reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

konwalianko - poczytam sobie o tej parasolce bo pewnie i my staniemy któregoś dnia przed takim wyborem.

Dziewczyny, czy stosowałyście ten Calgel na ząbkowanie?? Ciekawa jestem, czy jest skuteczny albo lepszy niż Dentinox.

reklama
Hej kochane
Nie macie pojęcia jak tesknię. Niestety życie mnie ograniczyło do minimum kontaktu z kompem. Tak to już jest, ze jak wracam z pracy to zaraz jadę na rehabilitację z Milą albo Paweł idzie na swoja a my na spacer. Potem trochę zabawy, szybkie domowe obowiązki czy zakupy, kapanie Mili , kładzenie jej spac, gotowanie obiadku i robi się 10. A do tego mam sporo pracy na kompie. W weekend natomiast jest tyle do zrobienia, ze czasu mało na oddychanie.
Pozdrawiam was i całuję mocno wasze różowe bobaski

Monia no strasznie ten czas leci. Jeszcze niedawno tylko leżał i oczkami strzelał a tu proszę 8 miesięcy i jakie umiejętności. Dzisiaj przeszliśmy kilka kroków i bąk przez kilka sekund stał bez trzymanki a ja na lampie wisiałam.:-D
Malamii a może spróbuj maści PANSORAL, można smarować non stop- u nas się doskonale spisuje tylko Bartek ją zjada z palca:)

Heyah!Ja dzis oczy na zapalkach :cool:,ni4e nie to nie przez Nadie chociaz dziaj zbudzila sie po 5 i koniec spania ale dla mnie to jeszcze srodek nocy :eek:wczoraj cos we mnie wstapilo i noemoglam zasnac niewiem ktora to byla godzina chyba dobrze po polnocy....Wisienkotez tesknimy za Toba ale to zrozumialae ze wraz z praca jest multum obowiazkow buziaymalami he sto latek dla solenizantow/ek :tak:konwalianko ,anetka ,aneta ania ,daga ,samea,monia i wszystkie niewymienione milego dzionku**

Cześc Mamuśki!!!

wpadam tylko powiedzieć "dzień dobry":-)

U Nas wszystko ok, Rózia nawet grzeczna jest, w nocy o dziwo ostatnio też jakoś lepiej sypia. Poza tym codziennosc..dom praca, dom praca i tak od weekendu do weekendu.
Mam nadzieje, ze u Was wszystko ok, że Maluszki zdrowe a mamuśki szczęśliwe:)

sciskamy z Rózią mocno:*

Hej!

U nas nocka nawet spoko, 3 pobudki tylko, no ale wstałyśmy już o 5.40 :szok: Górne jedynki tuż, tuż...daję im kilka dni żeby się pojawiły. Katarek Kinia jeszcze ma, ale już niewielki. No ale pleśniawek nie możemy się pozbyć: nystatynę odstawiłam, bo mała po niej wymiotuje, próbowałam trzeć samą tetrą, ale wczoraj z rana się znów pojawiły. No i znów od wczoraj wróciłyśmy do Aphtinu, ale to też niewiele pomaga :eek::zawstydzona/y:

Maqnio, hej! Ale Ty zabiegana jesteś!

Wisieńka, baardzooo tęsknimy...buziaki dla Ciebie :*

Anetkaa, zdolny Bartuś, zdolny :-);-):tak::tak::tak: Moja Kinia dzień młodsza a takich rzeczy jeszcze nie potrafi...

Corin, sto latek dla Ewci....

monia no kurcze zabiegana i to bardzo, czasu brka na cokolwiek. co do pleśniawek to moze przejdz sie do lekarza, my mielismy super syrop na pleśniawki (tylko kurcze nazwy zapomniałąm) i mozesz kupic w aptece bez recepty - aftin - tez jest super skuteczny:)
wisniowa :*:*:*

doczytałam, ze pisałyście o spacerówkach, my kupilismy x-landera XA i jestem normalnie zachwycona! a Rózia razem ze mna. To pierwszy wózek w którym nie krzyczy jak jedzie, tylko siedzi sobie wygodnie. normalnie jestem w szoku, ze taka grzeczna jest.

a i jeszcze któras z Was (nie pamietam która, przepraszam) pytała ile dzieci pija w dzien. uu.Rózia to pijawka. W ciagu całęgo dnia wypija ok400ml (wody, soczku, herbatki) i jeszcze przed spaniem ok 200ml, bo jak sie nie napije to nie zaśnie (juz sprawdzone), mleczko tylko ok 23, 210ml i rano ok 6, 210 ml.

Ostatnia edycja:
reklama
maqnio, no właśnie napisałam, że Aphtin nie bardzo działa :tak:;-) A u lekarza byłyśmy w poniedziałek i przepisała Nustatynę, ale tak jak pisałam - Kinia po niej wymiotuje...a ten syrop to może Flumycon ????(czy coś takiego?-nie wiem czy nazwę dobrze napisałam). Czytałam o sposobach na pleśniawki w necie i na taki syrop właśnie się natknęłam, że pomaga, ale na receptę jest.

Do góry