reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Jeju. Niedowierzam... Nie jestem gotowa aaaaaaaa. Zadzwoniłam do mojej kliniki. Kazali sie położyć na kwadrans i poobserwowac ruchy...

reklama
katka tak w małopolsce, całe życie mieszkałam na wsi, i tam też się budujemy, i cieszę się że z tego, jedyne ale to właśnie dojazd do większego miasta to dobre 40 km, a pracy bliżej pewnie nie znajdę, no i wiadomo na wsi nie ma żłobków a to jest duży problem jak się chce wyjść do ludzi
tusiaczek gratuluję jeszcze raz
Pola powodzenia :) oby poszło szybko i bez komplikacji, dasz radę :)

aż mi głupio teraz pytać, bo tyle się dzieję od wczoraj na forum ale dziewczyny macie do polecenia jakieś bajki, książeczki dla dzieci, najlepiej jakąś kolekcję, wreszcie Roksana zaczęła się interesować książkami, zatrzyma się na stronie na dłużej niż na sekundę, a mam raptem parę bajek, i chciałabym najlepiej kupić jakąś serię całą, na księgarniach online pokazują okładki a nie wiem co jest w środku a chciałbym żeby były ładnie ilustrowane

Do góry