reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Miczka chwal sie skad taka przesylka bo nie aTy jedna lubisz takie niespodzianki:-p

Konwalianko ale tego zeza u Tymka widac zawsze? Czy tylko na zdjeciach? I masz racje ze lepiej isc do okulisty skoro Ty tez mialas takie problemy.

Kkasiulka nikt kataru nie lubi;-) Jak Karoline dopada to smarujemy mascia majerankowa, robimy inhalacje i mam lekko materac podniesiony.

Konwalianko to mnie zaniepokoilas troche, moze ja tez powinnam to sprawdzic?

kasiulka - no toz to odkrycie, ;-) ale co?? ;-)
my kataru poki co nie mamy tylko mamy kozki troche zoltawe :eek: czasem pomagam sobie patyczkiem do uszu zeby je mu wyjac..
ale slyszalam ze te aspiratorki do noska sie sprawdzaja no i olejki eteryczne np. na pieluszke tetrowa kilka kropelek i powiesic gdzies w poblizu brzdaca

miczka - widze ze napisalas co i jak - ja tez sie zarejestrowalam ale tam trzeba byc aktywnym i to bardzo ;-)

Cześć Mamuśki!

Przczytałam co u Was, ale nie pamiętam co i której miałam napisać.

Jestem tak wściekła, że aż mnie nosi, poszłam do gastroenterologa z Dawidkiem, a ten idiota zlecił Małemu rtg z kontrastem! 5miesięcznemu dzieku kontrast... Jak powiedziałam, że się nie zgadzam na to badanie, to stwierdził, że on dziecka leczył nie będzie! Wku*wił mnie strasznie!!!

Wisieńko, dziękuję że przyjechaliście i że mogliśmy spędzić taki cudowny weekend! Buziaki dla Miliusi i Pawła:)

Kkasiulka, ziele tymianku polecam.

reklama
psotka no mi też ten kontrast się nie podoba.... Ja miałam robione tydzień po porodzie (choć nie wiem czy to taki sam kontrast w każdym razie podawany dożylnie) to pani która mi podawała powiedziała, że według literatury to nie powinno z mlekiem przejść ale ona jako matka by przez jakieś 3 dni po tym nie karmiła... I tak też mi na wypisie ze szpitala napisali (nawet 5 dni). A jaka to ilość przejdzie z mlekiem a jaka bezpośrednio.... ale z drugiej strony to lekarz powinien wiedzieć co robi i jeżeli trzeba... no trudna decyzja...

Do góry