reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
wiesz tobie ma sie podobać
tutaj wideo o tym wózku
Inglesina classica - video-test wózka - YouTube

ja chcę aby wózek był: lekki, miał wysoka rączkę - cała moja rodzina jest wysoka, był zwrotny, łatwy w prowadzeniu - a to są wszystkie cechy których nie ma w tym wózku.

jeszcze bym chciała aby był nie drogi..ale wyborem zajmę się gdzieś w 6-7miesiącu

Ja tez mam akcje zimno juz od dluzszego czasu...moj w slipach spi a ja pod koldra i kocem teraz jeszcze w bluzie chodze...
Dziewczyny ledwo zafasolkowalysmy a wy juz o wozkach...ja ani o tym nie mysle bo mam po malym ani o imionach...zaczne planowac jak juz bedzie 2 trymestr na wszystko przyjdzie pora...

hehe, tez tak myślałam. i tak sie staram.. wiem, że nic kupować nie będę i raczej nie będę wybierać do przełomu 2-3trymestru. ale temat jakoś się nawinął. temat trochę przerabiałam z siostrą.

Anulka - z tym przeglądaniem wózków jest tak, jak z oglądaniem sukien ślubnych tuż po zaręczynach. Niby wiesz, że jeszcze sporo czasu zostało, ale jakoś ciągnie do tego oglądania. Co innego już z zakupem. Ja też nie zamierzam decydować się na wózek wcześniej niż 8 miesiąc, nie potrzebuję by mi zajmował miejsce wcześniej.

A ten wózek Inglesina classica jest moim zdaniem potwornie niepraktyczny. Ja już wiem, że ładny design, to nie wszystko. Mam ten luksus, że wózek kupią nam rodzice, więc ja mam tylko wybrać. Dla mnie na pewno będzie liczyło się to by miał skrętne przednie kółka, łatwo się składał i był lekki :) Ale na decyzję jeszcze mam czas.

Ciesze sie ze wkoncu nie jestem jedyna z Niemiec :) Szkoda tylko ze pewnie nie mieszkacie w poblizu.[/QUOTE]

ja jestem z Augsburga;-)

Wlasnie wylecialo ze mnie troche jakby starej skruczonej krwi...moj lekarz twierdzi, ze to dobrze bo to jest stara krew z krwiakow i tym sposobem sie ich pozbywam, no ale ja juz mysle o najgorszym.

Jesi chodzi o temat woykow to ja te n temat przerabialam za kazdym razem jak juz mysklam ze jestem w ciazy...czyli przez 3 lata troche sie uzbieralo, ale konkretnego wyboru nie ma i jeszcze napewno z tym poczekam...Podobaja mi sie x landery spacerowki w tych fotelikach samochodowych i chyba Taki wybor tez bedzie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry