hej dziewczyny!
Ja tez nie ogarniam i to na calego. Przesilenie wiosenne nie daje zyc - dzis slonce jutro snieg i tak w kolko - czuje kazdy moj miesien, nie mam sily i glowe to chce mi urwac. Maluch tez troszke niespokojny w dzien ale za to nocki lepsze. Przeszlismy wczoraj na bebilon pepti.. no i zobaczymy czy bedzie lepiej.
Co do umiejetnosci to siedzimy coraz lepiej troche sie chwieje na boczki ale przyciaga sie i siada. Za to pozycja na czworaka odpada... jak mial etap ze cwiczyl to teraz mu sie odwidzaialo i malo podnosi.. eh
Mam pytanie do mam dzieciaczkow z AZSem - macie moze konflikt z dzieckiem? W sensie Wy Rh - a dzieciaczki Rh +?
Dziewczyny a Wasze Maluchy juz nie spia na spacerze ze zmienilyscie wozki na spacerowki?
A i jeszcze jedno - mialyscie jakies problemy przy wprowadzeniu zoltka?
Monia - duzo zdrowka!! I oby plesniawki przeszly.. U nas nie bylo wiec niestety nie pomoge Ci Kochana. Co do picia to u nas mleko 3x dziennie co w sumie daje 600ml no i po obiadku, kaszce i deserku daje do picia wode z kubeczka wiec ciezko okreslic aqle tak kolo 100ml mysle.. heh ciekawe to jest ze woda z butelki u nas nie przejdzie a z kubeczka albo lyzeczka owszem.. nawet sie zlosci ze nie ma wiecej
Corin - a moze Ewcia przechodzi kolejny skok.. bo to chyba juz pora u nas na nowy skok. Albo po prostu chce juz biegac
Najlepszego Ewcia
Daga - jak zdrowko? Trzymam kciuki abys rozwiazala problem :*
Konwalianka i silwia to sie najadlyscie stersu! Dobrze ze nic sie nie stalo! Tak przy okazji
Konwalianka nie kazali Wam przy AZS pozbyc sie wszystkich kwiatkow?
Asica - na pewno wszystko sie unormuje! Juz niedlugo pozbedziecie sie szyny i nastepna kontrola pokaze ze wszystko w porzadku!
Anetka - Bartus to szaleje.. brawo za kolejne umiejetnosci
Maqnio, Wisienko, Teska, Malamii witajcie!!