reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

maqnio, całusek dla Ciebie i Różyczki
corin, pewnie, ze nie..ale zdziwiłam się i zastanawiałam czy cos przeoczyłam:-D no dobrze, że Ewa posmakowała..może dlatego, że sinlac ma niestety cukier:confused2: co niebardzo mi się podoba..no ale jak jedzą, to niech jedzą:-)
Miczka, Tymkowi też się nie zdarza..ale i tak mam to ciagle w głowie..

reklama
gocha - i tak dobrze ze masz chwilke na bb ;-) obiadem sie nie przejmuj ;-) lepiej ten czas poswiecic maluchowi niz stac przy garach :> - to zawsze mozna zrobic w nocy o polnocy ;-)

uciekam spac..;-)

spokojnej nocki zycze..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
corin, mateuszkowa dzieki:* Rózina tez kaszek nie znosi, ale wisienka mi poradzila i do malinowej dodaje z gerbera w słoiczku maliny z winogronem i wtedy kaszke pochłania, tak samo do bananowej dodaje zmiksowanego banana , moze sprobuj. moja inaczej kaszki nie zje.
gocha witaj! ja nawet nie mysle co to bedzie jak do pracy wróce...

Mateuszkowa wnocy o północy to u nas karmienie "na śpiocha" a bez żarcia ani rusz. W domu niestety głodny mąż i drugie dziecko :-) a do tego prababcia, nianiek-dziadek i pies :-D.

Maqnio, Ty to powinnaś dostać medal za wytrwałość, cierpliwość i optymizm. Sorry, że to napiszę, ale kiedy jest mi źle to niestety myślę sobie, że patrząc na Ciebie, nie powinnam narzekać ;-).

Oki kobitki, uciekam. Muszę jeszcze powiesić pranie a mój "sępik" (córcia) już patrzy, kiedy zwolnię kompa :-D.
Do następnego razu Babeczki.

I dużo zdrówka dla Wszystkich Mamuś i Dzidziolków !!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej.
Corin ale Ewunia kudłata;-)śliczna:tak:
Maqnio córeczka piękna:tak::tak:

Jeżeli chodzi o kaszkę to ja nie daje Wojtkowi. Cały czas na cycu więc nie potrzeba mu innego mleczka (tak mi pediatra powiedziała):tak:

Zjadł dziś całe jabłuszko, pierwszy raz(oczywiście starte):-) to jest chyba jego ulubiony owoc, aż się trząsł żeby mu stale dawać:-D

Już prawie miałam piloto i laptopo na kolanach i czułam nadchodzący spokój, a tu Gabrys kaszle i wymiotuje!! Normalnie jak nie urok to sraczka (przepraszam za słownictwo)! le już opanowane i śpi:-)

Ja wykapana , teraz maluje pazurki , jutro musze wyjechac na cały dzien do Jastrzebia zas sie nagromadziło kupe spraw a Klaudusia zostanie ze starsza siostrzyczka do wieczorka
Maqnio super ze juz jestescie w domku nareszcie teraz zdrowiejcie na swoich smieciach nie w jakichc szpitalach , i wiecej nie wazcie sie tam zagladac
Gosiu duzo zdrówka dla synusia , i nie zazdroszcze ci tego wszystkiego kochana
Konwalianka a na co synus jest uczulony , matko kochana to masz sie biedny maluszek
Moja dorosła córka tez okazało sie ze ma uczulenie na cytrusy , pojadła kiedys popmaranczy i kiwi , rano wstała i mówiła ze tak ja całe ciało swedziało , na nastepny dzien to samo , kazałam jej wziasc Zyrtec , mówi ze przeszło pewnie to po tych cytrusach , okaze sie za jakis czas bo poszła do lekarza i robi badania konkretne

hej, dopiero siadlam, maly dzisiaj walna focha i nie chcialo mu sie spac. usnal dopiero o 21. ogarnelam troche mieszkanko, pranie zrobione. popoludniu zachcialo nam sie dekorowac chinke. jest zrobiona do polowy bo synus jak sie uczepil galazek to ja zwalil na siebie i wsyztsko trzebabylo na nowo robic.
maqnio buziamy was. Rozinka jest cudowna
marzenko buziam Klaudusie
mateuszkowa dobranoc
Beja zdrowka dla Gabrysia.
konwalianka dziekujemy Aleksik rzadzi, wszystko musi miec pod kontrola. :-)

reklama
Do góry