reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

silwia - 100 latek dla Alessandra! Ale nasze chłopaki juz duże ;-)

My po wizycie u kardiologa. Pani dr powiedziała, że jest niewielki przeciek międzyprzedsionkowy i szmery przez nitki w lewej komorze, ale kazała się nie martwić bo to samo powinno minąć... Ja jednak troszkę się martwię. Powiedziała, żebym nie rozpatrywała tego w sensie wady serca bo to wykluczyła, to pozostałości z życia płodowego i się domknie. Kontrola sierpień/wrzesień.
Dziękujemy wszystkim za &&& i życzenia.

reklama
asica, wszytko będzie git! Na pewno to wszytko się domknie...trzymam kciuki!

daga, zdrówka jeszcze raz!

A ja mam pytanie:
Ile ml w ciągu doby piją Wasze dzieciaczki? (chodzi mi tu o płyny tzn. mleczko + woda, soczki itp.)

Hej. Druga nocka z rzędu przespana cała. Oczywiście przez Bartka, bo ja o 5 rano obudziłam się z takim bólem zęba że myślałam że zjem ścianę. Co najlepsze wczoraj z tym zębem byłam u dentysty i mi go truła. Teraz to chyba co tydzień będę tam leżećtak mi sięzęby posypały:(
Monia mój Bartek ogólnie mało pije ze trzy razy cyca w dzień i wody trochę. Może ze 20 ml tej wody wypija i żaden sposób na niego nie działa żeby pił więcej.

cześć kochane,
a co tu wczoraj taki pomór, że żywej duszy niet?:-D

u nas po staremu, nadal po 5 pobudek, wieje jak nie wiem, ale na spacerki chodzimy, wczoraj doszła parasolka - ale fajna!jestem zachwycona.. mam nadzieję, że pogoda pozwoli na wypróbowanie:tak:

miłego dnia

Hej hej!
konwalianka - witaj!
Faktycznie pustki, ale przynajmniej jest szansa doczytać ;) Napisz proszę jeszcze raz jaką parasolkę kupiłaś? Ostatnio byłaam na spacerze z koleżanką, która kupiła sobie McLarena o wadze 5,6 kg i jest bardzo zadowolona. My na razie zaliczyliśmy parę spacerków w spacerówce z X-Landera i na razie zmieniać nie będę. Dopadła nas chrypka więc na razie wolę siedzieć w domu.

Miłego dnia wszystkim!

Witam !!!Konwalianko wczoraj pustki caly dzien ,az dziwne:tak:u nas dzisaj mniej wiaterku wiec pojdziemy ,wczoraj bylo wietrzenie ale i tak bylismy zakrylam folia i git:-)odkad wyeliminowalam dla Nadi wieczorna dzrzemke kolo 17 to ona idzie spac o 7 ,dawniej kolo 8 a wstala o 7 rano a tetraz przed 6 ,coz mozna przywyknac ,jest plus ze idzie spac o 7 moge wtedy spokojnie oddac sie cwiczeniem ,nie jest lekko ale zaparlam sie .Monia moja 4 razy mleko na dobe i tak ze 120 ml 2 razy na dobe picia ale czasem mniej czassem wiecej staram sie i z niekapka jej jeszcze dawac,Asica jak lekarz mowi wsio bendzie okej >moja Nadia to taka przylepka ostatnio sie zrobila zreszta od poczatku lubi sie tulic do mnie do taty mniej ,zreszta ja tez to uwilbiam ,nauczyla sie ostatnio robic minki a 'la rybka i cmokac i jak ona to robi to ja padam ze smichu ,zywe sreberko normalnie:)milego dnia mamusie

Hej, no ciekawe gdzie wczoraj wszystkie wywiało:) Dziecko mi się zepsuło!!! Nie chce w dzień spać. Widać że ledwo na oczy patrzy, ale jak włoży się go do łóżeczka to awantura jest taka że hoho. W końcu zmęczony kilkuminutowym płaczem zasypia, ale ile się nakrzyczy przed tym to jego. Nie wiem co mu się porobiło.
Teśka Bartolini zasysa obie wargi i tak jakby z nich strzela. Też mam przy tym niezły ubaw:)
Ja też życzę miłego dnia

hej!

JA tez kupilam spacerowke- coneco traper. Zamawialam na allegro ale przyslali uszkdzona:/ Znaczy pewnie w transporcie sie polamal zaczep od jednego przedniego koła. Czekam az przysla kuriera, naprawia i odesla znow mi. Zla jestem jak osa bo juz sie doczekac nie moglam tych spacerow w spacerowce!:( No ale nic, poczekamy. Poki co wozimy sie w naszym wozku 3 w 1, ale on strasznie ciezki jest.

Ktoras z Was pytala ile dzieci pija w ciagu dnia. KArola tak standardowo to pije w dzien 3*120-150ml mleka i przynajmniej 120ml soczku/herbatki ale zazwyczaj wiecej. I w nocy 90ml mleka ale tego probujemy sie pozbyc.

Cześć dziewczyny!

U nas już w sumie dużo lepiej, Kinga prawie już zdrowa, tzn, katar już pomału przechodzi, apetyt lepszy. Górne jedynki obie już na wylocie :tak::-)
Ja w poniedziałek byłam nie do życia, miałam lekką "jelitówkę", okazało się że Kinia to miała (te wymioty to były od tego), ale jej i mnie już przeszło, teraz ma moja mama...

Teśka, Aniaa, ale fajnie sobie spacerujecie...u nas póki co nie bardzo, bo straszne wiatry a boję się o małą...

Anetkaa,
no to musi to śmiesznie wyglądać...

reklama
Do góry