do wrocławia ok 20 km więc teoretycznie nie powinnam narzekać.

Tusiaczek to fest... Przejście miałaś. Jasnowidztwo uprawiali ci medycy wmawiając że udajesz... Ale dobrze się skończyło. Szybko.

Ostatnia edycja:
Karola nie chce nic mówić, ale ostatnio to ja ustawialam się w kolejce zaraz po Tobie;)

Catsun z tą stratą nogi to trafne określenie. Ja tak się trzeslam że jak położna zobaczyła moje dzieło to mało ze śmiechu nie padła. Ale szybko poprawiła. Pomyślałam cwana bestia bo widzi;)

Zdecydowanie coś jest w tej nocy. Mam za ścianą blok, już zgubiłam dzisiaj rachubę który to już poród dzisiaj. Cały czas ktoś biega i słychać że akcja wre. I pomyśleć że wczoraj całą noc byłam tam sama i było wręcz intymnie. A dzisiaj to jak na dworcu;)

Lui no nieee jaka adrenalina !? :D Pola kciukasy !!!! :) :D
Kurde co 2 minuty to już! !! :)

Ja z początku tabelki a zostanę sama jak palec.I pewnie dopiero w lipcu urodze. Nie chcę wam tu smecic bo dziś jest super dzień na forum ale dopada mnie przygnębienie przez to :(

Ostatnia edycja:
Pola twarda sztuka z Ciebie.Że Ty masz jeszcze czas i siłę ,żeby pisac....
Cieszymy się z wieści na gorąco. Już w szpitalu jestes?

Ja z tych emocji też chyba zaraz urodzę. Wystarczy na chwilę odejść od kompa tu się dzieje.....:szok:

Małorzatka a Ty się nie wychylaj za bardzo. Poczekaj chwilkę to sobie wspólna salę zorganizujemy:tak:

reklama
Do góry