Witam,
Balkan super, że u Was nocka przespana, no i zdrówka co by katar odpuścił na dobre!ja ostatnio dostałam próbkę odplamiacza Ariel w rosmanie i nawet poschodziło, ale najpierw zapieram od razu po upaćkaniu
MamaFranusia ja już też przesadziłam Liwkę, nawet nie z tego powodu, że gondola była za ciasna, tylko młoda jak się obudziła to wolała patrzeć na świat.Dno miałam podnoszone ale mała ma taki śliski kombinezon że zaraz mi zjeżdżała. Teraz jeździmy spacerówką i zarówno mała jak i ja jesteśmy baaardzo zadowolone
Corin współczuję nocek, oby szybko mała zaczęła pięknie spać, moja Liwka dziś lepiej, ale ciii nie chwalę;-)
Wydrusia no to zrobiłaś powitanie....może tu właśnie taka atmosfera wcześniej panowała...tu fakt, udzielam się krótko i dopiero po porodzie, ale na samym początku ciąży też zaglądałam, niestety starszak+praca+studia nie pozwoliły na udzielanie się i na tym forum, myślałam że jak znalazłam w końcu czas i zaczęłam tu nie tylko zaglądać ale i też przebywać to wejdę w atmosferę forum, ale widzę, że "stare" lipcówki tego sobie nie życzą, a szkoda.... udanych zakupów!
Co do fotelika to ja jestem zdania że MUSI być bezpieczny, a bezpieczny znaczy sprawdzony w testach. Jak można sobie tv wziąć na raty to fotelik chyba też...przecież nie użytkujesz go przez kilka miesięcy tylko przez co najmniej 2-3lata. Mój starszak do teraz jeździ MCtobi a ma 3.5 latka, na pewno z rok jeszcze w nim będzie jeździć.To też zależy od dziecka i jego gabarytów.No i pisanie że przy wypadku i ten nietestowany i ten testowany się rozpadnie jest kompletną bzdurą!
Miłego dnia!