reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Cześć Kochane:) jak po majówce odpoczęłyście? ja bez neta, teraz mam nadzieje Was nadrobić:) strasznie boli mnie dół brzucha tzn tak jakby kości na samym dole, tak jakby spojenie łonowe. Ból pojawia się najczęściej jak leżę i próbuję wstać lub się przekręcić
pytanie do Was, czy któraś tak ma? wizytę mam 19.05 nie wiem co to jest przy chodzeniu nie boli tylko pojawia się taki delikatny dyskomfort.

ja tam mam :( ale nie tylko przy wstawaniu, ale i chodzeniu czy zginaniu sie ale podnoszeniu nog tez, przewracaniu sie na lozku itd, ogolnie mam tak non stop od jakiegos czasu :(
a ja dzis poszlam do przychodzi zeby dostac skierowanie na tsh bo oczywiscie mi nie robili, a mama miala problemy, kolezanka przed ciaza nie miala a w ciazy jej wyszla niedoczynnosc wiec sie wystraszylam, a wole zaoszczedzis te 17zl i cos kupic dla malego, i co sie dowiedzialam?ze mojego lekarza nie bedzie ze dopiero moge miec wizyte pod koniec maja, to zem sie wkurzyla :wściekła/y: no jak tak mozna?wyszlo by ze 2 miesiace bez wizyty bym byla, a przeciez to juz 31tc ciazy leci :/ i badania itd, i musze jechac do innego miasta by miec u niego wizyte, wkurzona jestem :( a skierowania i tak nie dostalam musze jechac w czwartek sie dopytac
do tego caly czas mecze sie z tym gardlem i dzis ide prywatnie do laryngologa bo mnie nerwica strzeli i wezme szczotke i chyba przeczyszcze nia gardlo bo mnie wkurza ta gula!!!! :wściekła/y:
co do remontow moj tata robil remont ok 2tyg samego mojego pokoju, ale wszystko robil sam a mial w sumie sporo do roboty :( no ale sie skoncowalo :)

reklama
Dzień dobry!

Mam nadzieję, że remonty szybko się zakończą, bo to teraz główny temat niosący za sobą negatywne emocje ;)

co do boleści, ciążowych przypadłości i sprzeczek z facetami - obiecałam sobie na marudzić, więc dziś milczę ;)

W tym tygodniu planuję laryngologa, wizytę u gina, zakupy w rossmannie i zakup przewijaka :-D poza tym bierzmowanie. już lepiej się czuję więc powinnam dać radę. pewnie i tak większość czasu przesiedzę.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

Mam nadzieję, że remonty szybko się zakończą, bo to teraz główny temat niosący za sobą negatywne emocje ;)

co do boleści, ciążowych przypadłości i sprzeczek z facetami - obiecałam sobie na marudzić, więc dziś milczę ;)

W tym tygodniu planuję laryngologa, wizytę u gina, zakupy w rossmannie i zakup przewijaka :-D poza tym bierzmowanie. już lepiej się czuję więc powinnam dać radę. pewnie i tak większość czasu przesiedzę.

u mojego brata na bierzmowaniu caly czas sie stalo :/ znaczy swiadek i osoba bierzmowana

Haust w lidlu od 2 do 5 bodajże.
Jezu, ale mam straszną zgagę dzisiaj, piję wodę i nawet po niej mam zgagę..:baffled:

Bellina
u mnie też ciągle się coś w tej ciąży psuje, najpierw spaliła mi się suszarka, potem mąż rozwalił umywalkę, siadło nam światło w łazience, potem samochód mi padł, teraz zepsuła mi się lokówka... Czekam co jeszcze:wściekła/y:
Z dobrych wiadomości, teść dokupił płytki i jutro kończą remont. chciałam zrobić kotlety z piersi indyka, utłukłam mięso, przyprawiłam, zabieram się do panierowania, a tu guzik, bułki brak - a dałabym sobie rękę uciąć, że jeszcze jedną torebkę miałam:shocked2: No nic, mąż niedługo wróci to kupi po drodze...

