reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Trzymamy kciuki za mame bobasa.
Ja jutro kończę 38t ;)
My sie staraliśmy z kalendarzykiem. Owulke mialam w 11dc i po kolejnych 11dniach beta byla juz 25. Wg owulki mialam termin na 7.07 a wg usg juz 4.07 od początku wychodzi. To jest też tak ze np. Przy mierzeniu temp. Owulka mogla nastąpić na 3dni przed skokiem albo do drugiego wieczoru po skoku. Także chyba tylko z codziennym monitoringiem da rade stwierdzić dokładnie kiedy.
Czerwiec nam sie kończy to sie zacznie na dobre ;)

Dobrego dnia

reklama
dziewczyny nie mam neta sory ze tak pozno julka urodzila sie 14.06. o 7.07 wazyla 2720 i ogolnie wszystko ok tyle ze dostala zoltaczki i dalej jestesmy w szpitalu. odezwe sie jak wroce. powdzenia wszyskim i gratulacje tym ktore maja swoje robaczki. Doczytam dopieero jak wroce. pozdrawiam

Gratuluję Limonka. Dużo zdrówka dla was! Daj znać jak się czujecie :*

Witam sie w tym watku

Limonka, gratuluje coreczki :) duzo zdrowia dla Was i szybkiego powrotu do domu!

Catsun, Malgorzatka, oby Wasze dolegliwosci szybko minely. Malgorzatka, moze to przedporodowe oczyszczanie? Tak czy siak , wspolczuje.

Michalina, ja mojego malego tez czuje w boku, prawie na plecach. I jak mi tak grzebie w lewym boku czuje jakby ktos mi tam tepym nozem grzebal. Tez nie przepadam.

Mika, dziekuje za porade, zab ciagle dokucza, raz promieniuje na glowe raz nie. Teraz leze i nic nie robie, a boli zab i glowa. Za chwile minie pewnie. I tak w kolko. Pani dentystka chyba nie trafila :( jak nie boli jest ok, ale jak zaczyna to mam dosc :(
Nie wiem, jak do poniedzialkiu wytrzymam.

witam:)

Limonka
fajnei ze sie odezwałąs,szybkiego powrotu do domku zycze)

malgorztalka
100 lat dla meza,a Tobie poprwy samopoczucia:tak:

elifit szkoda zemusisz sie tam kisic,dziwne ze wynikow nie maja:no:ale zdrugiej strony mogloby sie cos dziac;)

magdalenka ja poporodzie (sn i cc) nie mialam przed wyjsciem robionego usg.wspolczuje siostrze,jak sie czuej?w domciu dizdiza jest?

venus gratki dla kolezanki,czemu cc?

ja mam termin z OM na 10lipiec ,a usg 1i 7 lipiec.nie wiem keidy zaszlam ale @ mialam regularne

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

my po kościolku,rosolek sie gotuje ,dzieci przed bajka ,mamuska na bb,po poludniu jedziemy do znajomych na grilla:)

miłego dnia:)

Dobry ;-)

Matko i córko ale pospałam. Zasnęłam wczoraj ok 20 a wstałam godzinę temu... pomijając siusiu co 3h. Masakra... Ale chyba wczoraj przesadziłam ze sprzątaniem, bo strasznie źle się czułam. Brzuch twardy jak kamień cały wieczór, też mnie mdliło strasznie wczoraj, widzę nie byłam sama, a i biegunkę też zaliczyłam, no i głowa myślałam, że mi pęknie. Kiepski dzień był wczoraj widać.
Castun ja też obstawiam czereśnie, ja tak miałam jak przesadziłam jednego dnia, z 5 razy goniłam :-p Tylko ja zazwyczaj przy biegunce i wymiotach jem normalnie, o ile jestem w stanie.

Małgorzatkar mam nadzieję, że u Ciebie już lepiej. Nie forsuj się za bardzo z takim samopoczuciem.

Michalina też miałam takie schizy. Młoda mi się wbija w boczki, czasami coś tam mocniej wypchnie. Nieprzyjemne uczucie, chyba skóra tam cieńsza. No i tak już mówię, no musiała się obrócić, a na każdym usg głową w dół. Pewnie już takie długaśne te maluchy. A Ty też nie masz za dużego brzuszka, to dzieć musi się gdzieś porozpychać ;-)

Lilla teściowa powala na kolana... Podziwiam Cię, że jeszcze jej nie przygadałaś, bo ja bym pewnie już dawno nie wytrzymała.

Więcej nie pamiętam, niestety mózg już nie ten :-p

reklama
Dziewczynki czytam was tak z doskoku...jestem juz na dolnyn slasku i od rana z tata ogarniam pokoj a w miedzy czasie robie pranie.juz chyba 5 pralke wstawiam.na dworzu byle jaka pogoda wiec wszystko susze w suszarni...

Karola tez miewam takie sny ze syn albo mi tak noge wypycha z brzucha ze ja widze albo dlon i mnie lapie...dziwne uczuvie :)

Michalina ja mam identycznie.ale juz sie przyzwyczailam.moj sobie upodobal od poczatku prawy bok i caly czas cos tam wypycha.po lewej str mam wrazenie ze mam pustke w brzuchu ;) ze on mieszka od polowy brzucha w prawa str az po plecy :)

Limonka gratulacje.oby wszystko bylo super gites i zycze szybkiego powrotu do domu ;)

Lilla dawaj wiecej ciekawycz bajek o tesciowej ;) wspolczuje ci.i za kazdym razem jak czytam mam ochote tam jechac i powiedziec jej ze jest glupia i mnie wkurza.respect za cierpliwosc :)

Malgorzatkar i catsun wspolczucia ;( nie wiem co doradzic.ale dziewczgny chyba dobrze doradzaly wiec sie skuchac i nie przemeczac

Sorka za bledy pisze na tel...

Malgorzatkar przespij sie i ucaluj meza gdzie trzeba :p pozniej bedzie ciezko po porodzie... ;) jak czytalam wczoraj o tym swietowaniu pessera to az zazdroscilam :(

Elifit wspolczucia.tak to kurna jest z nasza kochana sluzba zdrowia...szkoda wrecz slow i nerwow...

Dziewczynki z wrocka.jakbyscie cos ustalily to konca wakacji dajcie znac to moze wpadne i dolacze.wkoncu co to jest 120km.chyba tyle mam do was ;)

Jagodka uwazaj na siebie.obowiazkowo lezing i smazing.ale uwazaj zeby ci wody nie wyparowaly :( wystarczy ze pola przez to przechodzila :(

Pola jakies imie wygralo?tymek franek antek to piekne imiona :) a rodzine miej w dupie.twoje dziecko.znaczy wasze.wasz wybor ;) tymek i zuzia dumnie brzmi :)

Wiecej nie pamietam haha zelek ciazowy

Do góry