reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witajcie!

Już trzeci raz piszę tego posta...:no: Zdążyłam tylko fot wkleić. Nikodem jest zazdrosny czy coś. Jak biorę laptopa zaczyna krzyczeć i ciągnie za kabel od ładowarki. Teraz rzuca telefonem no łobuz jeden:biggrin2:

Ania to pospała dziś córcia. u nas już trzecia nocka z pobudką. Ale spaliśmy do 9 to też ładnie :)

Pia my też dziś spaliśmy trójkę. Inaczej się nie dało. Jak odkładałam Nikosia do łożeczka krzyk był więc cóż zrobić :)

Ememte oby wyjazd się udał. Tutaj nie ma przyszłości. Też chcieliśmy wyjechać ale Nikoś był jeszcze za mały a jakoś nie wyobrażałam sobie puścić męża samego. Teraz by się nam przydało trochę więcej pieniędzy ( na domek by się przydały) ale mąż póki co ma umowę na dwa lata w pracy więc potem już by pewnie nie miał tam powrotu. Nie chciałabym mieszkać zagranicą na stałe. Nie wiem jak to będzie , czas pokaże.

Sunset tak Nikoś już dłuższy czas ma jedną drzemkę. Ząbki idą aż trzy naraz widać już białe ale się nie przebiły i dlatego pewnie taka maruda. Ale i tak jest słodki. ZDrówka dla was oby było coraz lepiej.

Małami dzięki, dziś już lepiej tylko głowa boli jak nie wiem i gardło. Kaszel zelżał uff. Mam nadzieję,że nie będzie gorączki i antybiotyku.

Maqnio
Co u Was? JAk Rózinka?

Tesia, Nil, MArzena, Aneta i resztę co ominęłam miłego dzionka i buziaki :*

reklama
Kamisia a Wy zawsze tak dlugo spicie? Czy to dzis jakies swieto i dzieciaki nam dluzej pospaly? U nas standardowo pobudka o 8 jest, a to dla nas idelanie, bo maz mala na 9 do zlobka zawozi.

Ania Coś ty , przeważnie do 7.30. czasem zdarzało się do 8. Nie mamy takich stałych godzin. :-) Może to przez pogodę. Ciemno, zimno, ponuro ech.

Hej, zaglądam tak na szybko bo u nas armagedon. W niedzielę odwiedził nas brat z rodzinką i niestety ich synek sprzedał Bartkowi jakąś zarazę. U nich normą jest wymienianie się smokami i piciem więc nie trudno o chorobę. Najgorsze jest to że i mnie boli gardło tak jakbym miała tam wielką ranę i boję się że jeszcze ja mu dołożę.
Marzenko super że Klaudia zaczęła chodzić teraz będziecie za nią biegać hihihi
Nil ja Cię błagam nie gadaj głupot:) Super laska jesteś!!!
Pia rzeczywiście jesteś strasznie stara;)
Anula ja jak brałam tabletki to harmonet. Super się po nich czułam i co najważniejsze nie tyłam.
Resztę mamusiek pozdrawiam i uciekam
Wpadnę wieczorem

Kamisia, dokladnie w taka pogode to nic innego tylko spac! Jakos nie wyobrazam sobie co ja z tym moim dzieckiem zrobie zimą jak juz o 16 bedzie ciemno.

daga nie smutaj sie prosze ,odgon te smutki:*
ania
ho ho to Karola niezle pospala !!!!wow !!!:-)
ememte witaj i bywaj czesciej :*
kamisia to z Nikodemka rozrabiaka:-D
pia love ja mam 25 lat i nie czuje sie staro ,no moze czasem :-D:-)chodz czas leci nieublagalnie...
A co do antykoncepji ,ja po porodzie bralam azalie jakies dwa miesiace potem mialam jakies inne niepamietam nazwy ale i tak dlugo niebylam na tabletkach ,zdarzylo mi sie kilka razy zapoimniec ,wiec bez sensu brac ,ja ze swoja skleroza :-pwiec jak trzeba "jedziemy "na prezesach :-D:-D
marzena brawka dla Klaudii !!!!:-)
anetka zdrowka dla was ,i zagladaj czescie :-):tak:
nilno obym cos znalazla dla Nadi ,pochwale sie :tak:
sunset malami :*

Hej Moje Drogie, ja na chwilę, właśnie się obudziłam, z Blaneczką mi się przysnęło na łóżku :)

daga, a no tak :) ja mam to samo, tez lubię jak jesteśmy wszyscy razem w domu :)

Tak tak dziewczyny ;) stara jestem ;) nie no wiecie, każdy ma coś do zrobienia w życiu i każdy ma inne życie. Ja naprawdę żałuję, że mi tak czas ucieka i, że już 27ke będzie trzeba powitać za 4 msce. Każdy inaczej sobie wyobraża swoje życie. Ja bym chciała być tylko młodsza o 5 lat :rofl2: ha ;)

Napisze coś więcej rano, DoBrAnOc Kochani! :*

reklama
Daga a u mnie zazwyczaj nic slodkiego nie ma, bo jak juz jest to ja wszystko pochłaniam:-D Uwielbiam slodycze i moglabym je jesc bez konca:) A co to za dól? Jesli u WAs taka pogoda beznadziejna jak u nas to o dola nie trudno. niech szybko mija!

KArolina malo ze wstala o 10;30 to jeszcze drzemka sobie zrobila 2,5h... Cos czuje ze ta noc do najpiekniejszych nalezec nie bedzie, bo w koncu ile mozna spac;)

Do góry