reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Wow Doti... Czeresni to ja w tym sezonie nawet w sklepie nie widzialam!

Skonczylam pranie. Konczy sie suszyc. Zrobilam zupe i teraz leze. Jeszcze jakis obiad bede musiala zmontowac.

Kolezanka zaproponowala, zebym do niej przyjachala (2 godziny chodzenia i jazdy w 1 strone) kiedy jej odmowilam, bo zle sie czuje, i ciezko mi przetrwac te upaly uznala, ze przesadzam, bo mam az miesiac do porodu :D

Najchetniej polezalabym gdzies na trawie w cieniu, ale nie mam takiej mozliwosci :p

reklama
Hejka. Wkurza mnie to siedzenie w pracy. Męki straszne, już mam po wyżej dziurek w nosie. Na szczęście to już koniec...
Jadę po pracy zakupić coś na dzień mamy bo jest w poniedziałek a nie będę mieć innej możliwości.
Kupię dla teściowej ale dam mojemu, niech jej wręczy :-p Bo to nie moja mama... pomimo że tak się do niej zwracam. A wy jak tam na dzień mamy? Teściowej składacie życzenia? :rofl2: Moja pewnie by chciała żebym jej złożyła, no ale bez przesady. Ja mam swoją i jej życzonka złożę.
Czy jakaś dziwna jestem? :rofl2::-D

Makota faktycznie przesadzasz :-D:-D idź sobie pochodź po tym upale, fajnie jak z brzuchem się smażyć :rofl2::-D

Seorise mnie też się udało wypaćkać ładnie pazurki u nóg hehe nawet nie jest źle.

Depilacja ja też na zero ale w ciąży bywa to uciążliwe i czasem nieźle trzeba się nagimnastykować, więc rzadziej to robię. Ale jak będę się zbliżać do porodu to pewnie co 2gi dzień trawkę przycinać będę, albo męża o wsparcie poproszę :-D

Ostatnia edycja:
Ewuniu kochana jestes tak daleko jak ja. Łącze się z Tobą emocjonalnie. Trzymaj sie w dwupaku jak najdłużej. Niech Corcia rośnie jeszcze.

Ostatnia edycja:
Doti za czereśnie zabiję.
Co do depilacji i wrastania włosków, to ja walczyłam z tym kilka miesięcy z kosmetyczką i się udało :) Jednakże ja rzadko jestem całowicie na zero, cieńki pasek u góry sobie zostawiam. :p
Z ciekawości jakich maszynek elektrycznych używacie i trymerów a niektóre depilatorów?? polecacie cosik?

Katka - ja tesciowej jeszcze nie mam, wiec do mamy M nie mowie mama :p wydaje mi sie, ze chcialaby abym przyszla do niej z M, ale tez wychodze z zalozenia, ze mam swoja mame i do niej pojade... Ja kupilam mamie torcik wedlowski. Co roku jej go daje, ale w tym roku jest taki upal, ze nie wiem w jakim stanie go dostarcze :( jeszcze cos jej dokupie w weekend

Gosia - ja mam i depilator i maszynke i trymer. Maszynka i trymer philips, a depilator braun. Wszystkie stare jak swiat. Chetnie kupilabym cos nowoczesniejszego, ale coz zrobie z tym co mam?

Trymer nie zdaje u mnie egzaminu. Depilator i tylko depilator do nog (choc w ciazy gole maszyna i pianka) do bikini i pach maszynka elektryczna (maszynka i pianka powoduja u mnie zapalenie mieszkow, jakies ropne krosty, wrastajace wloski, wiec dzieki)

Ostatnia edycja:
Co do depilacji i wrastania włosków, to ja walczyłam z tym kilka miesięcy z kosmetyczką i się udało :) Jednakże ja rzadko jestem całowicie na zero, cieńki pasek u góry sobie zostawiam. :p
Z ciekawości jakich maszynek elektrycznych używacie i trymerów a niektóre depilatorów?? polecacie cosik?

a.jpg ja mam taka i polecam

DOTI udusze za te czeresnie...:wściekła/y:

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    117,4 KB · Wyświetleń: 37
Katka mam tak samo.. w pierwszym dniu matki po ślubie zastanawiałam się jak się zachować... ale stwierdziłam że muszę wyznaczyć granice. przypominam mężowi aby zadzwonił do swojej.. moja matka się ze mną męczyła za młodu i to jej będę składać życzenia.

kopacz a potej cie nie podraznia?? czy tylko trymerem jedziesz? drogi taki?

Ostatnia edycja:
Katka mam tak samo.. w pierwszym dniu matki po ślubie zastanawiałam się jak się zachować... ale stwierdziłam że muszę wyznaczyć granice. przypominam mężowi aby zadzwonił do swojej.. moja matka się ze mną męczyła za młodu i to jej będę składać życzenia.

kopacz a potej cie nie podraznia?? czy tylko trymerem jedziesz? drogi taki?

nie bo trymer do pipki a druga koncowka do nog i pach :-D:-D

ja w ciąży używam maszynkę Venus i podrażnienia mam tylko na linii majtek bo ciągle mi się wpijają w krok :/
Przed ciążą wosk i tylko wosk do nóg i bikini, ale z takim bólem, że w ciąży wolę go unikać :)

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry