reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

ooo, Limonka jaki masz ładny porządek w tej szafeczce :-) to ja może z przyzwoitości tej mojej sterty pozostałych do prania nie przedstawię, a reszta się suszy dopiero... Ech... Od początku ciąży jakoś tak ze wszystkim jestem w ogonie :szok:
Jeśli chodzi o dietę, to (mam nadzieję, że mój diabetyk tu nie zagląda) był taki dzień wczoraj, że po prostu musiałam się czymkolwiek najeść i pożarłam wielką pszenną bułę z masłem, dwie parówki z musztardą i zagryzłam ciastkami. Do tego herbata z cytryną i cukrem. Cukier w badaniu skoczył oczywiście. Najadłam się i mogę dietować dalej na gotowanych brokułach :-)
Jestem 10 kg do przodu, czuję się jak już wcześniej gdzieś wspomniany mamut i też chodzę wciąż w jednym i tym samym. I jestem jeszcze przed USG, może się jutro wybiorę na to darmowe do Gliwic, ale jak będzie tak brzydko jak dziś to nie, bo nie mam z kim młodego zostawić - oczywiście. Zresztą w środę. mam gin., nie pali się.

Z poprzedniej ciąży mam tylko jedno zdjęcie z mężem i ... całą jego rodziną, bo to roczek chrześniaczki był :sorry: teraz chciałabym więcej, ciekawe czy się uda...
Cześć Lilla My :-) ja też późno dołączyłam - jakoś czasu brak było wcześniej.
Undomiel - współczuję, moja Marysia jak słyszy muzykę to tak wywija, że brzuch skacze z lewej w prawą. Na juwenaliach pewnie też by się bawiła, w przeciwieństwie do mnie...

Ostatnia edycja:
reklama
Undomiel zrzędzisz jakbyś nie studiowała. Niech się bawią, Ty odeśpisz;-)

Właśnie kładziemy ostatnio warstwę w przedpokoju:baffled: Miało być najszybciej, a się mega przeciągnęło, bo w przedpokoju 5 drzwi i szafa wnękowa i oklejania było mnóstwo. Do tego wieczorem znowu zaczęło lać, więc znowu schnąć nie chciało. Wpadł mój tata wczoraj do nas, żeby przerobić jeden z włączników światła i przy okazji go poprosiłam, żeby zerknął na oświetlenie w łazience, bo od kilku m-cy (sic!) proszę męża, żeby coś z tym zrobić, no i dziś przyjechał tata z naprawionym zasilaczem i zamontował wszystko, ufff działa, wreszcie mam normalne światło w łazience:happy:.. Po takim czasie gderania.. Nie ma to jak tata - złota rączka.

Lilla My witaj:tak: Co do wagi dzieci, zajrzyj do wątku o wizytach

Heh zrzędzę, bo jakoś chyba nigdy nie byłam taką typową studentką, męża poznałam jak ja miałam 18 on 16 lat i najchętniej spędzaliśmy czas sami, do dziś tak zostało:tak: no i też dużo nauki miałam a wolny czas przeznaczałam dodatkowo na treningi, niemniej jednak jesteśmy domatorami:-D

ale fakt faktem, że co się teraz dzieje to jednak przesada, wandalizm, pobicia i obcięta głowa na torach http://www.gloswielkopolski.pl/arty...kie-zniszczenia-po-imprezie-zdjecia,id,t.html
jakoś nie czuję tego klimatu

Taka historia: Dziecko moje kochane ogląda bajkę i ani myśli iść spać, a w bajce mowa o tym, ze aniołek stróż pilnuje misia w czasie snu. Na to Witek, że jego też pilnuje anioł, a raczej anielica, czyli ja, i on w związku z tym będzie dziś spał ze mną w sypialni (tatuś do pracy zaraz ruszy). Odparłam, że może ja bym wolała się wyspać i spać sama, a on na to: JAK BĘDZIESZ MIAŁA URODZINY, MOŻE.
Złościć się czy brać na humor, sama nie wiem. Ale spać się wybieram i dobrej nocki Wam życzę!

Cholera napisałam posta i skasowałam... Dziś wszystko jest przeciwko mnie!!!

Moja Natalka ma bunt 2-latka! No na bank bo jest okropnie nieznośna, wszystko na nie. Drze się i wszystko, wyje z byle powodu. Mnie ręce.opadają. Jak wy sobie radziłyście/radzicie?

Wydłubała mi większość klawiszy z laptopa............. Aaaa!

Napisałam dużo więcej i odpisalam na posty ale po skasowaniu się wkurzyłam :-( może jutro będę mieć lepszy dzień....

Ostatnia edycja:
Kopacz, kurtka fajna:tak:
Undomiel, bo to jest zwykłe chamstwo, a nie juwenalia, a to co innego.
Doti wiesz co znalazł mój mąż jak się zgubił na YT? [video=youtube;1JZQRHJoLtk]http://www.youtube.com/watch?v=1JZQRHJoLtk[/video] :laugh2:

reklama
Do góry