reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

W grudniu? :-p
Teraz też nie widzę się z chustą. Lubię długo połazić, 2-3 godzinki, zrobić w trakcie zakupy, a w razie po powrocie jeszcze będzie spać to zostawić w gondoli na tarasie i w spokoju zrobić obiad.

A w czym problem, bo ja nie widzę?;-)

Elifit powodzenia w szpitalu, informuj co u Ciebie!

Michalina, miłego maratonu, oby jak najszybciej się skończył.

Znowu dzwoniłam do firmy od rolet, znowu szanownej pani od detalu nie ma:angry: Nie raczyła do mnie zadzwonić w piątek, więc dziś jej po 9 zrobię jazdę..
Dzwoniłam też na IP do kliniki okulistycznej, też niewiele załatwiłam, ale Pani była bardzo miła i dała mi numer bezpośrednio do lekarzy, żeby z nimi rozmawiać, więc będę dzwonić dalej..
Ech, muszę dziś te dwie rzeczy załatwić koniecznie.. Do rzeczy do zrobienia przed porodem jeszcze dopisuję podpisanie umowy z playem, wycieczkę do hurtowni kosmetyków (podkład na wykończeniu, a A. potem nie kupi:eek:), odkręcenie boku łóżeczka (tata musi mi coś tam podkleić). Jeszcze mieliśmy się spotkać z naszą druhną i jej mężem i znajomymi, u których byliśmy w październiku na weselu (przyjdą z płytą z wesela i pewnie tematy też będą ciążowe, bo Kasia ma termin na wrzesień). Pewnie jeszcze sto innych rzeczy, w środę mam gina, a po wizycie prawdopodobnie (jak będzie ok na wizycie) jedziemy na długi weekend nad Wisłę.. Ech, chyba czasu przed porodem mi zabraknie:sorry:

reklama
Dzien dobry. Melduje sie w dwupaku. Mam dzis wizyte u endo a wieczorem wizyte kwalifikacyjna w tej mojej prywatnej klinice, w ktorej chciałabym rodzic. Oby wszystko było ok.

Elifit, juz pisałam w innym wątku ze trzymam za Ciebie kciuki! Mam nadzieje ze bedziesz sie z nami komunikować ze szpitala.

Darunia, za Ciebie podwójne kciuki, po jednym na każde malenstwo ;)

Miłego dzionka!

Cześć kochane:)

Elifit- Powodzonka w szpitalu i żeby wszystko było ok!
ja już nie śpie od 8.00. Mąż zaspał do pracy i mnie to jakoś wybiło ze spania.. Ta jego bieganina..

Ostatnio od 3 dni mam tak że koło godziny 18.00 zaczynam się czuć słabo, gorąco mi, pocę się, zaczyna mnie lekko boleć gardło.. No jak bym miała być chora.. A rano jest ok.. Nie wiem co to może być?????? Wiem że jak byłam już w 6 tyg ciąży a nie wiedziałam że jestem to czułam się jak bym miała grype - ale jak się później okazało to nie było to:D

Czy to jakieś osłabienie... Sama nie wiem:/ Dziwne to

Catsun, organizm różnie reaguje na zbliżający się termin i osłabienie...może po prostu wieczorem jest tak wyczerpany, że nie ma siły na nic i dlatego taka reakcja... wyniki masz ok, anemii nie masz?

Witam

A tak się wczoraj cieszyłam po dobrze przespanej nocy, to dzisiaj jakiś koszmar. Zgaga, katar, ból gardła...

I chyba cały dzień kisimy się w domu. dziecko zamiast ogarniać swoje przeziębienie raczej je rozwija...Na prawdę mam dość. Całe 3 lata tyle nie chorowała co teraz przez 3 msc.
A tatuś oczywiście nie widzi problemu i zostawia na noc wszystkie okna otwarte bo temp za wysoka. A że przeciąg hula po domu a dziecko śpi odkryte to nie ważne.
Priorytetem jest osiągnięcie temp poniżej 20 st. Jak pytam?? przy takich temp na zew????

Dla niego choroba dziecka to nic, bo w nocy śpi a potem idzie na cały dzień. A my siedzimy bez możliwości zrobienia zakupów .:wściekła/y:

Dzień dobry dziewczynki :-) Mam nadzieję, że choć trochę tęskniłyście :-D
Weekend weselny. Bawiłam się do 1:30 :szok: no fest się bawiłam siedząc hehe ale miło było. Troszkę potuptałam po parkiecie. Mój mąż za to nadrabiał za mnie.
Nogi mnie boląąąą. Zasnęłam nad ranem dopiero gdy opuchlizna trochę zeszła.

Zaraz zrobię delikatną kawkę z mlekiem i lookam co u Was, czy wszystkie w dwupaku :szok:

Witam się z rana.
Oczywiście ze stresu nie mogę spać. Pościągam sobie filmy na komórkę żeby się nie nudzić w tym szpitalu. Trzymajcie kciuki.

Miłego :)

Elifit powodzenia!!!! I daj znac w miarę mozliwości, bo jestem strasznie ciekawa jak u Ciebie potoczy się poród.

Pola ja mam same bodziaki przez głowę, tak samo koszulki, bluzeczki itp. Trzeba się tylko nie bać i po dwóch szybkich kupkach dojdziesz do wprawy ;-).

Jagódka ja sobie tez zrobiłam listę co MUSZĘ zrobić tak do końca czerwca i stwierdzam, że nie ma szans, bo obiecałam sobie zwolnić. ten tydzień mam strasznie wyjazdowo-towarzyski - dosłownie codziennie coś, gdzieś z kimś, a następny to już tydzień przedweselny więc pewnie cały spędzę na sali, albo będę jeździła z siostrą coś załatwiać.

Wczoraj spędziliśmy popołudnie na festynie parafialnym :-). Mój Mąż kupił pączka i nawet los znaleźliśmy i wygraliśmy zestaw do badmintona, książkę kucharską, wstęp na seans do groty solnej i na basen!!! Mieliśmy dużo szczęścia, bo było koło 1000 pączków i tylko 25 losów!!!! Ale trochę za długo stałam i po rozdaniu nagród szybko się zmywaliśmy, bo dostałam takiego skurczu, że ledwo do auta doszłam. Na szczęście w domu po no-spie przeszło.
Dzisiaj spałam do 8.30 i pospałabym jeszcze....

Malgorzatka- Tak wyniki wszystkie były ok z miesiąc temu. W tym tyg muszę zrobić morfologię to się też każe co i jak.. Mam nadzieję że mnie nic nie berze.. Possam sobie dziś Chlorchinaldin- bo już sama nie wiem co z tym gardłem..

I mam nadzieję że u Ciebie już lepiej po antybiotyku:))

Elifit, Darunia - trzymam kciuki za Was :-)

U mnie Mateusz wpada po 6 do pokoju i woła "mama dziś mamy przedstawienie w przedszkolu! Wstawaj, bo nie zdążysz mi siostrzyczki urodzić!!!" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Kochany bubuś - zakodował, że do jego przedstawienia nie mogę urodzić, bo chcę go zobaczyć :-) Mam całą michę do prasowania, ale pewnie wyprasuję tylko sobie sukienkę, Matiemu i P. koszule i znowu padnę :-p

reklama
Do góry