reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Pola czyżbyś chciała bić moje rekordy szybkości? Tego Ci życzę:)
Powiem Wam że teraz jak jestem już po to zupełnie mam inne podejście do tematu. Wcześniej to takie abstrakcyjne było

Pola, powodzenia!! mocno zaciskam kciuki za szybki porod i zdrowiutkiego Antka-Tymka :)

Ka.wo, kochama jestes, bardzo milo z Twojej strony, ale jednak watpie. Jeszcze ze 3 tyg bede dylac.

jezusicku czy dziś jakaś pełnia czy coooo? co tu się dzieje...
a może to wpływ nocy świętojańskiej :confused:

chyba dziś nie usnę z wrażenia....

ps. obym nie była następna, jak coś to chętnie w kolejce przepuszczę!!!! :-D

Ale się dzieje. Faktycznie zdążymy pogratulować jednej, a tu następna.

Pola skoro tak szybko idzie, to życzę, żeby do końca było już tak szybko ;-) Powodzenia !!!

reklama
Jagódka- Masz rację.. Tego nie da się zatrzymać..dziewczyny idziecie jak burza! :szok: A ja jeszcze dallleeko do porodu..

Tusiaczek- Dziękuję za relacje z oorodu:)):* Jeszcze raz gratuluję i zdrowka dla Was:)

Pola- I nadszedł Twój czas:) Powodzenia:)! Trzymam kciuki i życzę Ci cudownych wspomnień i szybkiego porodu:) No i mówisz że nie jesteś gotowa:p Coś takiego:D Na to nie da się przygotować- chyba że mówisz o torbie:D

Doti- Umarłam- ogól kota xD Kurcze podczas skurczy to chyba można się pozbyć nawet nogi:D:-D

Hubson- To jak idziemy hurtem to ja mam nadzieję że jutro Twoja kolej:D

Malgorzatka- Uważaj na siebie:p Bo jeszcze Tobie dziś będziemy gratulować:p

Dobrej nocy Lipcówki;) Hmm A może i Czerwcówki:p Już nie wiem jak się do Was zwracać kochane:)

Ostatnia edycja:
Do góry