kopacz
Mummy :)
Cześć Kochane jak po majówce odpoczęłyście? ja bez neta, teraz mam nadzieje Was nadrobić strasznie boli mnie dół brzucha tzn tak jakby kości na samym dole, tak jakby spojenie łonowe. Ból pojawia się najczęściej jak leżę i próbuję wstać lub się przekręcić
pytanie do Was, czy któraś tak ma? wizytę mam 19.05 nie wiem co to jest przy chodzeniu nie boli tylko pojawia się taki delikatny dyskomfort.
ja tam mam ale nie tylko przy wstawaniu, ale i chodzeniu czy zginaniu sie ale podnoszeniu nog tez, przewracaniu sie na lozku itd, ogolnie mam tak non stop od jakiegos czasu
a ja dzis poszlam do przychodzi zeby dostac skierowanie na tsh bo oczywiscie mi nie robili, a mama miala problemy, kolezanka przed ciaza nie miala a w ciazy jej wyszla niedoczynnosc wiec sie wystraszylam, a wole zaoszczedzis te 17zl i cos kupic dla malego, i co sie dowiedzialam?ze mojego lekarza nie bedzie ze dopiero moge miec wizyte pod koniec maja, to zem sie wkurzyla no jak tak mozna?wyszlo by ze 2 miesiace bez wizyty bym byla, a przeciez to juz 31tc ciazy leci :/ i badania itd, i musze jechac do innego miasta by miec u niego wizyte, wkurzona jestem a skierowania i tak nie dostalam musze jechac w czwartek sie dopytac
do tego caly czas mecze sie z tym gardlem i dzis ide prywatnie do laryngologa bo mnie nerwica strzeli i wezme szczotke i chyba przeczyszcze nia gardlo bo mnie wkurza ta gula!!!!
co do remontow moj tata robil remont ok 2tyg samego mojego pokoju, ale wszystko robil sam a mial w sumie sporo do roboty no ale sie skoncowalo