Makota, a Ty świadkiem jesteś?

Z dobrych wiadomości, teść dokupił płytki i jutro kończą remont. chciałam zrobić kotlety z piersi indyka, utłukłam mięso, przyprawiłam, zabieram się do panierowania, a tu guzik, bułki brak - a dałabym sobie rękę uciąć, że jeszcze jedną torebkę miałam:shocked2: No nic, mąż niedługo wróci to kupi po drodze...

Makota, a Ty świadkiem jesteś?

też dziś zapomniałam kupić bułkę tartą :-D
no świadkiem, świadkiem... ale dziewczyna, która przystępuje do bierzmowania, mówiła, że mam siedzieć za nią w ławce.

też macie tak, że mogłybyście jeść bez przerwy? ja staram się hamować, ale nie wiem czy to dobrze. mam okropną ochotę na nabiał i to jest nawet zrozumiałe, ale jak wypije litr mleka to przecież pawia puszczę jak nic :dry: ostatnio jem dość nieregularnie, bo obiad jem w ramach obiadokolacji i w ogóle jakoś tak średnio jak na ciężarną :/

Ostatnia edycja:
też dziś zapomniałam kupić bułkę tartą :-D
no świadkiem, świadkiem... ale dziewczyna, która przystępuje do bierzmowania, mówiła, że mam siedzieć za nią w ławce.

też macie tak, że mogłybyście jeść bez przerwy? ja staram się hamować, ale nie wiem czy to dobrze. mam okropną ochotę na nabiał i to jest nawet zrozumiałe, ale jak wypije litr mleka to przecież pawia puszczę jak nic :dry: ostatnio jem dość nieregularnie, bo obiad jem w ramach obiadokolacji i w ogóle jakoś tak średnio jak na ciężarną :/

a no jak masz siedziec to dobrze, dacie rade :-)

u mnie też z regularnością posiłków ciężko ostatnio, a przecież ja muszę regularnie, bo cukry skaczą... w majówkę to w ogóle masakra była żeby jakoś to zorganizować normalnie...

makota na moim bierzmowaniu tez stalam i swiadek tez,no ale przeciez beda ławki w kosciele,a TY jestes chwilke potrzebna
edit:doczytalam ze bedziesz siedziała:)

tusiaczek
ja uzywalam 1 pampkow przy obydwu dzieciach ,nie pamietam dokladnei ale na pewno 2 ,3 pazcki wykorzystalam .

kopazc ato jak wychodzisz z wizyty to na kolejna Cie nei zapisuja?

a co do promocji to zazwyzcaj zaczyna sie od 2

to ja Wam pozycze tej bułki tartej,robilam kotlety ale jeszce zostalo;)

reklama
Hej dziewczyny :)
Dzięki za rady odnośnie śniadań i chyba już odkryłam co mogę jeść bo wczoraj i dziś cukier po śniadaniu w normie :D Także jestem z siebie dumna :D:D

Udanych i szybkich remontów życzę :)
Tusiaczek ja też mam wrazenie, że jestemw czarnej d....ie:/

Co do pampresów to kupiłam jedną paczkę 1 ale to tak żeby było na wszelki wypadek jeszcze będe musiała dokupić.
A mam pytanie jakich kosmetyków dla dzieci zamierzacie używać?? Bo tu w uk nie ma dużego wyboru i tak się zastanawiam czy z Polski sobie nie sprowadzić. Czytałam dużo pozytywnych komentarzy o firmie Pharmacis. Co o tym sądzicie??

A pozatym to chyba zacznę coś ogarniać rzeczy Juli bo tak leży wszystko w walizkach :/ Idę jeść bo pora kolejnego posiłku hehe. Małgorzatka też mam czasem problemy z reguralnością posiłków ale pracuje nad tym :):)

Pozdrawiam :)

Do góry