reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam;)
Dawno bylam ale podczytuje regularnie;-)u nas bez zmian maly raczkuje, wstaje gdzie sie tylko da. Niestety rano wstaje miedzy 5 a 6 i pierwsza drzemke ma po 11 pol godz i kolejna po 15 tez pol:sorry:
Daga moj tez poczas snu siada, czasami polze go i zaraz spi ale bywa tak ze pokreci sie w lozeczku chwile i zasypia;-)
Sunset moj ma 0 plus a ja mam minus co rawada nie ma azs ale za to ma do teraz tradzik niemowlecy. Pytalas o spcerowki moj juz z mies jezdzi bo nie spi na spacerach, tylko w domu 2 x pol godz
Corin, Monia sto lat dla dziewczynek;-)

Ostatnia edycja:
reklama
maqnio, dzięki! jak aphtin nie pomoże to pójdę do lekarza po receptę na ten syrop :tak: zdrówka!

daga,
no to faktycznie musisz się namęczyć aby Jowitkę uśpić...
u nas póki co nie ma takiego problemu bo Kinia jeszcze nie umie wstać na nogi.

konwalianka, sunset, corin, hej!

Moje dziecko od rana tak dokucza że masakra...

ANULA :) Rózia tez siada podczas snu i notorycznie wstaje, trzyma sie barierki łóżeczka, oczka ma zamkniete i ...stoi...jak ja połoze..spi dalej:-D
daga wspołczuje usypiania Małej:)
monia oby pleśniawy poszły precz:)

Ostatnia edycja:
Hej!!!moja jeszcze nie wstaje sama i nie siada ,ale jak ja pomagam to nozki ma silne i wstaje ,do raczkowania nie spieszno ale ja niepopedzam wszystko w swoim czasie:tak:Maqnio anula to oczy dookola glowy musicie miec ,chociaz i ja niepowiem musze tez miec bo sie przewraca i cuda wyprawia jak lezy:-pdaga ja nic nieporadze bo moja Nadia nadal "stacjonarna"czyli niewstaje sama chodz juz do siadu coraz blizej,Monia w koncu napewno wyleczycie te plesniawki&&&,Ewus 100 lat

Maqnio szczerze juz nie mam sil, dzis jest wyjatkowo podly. Dzis z nerwow nalewalam wode na mleko i poparzylam 2 palce wrzatkiem. On te zamknietymi siada ale kilka razy wybudzil sie przez to i chwile trwalo usypianie

teśka i na Nadię przyjedzie czas,zobaczysz ze jak zacznie czworakować to będziesz chciała, zeby przestała być aż taka mobilna:-D
anula bidulko tule:* Ziuta też nie do ogarnięca, zapitala po mieszkaniu z prędkością światła, broi i interesuje sie wszystkim poza zabawkami:-D

Maqnio u nas zabawki sa fajne poki sa w koszach i mozna wywalic a tak tez sa bee:sorry:najfajniejsze jest ciagiecie za firanke, wstawanie przy grzejniku i lozku no i przede wszytskim kable

Monia, Corin 100 lat dla dziewczynek!!!
Monia, Teśka
Maqnio dobrze gada- jeszcze będziecie tęskniły za stacjonarnym dzieckiem:)
Daga
u nas jest to samo ze wstawaniem przy zasypianiu. Mnie to już nie rusza, więc lekko przytrzymuję Bartka i po jakimś czasie mu się nudzi walka i znużony zasypia. Czasami jak mam gorszy dzień to wychodzę z pokoju i liczę na cud:)
Anula
u nas kable też były najciekawszą zabawką, więc musieliśmy przemeblowanie robić żeby je poukrywać. Inaczej człowiek na pyszczek padał zabierając diablątko od kabli.

reklama
A u nas jeszcze butelki z wodą i dekoder;)

Teśka Wiki też jeszcze nie raczkuje, ale już to próbujemy u niej wyćwiczyć na rehabilitacji (ale jest trochę starsza...) No i ona za dobrze nauczyła się radzić sobie pełzając więc postawi się ją w pozycji na czworaka to jest ok dopóki nie zobaczy celu do którego chce się udać i od razu się rozpłaszcza i uskutecznia pełzanie... leniuszek jeden...

Do góry