reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Elifit to chyba przeszło na mnie:baffled: Boli mnie ząb na dole, ale jakoś tak dziwnie- nadwrażliwy jest, zjadłam kiszoną kapustę i zaczął boleć. Ja generalnie zęby mam jak koń (tzn takie zdrowe), a tu taka historia. No nic, po Świętach się na przegląd wybiorę. Zmęczyły mnie te porządki, jeszcze deszcz zaczął padać, nic tylko się zdrzemnąć.. Ale nic z tego, bo Klaudia na pełnych obrotach

reklama
Kurcze Jagodka nie chciałam ;) u mnie też pogoda się zmieniła po burzy. Zimno i leje. Mam nadzieje że przejdzie do jutra.

Mąż umył okno w sypialni i od razu inaczej jest. Zakochałam się w ttch kolorach :D

Witam :-)

Elifit super, że jest lepiej :tak: Pochwal się sypialnią - mam chrapkę na kolejne malowanie, a weny brak ;-)

Lody - dziś faktycznie była pogoda na lody i spacery :tak: My jednak tylko spacer zaliczyliśmy, a teraz ta burza chyba do nas dociera, bo zaczyna kropić i czarne chmury na niebie. Oby jutro było tak ładnie jak dziś :-)

Dziewczyny i na zakończenie - WESOŁYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZĘ :-):-):-)

Będę po świętach, paaaaa :-)

Jajka poświęcone, dom w miarę posprzątany, zaliczyliśmy też cmentarz (mojego A mama)
Lody tez oczywiście były :tak:

Wesołych Świąt i mokrego dyngusa :-)

reklama
Siedzenie się skończyło. Zaraz łapię się za obiad ale myślę że M. mi pomoże. Wieczorem na spacer ze znajomymi się wybieramy. Mała bardzo akrywna, cały czas coś majstruje w brzuszku. Myślę że po porodzie będę bardzo za tym tęsknić. :)

Do góry