reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

No właśnie dziewczyny, czy to rozleniwienie w którymś miesiącu odpuszcza? Ja się czuję nie do życia.
Brak mi energii i zapału do czegokolwiek, a dla mnie to nowość.

reklama
Dziewczyny mam pytanie trochę z innej beczki, co sądzicie o locie samolotem w 8 tyg ciąży? Jeśli lekarz powie ze nie ma przeciwwskazań, ze wszystko jest ok i ze mogę lecieć to chyba powinno być wszystko jasne prawda? Latalyscie we wczesnej ciąży? Czekam z niecierpliwością na Wasze opinie....

Jesli nie musisz, to nie lec. Slyszalam, ze w pierwszym trymestrze to nie jest wskazane.

Kubusiowata
ja tak samo jak ty sie poryczalam ja zobaczylam malenstwo i bijace serduszko

Ostatnie usg mialam robione w srode i widzialam tylko dwie biale kropeczki wewnatrz macicy. No, ale lekarz chyba wie lepiej czy jest xwszystko ok. Sataram sie nie xdenerwowac, ale od 3 lat marzymy o dziecku i kazde najmniejsze uklocie, scisnieciexx badz ciagniecie w podbrzuszu przyprawia mnie o zawal serca. Na tyxm etapie powinnam sie nie denerwowac i to juz mi kazdy powtarza, ale pomimo staran nie da sie nie myslec o tym, ze moze dojsc do najgorszego.
A tak wogole to mieszkam w Niemczech i tutaj nie przeprowadza sie badan na bhcg z panstwowej kasy chorych:-) smieszne co?

Ale czy one sa tak bardzo potrzebne? Ja tez w mieszkam w Niemczech i zrobilam dwa testy i pozniej poszlam do lekarza, zeby potwierdzil a nastepnie po 2 tyg zobaczylam bijace seduszko. Mi wystarczylo he he. My tez sie staralismy ponad 3 lata o dziecko i bylam nawet w klinice invitro ale za duzo nerwow mnie to wszystko kosztowalo. Do tego mam endo wiec dla mnie to prawdziwy cud

Gina 23 gratuluje!!!

Ostatnia edycja:
Mi też ciągle zimno.... Dzis gruby golf na dwor zalozylama i tak zmarlam...
Listę uzupelnie wolną chwilka, jak mąż wróci z pracy

Poza tym to miałam ochote na zupę, zjadlam więc trochę i stoi mi w gardle... Pewnie skończy sie na przytulaniu do K

Wiecie, powoli zaczynam sie rozgladac za wozkami. Wiem, ze to wczesnie ale coz. Powiem, ze jestem zaskoczona, ze praktycznie wszystkie sa ze sztucznych materialow (poliester). Ja chce koniecznie bawelne na wysciolce a tu nic nie mozna znalezc. Nie chce, zeby moje dziecko mialo od poczatku kontakt z plastikiem na taka skale!!!

Ja mam wózek po Oli, xlandera xa , świetny, oddaje go teraz na serwis z jakimiś małymi usterkami typu terkoczace kółko, niech go przejrza. A miałam kupca miesiąc temu...

no to spoko. już się bałam że z tym zimnem to cos nie tak..

to prawda wózki zrobioze z polimerów, ale wnętrze gondoli mojej siostry chyba jest z bawełną, a tak poza tym co zawsze włożysz tak jakis kocyk, pieluszke czy kołderke.

reklama
wiatr&woda bardzo mi przykro :(

reszcie gratuluje udanych wizyt,mam nadzieje ze juz tylko takie beda.

Ja poki co nie wiem jaki wozek ale ogladam chetnie choc boje sie,w poprzedniej ciazy tez szybko patrzylam jaki bym np chciala a niestety nie powiodlo mi sie i teraz tak jakos z dystansem do tego podchodze.
Kilka rzeczy mam jeszcze po corci,np wanienke na stojaku wraz z przewijakiem, I wiem ze tym razem napewno nie kupie zwyklego drewnianego lozeczka,u nas sie nie sprawdzilo,szkoda kasy,Od razu kupimy turystyczne z poziomem dla noworodka .

Ciesze sie ze wkoncu nie jestem jedyna z Niemiec :) Szkoda tylko ze pewnie nie mieszkacie w poblizu.

Do góry