reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Heloł:-)
My dziś pierwszy dzień w szkole po dwóch tygodniach nieobecności i zgadnijcie co się stało??? Łukaszek ma rotawirusa. A niech to. Ledwie wyleźliśmy z kilku infekcji pod rząd to teraz rota, nosz! I mam nadzieję, że Staś nie podłapie, bo przecież na piątek 10 raz przesuwałam szczepienie. O kant d***y to potłuc.

magia - no taki urok takiej pogody i pory roku ;/ trzymam kciuki za synkow - obydwu - zeby jeden szybko zdrowial a drugi nie chorowal :)

a ja zamknelam sie w kuchni z laptopem i pieke :D w zasadzie teraz to podjadam miod z przyprawa korzenna..mniam mniam..jakie to smaczne !!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ania, możesz pogadać o tym z pediatrą, i zapytać ale nie stresuj się.. to pewnie minie jak mówią..
kasia, dokładnie tak jak dziewczyny piszą.. mnie jeszcze mowiła, że jakby sie utrzymywał katar, to można przez 3 dni nie dłużej psikać po 2 krople nasivinu soft (dla dzieci)
Magia, tulę, oby łUKASZKOWI rzeszło bez większych problemów a Staś uodprnił się na wsze czasy
psotko, dziękuję Ci kochana i współczuję lekarza.. skonsultuj z innym może

kkasiulka my wyleczyłysmy katar ( ale był bez koloru)w taki sposób: nawilżanie pokoju, obok łózka garnek z naparem z tymianku na zmianę z olejkiem sosnowym( praktycznie non stop cos parowało), kilka razy na dzieć sol fizjologiczna do nosa z odciąganiem fridą, i na noc przez 3 dni Nasivin. Jesli zrobi się Wam katar zielony to juz lekarza,,,,powodzenia
psota cholercia, jak to wobec tego zamierzasz rozwiązać?jak Dawidek wogóle się czuje?
A ja muszę się Nati pochwalic- po raz pierwszy dzis zjadła CAŁY słoik zupki z mięsem i CAŁY słoik owoców!!!!

Konwalianko, nie ma za co:) dziekujemy!

Sestinko, zażądałam zmiany lekarza, w środę odbieram wyniki i idę z Dawidusiem do innego gastroenetrologa.

reklama
Hej Kochane.Psocia dziewczyny mają rację skonsultuj z innym lekarzem i trzymam kciuki by wszystko było dobrze!Mój Natulek dziś megaa marudny i płaczliwy był,dziąsełka bolą ech...smarujemy maścią ale to nic nie daje:(Teraz usnął bidak.Dostałam dziś paczkę od mamy i m.inn fridę,mam nadzieję,że pomaga w zwalczaniu katarku,widzę,że używacie?Pozdrawiam wszystkie mamusie i słodkie dzieciaczki.Dodiś mała w sukieneczce od chrztu laleczka że hoho:)

Do góry