wiikki, apenandi, dorota123456789, katarinka31 udanych poniedziałkowych wizyt. Jutro dzień relacji i nowych zdjęć
gina_23 zdarzają się sytuację kiedy śluzówka jest podrażniona przy stosunku, także jak się powtórzy to zaczerpnij porady lekarza, albo jak dziewczyny piszą poczekajcie z kolejnym razem aż lekarz wszystko sprawdzi.
haust odpoczywaj kochana, oby jutro było lepiej
Yelonek mamy wizytę tego samego dnia, ale ja jeszcze bez usg, tylko pobiorą mi krew na te wszystkie badania, całe szczęscie mam je w pakiecie ciężarnej.
ada,- jak nie chcesz, żeby mała poszła to po prostu zadzoń i grzecznie powiedż, że Vivien nie przyjdzie, przepraszasz bardzo i życzysz udanej zabawy. Szybko i na temat bez zbęnych tłumaczeń. Nie daj się ciągnąć za język. Dwa słowa i koniec rozmowy. Bo sytuacja faktycznie nie ciekawa.
Wczoraj patrzyłam na mój brzuch i mam już wielki! Miałam co prawda swoją oponeczkę ale teraz on tak ładnie idzie od piersi w dół. Nawet jak leżę to nie jest płaski a taki wydęty. Mąż jak zobaczył to powiedział, żebym się nie obżerała bo nim się obejrze to będę wielka. Wkurzył mnie bo fakt coś tam podjadam, ale bez przesady, sam ma ciążowy na 5 miesiąc
haha Najgorzej będzie ukryć jak tak będzie rósł szybko.