reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

silwia - 100 latek dla Alessandra! Ale nasze chłopaki juz duże ;-)

My po wizycie u kardiologa. Pani dr powiedziała, że jest niewielki przeciek międzyprzedsionkowy i szmery przez nitki w lewej komorze, ale kazała się nie martwić bo to samo powinno minąć... Ja jednak troszkę się martwię. Powiedziała, żebym nie rozpatrywała tego w sensie wady serca bo to wykluczyła, to pozostałości z życia płodowego i się domknie. Kontrola sierpień/wrzesień.
Dziękujemy wszystkim za &&& i życzenia.

reklama
asica, wszytko będzie git! Na pewno to wszytko się domknie...trzymam kciuki!

daga, zdrówka jeszcze raz!

A ja mam pytanie:
Ile ml w ciągu doby piją Wasze dzieciaczki? (chodzi mi tu o płyny tzn. mleczko + woda, soczki itp.)

Hej. Druga nocka z rzędu przespana cała. Oczywiście przez Bartka, bo ja o 5 rano obudziłam się z takim bólem zęba że myślałam że zjem ścianę. Co najlepsze wczoraj z tym zębem byłam u dentysty i mi go truła. Teraz to chyba co tydzień będę tam leżećtak mi sięzęby posypały:(
Monia mój Bartek ogólnie mało pije ze trzy razy cyca w dzień i wody trochę. Może ze 20 ml tej wody wypija i żaden sposób na niego nie działa żeby pił więcej.

cześć kochane,
a co tu wczoraj taki pomór, że żywej duszy niet?:-D

u nas po staremu, nadal po 5 pobudek, wieje jak nie wiem, ale na spacerki chodzimy, wczoraj doszła parasolka - ale fajna!jestem zachwycona.. mam nadzieję, że pogoda pozwoli na wypróbowanie:tak:

miłego dnia

Hej hej!
konwalianka - witaj!
Faktycznie pustki, ale przynajmniej jest szansa doczytać ;) Napisz proszę jeszcze raz jaką parasolkę kupiłaś? Ostatnio byłaam na spacerze z koleżanką, która kupiła sobie McLarena o wadze 5,6 kg i jest bardzo zadowolona. My na razie zaliczyliśmy parę spacerków w spacerówce z X-Landera i na razie zmieniać nie będę. Dopadła nas chrypka więc na razie wolę siedzieć w domu.

Miłego dnia wszystkim!

Witam !!!Konwalianko wczoraj pustki caly dzien ,az dziwne:tak:u nas dzisaj mniej wiaterku wiec pojdziemy ,wczoraj bylo wietrzenie ale i tak bylismy zakrylam folia i git:-)odkad wyeliminowalam dla Nadi wieczorna dzrzemke kolo 17 to ona idzie spac o 7 ,dawniej kolo 8 a wstala o 7 rano a tetraz przed 6 ,coz mozna przywyknac ,jest plus ze idzie spac o 7 moge wtedy spokojnie oddac sie cwiczeniem ,nie jest lekko ale zaparlam sie .Monia moja 4 razy mleko na dobe i tak ze 120 ml 2 razy na dobe picia ale czasem mniej czassem wiecej staram sie i z niekapka jej jeszcze dawac,Asica jak lekarz mowi wsio bendzie okej >moja Nadia to taka przylepka ostatnio sie zrobila zreszta od poczatku lubi sie tulic do mnie do taty mniej ,zreszta ja tez to uwilbiam ,nauczyla sie ostatnio robic minki a 'la rybka i cmokac i jak ona to robi to ja padam ze smichu ,zywe sreberko normalnie:)milego dnia mamusie

Hej, no ciekawe gdzie wczoraj wszystkie wywiało:) Dziecko mi się zepsuło!!! Nie chce w dzień spać. Widać że ledwo na oczy patrzy, ale jak włoży się go do łóżeczka to awantura jest taka że hoho. W końcu zmęczony kilkuminutowym płaczem zasypia, ale ile się nakrzyczy przed tym to jego. Nie wiem co mu się porobiło.
Teśka Bartolini zasysa obie wargi i tak jakby z nich strzela. Też mam przy tym niezły ubaw:)
Ja też życzę miłego dnia

hej!

JA tez kupilam spacerowke- coneco traper. Zamawialam na allegro ale przyslali uszkdzona:/ Znaczy pewnie w transporcie sie polamal zaczep od jednego przedniego koła. Czekam az przysla kuriera, naprawia i odesla znow mi. Zla jestem jak osa bo juz sie doczekac nie moglam tych spacerow w spacerowce!:( No ale nic, poczekamy. Poki co wozimy sie w naszym wozku 3 w 1, ale on strasznie ciezki jest.

Ktoras z Was pytala ile dzieci pija w ciagu dnia. KArola tak standardowo to pije w dzien 3*120-150ml mleka i przynajmniej 120ml soczku/herbatki ale zazwyczaj wiecej. I w nocy 90ml mleka ale tego probujemy sie pozbyc.

Cześć dziewczyny!

U nas już w sumie dużo lepiej, Kinga prawie już zdrowa, tzn, katar już pomału przechodzi, apetyt lepszy. Górne jedynki obie już na wylocie :tak::-)
Ja w poniedziałek byłam nie do życia, miałam lekką "jelitówkę", okazało się że Kinia to miała (te wymioty to były od tego), ale jej i mnie już przeszło, teraz ma moja mama...

Teśka, Aniaa, ale fajnie sobie spacerujecie...u nas póki co nie bardzo, bo straszne wiatry a boję się o małą...

Anetkaa,
no to musi to śmiesznie wyglądać...

reklama
Do góry